עדכוני צהריים מהבית 7.10

נועה21

New member
צבר מצליח להסית את לאון נגד עינב

הוא גורם לו לחשוב שהיא אמרה עליו דברים שבעצם אנחנו הצופים יודעים שזה לא נכון

נועה21

New member
מה קרה מותק, בלחץ??

פתאום את/אתה רואה שהכל מתהפך ואנשים מתחילים להבין מי אלה שפרה וצבר? אל תדאג/י, יש לך עוד שבוע מקסימום שבועיים להנות מהם. מעיפים אותם בהזדמנות הראשונה

Funk18

New member
הסבר לכיתה הטיפולית

עינב ואשר באים אליו ואומרים לו, "אתה בנאדם מקסים", "אתה כמו אח בשבילי", "אני אוהבת אותך מאוד" ועשר דקות אחרי זה הולכים לחשש ואומרים עליו :"שטן, איש קר, לא סובל אותו". זה צביעות, וזה לשון הרע ובנאדם שומר מסורת (איך זה מסתדר כשמדינה שלמה רואה לך את הציצי בשידור חי, ואומר/ת על הזין שלי בשבת) שמתנהג ככה צריך להתבייש. והוא צודק במאה אחוז, הם חכמים להשמיץ אותו כשהוא לא יכול להגיב, וגם אתם מפחדים, כי כשהוא התפוצץ עליהם כל האשליה שיש לכם עליהם כרגע תתנפץ מהר מאוד. ולא כיף לצאת טמבל.

חמוד/ה

זה היה הדדי בהחלט. אין לי עניין להגן על עינב ואשר, כי אני חושבת שכל דיירי הבית שרוטים במידה כלשהי. אבל - הצדקנות המזויפה והצבועה של צבר שהוא "מוכיח" את שר ועינב לפני כולם, בעוד שהוא עשה לא פחות - אם לא יותר! אם היית עושה שיעורי בית היית רואה את צבר ושפרה מרכלים על כל השאר באותה מידה. אסכם במילות הסיכום של נאומי התוכחה של צבר - זה הכל.

Funk18

New member
תביאי דוגמה

את חוזרת שוב ושוב על זה שהוא "עשה לא פחות- אם לא יותר". תאמיני לי שאני רואה את התוכנית מעל הצופה הממוצע ולא שמתי לב לשום ריכול של צבר או שפרה. מה שכן שמעתי זה שעינב ואשר אומרים :"הם מרכלים על כולם"... וזה בשבילי חארטה. תבססי ת'דברים שלך אם את רוצה שיקחו אותך ברצינות.

כל אחד ייקח אותי איך שהוא רוצה ../images/Emo13.gif

בין כל החרטוטים של ש"צ 90% זה ירידות וריכולים על אשר (במיוחד), דוגמאות לא חסרות. משהו כמו כל פעם שישבו ביחד לשיחה לבדם. כן, גם אני רואה (לצערי) יותר מהממוצע. חארטה בשבילך? שיהיה לבריאות
ואם אתה מחפש רצינות ממליצה לחפש בכל פורום אחר... חוץ מזה...

Funk18

New member
בסדר מקובל עלי

לא עולה לך דוגמה בראש... איך אמר אשר : שיהיה לך יום כיפור שמח :]

יואו!! נמאס לי משפרה כבר!

שתפסיק לחפור!!! היא כל הזמן מתפשטת ליד צבר, אבל הוא בכלל לא מסתכל ובגלל זה היא ממשיכה לעשות את זה. הלוואי שונסה תעשה לצבר מיליון מסאג'ים רק כדי שהיא תקנא. נמאס לי מההתנשאות הזאת שלה...תראו לאיזו רמה זה הגיע אם אפילו ללאון נמאס. זה רק עניין של זמן עד שגם צבר יתרחק ממנה, לדעתי...

HolyBitch

New member
אייי איי איי על הגראפסים של שיפרה

בטח שכואבת לה הבטן כל היום היא תוקפת שם אוכל....

droriko

New member
שאלה חשובה (אבל רק למי שיודע, לא לענות סתם)

בכמה דקות הלייב בפיגור אחרי השידור בטלוויזיה?

N o a m V

New member
לדעתי גג 30 שניות

תאמת לא מדדתי אבל בזמן התוכנית אני תמיד משאיר את הלייב ויש פיגור קל של לפחות 30 שניות .

droriko

New member
עכשיו הבנתי את ההצגה של שי

הוא פשוט שיחק את הנעלב כדי להראות לליאון ולכולם שהוא מסוגל לסלוח לאנשים שהעליבו אותו , וגם לעשות את זה בצורה מרגשת שלא יכולה שלא לעורר סימפטיה אליו. (זה האמת מה שתיארתי לעצמי, זה נראה לי תמוה ששי יעלב מליאון ויריב איתו על אמת)

למעלה