עדכוני צהריים מהבית 7.10

אחרי מה שהיה - אני רואה רק טמטום בפנים שלו.

הכי מחריד - שעכשיו גם איתי מעמיד אותו על מזבח. גועללללללללל.

Prime Time

New member
לא נראה לי שהוא עו"ד

בשום מקום לא ראיתי שכתוב שהוא כזה בכל אופן...יכול להיות שהוא לא עשה סטאז' ולא בחינת לשכה אלא רק למד. למרות שהוא חפרן כמו עו"ד, מדבר בהתנשאות כמו עו"ד ומניפולטיבי כמוהם. ולדעתי תואר משולב עם מנע"ס יש רק במכללות...אבל לא בטוחה בזה.

הלוואי והיו נותנים להם 2 דקות לקרוא את הפורום

ושצבר יראה איך כל הנאום שלו חוזר אליו כמו בומרנג.

הלוואי והיו נותנים להם 2 דקות לקרוא את הפורום

ושצבר יראה איך כל הנאום שלו חוזר אליו כמו בומרנג.

superjets

New member
חחח אם צבר היה קורא הוא היה אומר

"זו זכותך לחשוב כך, שיהיה לך ולמשפחתך שנה טובה, ובזה אני מסיים את הדיון"

"זה הכל". ../images/Emo13.gif

אין... האנשים האלה לא מבינים למה הם נכנסו בחפירות של עצמם..

נועה21

New member
בחיים שלי לא נתקלתי במישהו מתנשא יותר ממנו

אמנם גם שפרה מתנשאת אבל היא לפחות עושה את זה עם חיוך...

הוא אמר בהתחלה-``אני מלח הארץ ``מאותו

משפט ידעתי שהאדם הזה לא יהיה הפייבוריט שלי, אדם שמעיד על עצמו שהוא ``מלח הארץ`` הוא אדם מתנשא ברמות שחושב את עצמו, על סמך מה הוא קבע שהוא מלח הארץ ? לא זכור לי ששמעתי על מישהו שמעיד על עצמו שהוא מלח הארץ חוץ מצבר. בדרך כלל אלו דברים שאחרים מעידים עליך. מה הוא עשה מיוחד ? בית ספר, צבא ואולי לימודים הרבה אנשים בארץ הם כאלו, במה הוא מעליהם שהוא מדביק לעצמו את התואר המכובד -``מלח הארץ`` ? בנתיים הוא בדיוק ההפך סתם מתנשא וגאוותן, וסכסכן בשקט שאף אחד לא ירגיש, חושב שהוא מעל כולם.

ruti

New member
צבר אמר שהיום אין הדחה כי שבוע של סליחות

גם אין קהל מחוץ לאולפן אז הוא חושב שאין הדחה. מה דעתכם? יכול להיות שאין הדחה היום ויסלחו לכולם כי רימו ובילפו

Jason2

New member
אם היה כזה דבר

לפחות שהיו אומרים לצופים לא לשלוח SMS ולהגיד להם רק היום.

Prime Time

New member
מה אכפת להם להונות את הציבור

בפעם השלישית? הכל לרייטינג שלהם- פעם ראשונה עם בוריס, פעם שנייה עם נעמה ופעם שלישית, אם תיהיה, היום.

אריאל5

New member
הם יכולים להגיד

שמה שהצביעו עד היום יצטרף להצבעות עד יום ראשון ואז תהיה ההדחה. ואז הם יהפכו במוצאי חג ראשון של סוכות (שלישי ערב) יעמידו להדחה בראשון ידיחו וחוזר חלילה.

Prime Time

New member
זה ממש מעצבן שהם כל הזמן מתעסקים

בצופים בבית, במה הם חושבים, במי יסמס ואיך הם מצטיירים בעיניהם. זה אולי יוביל אותם למיליון אבל הם הרסו את כל הפורמט.

יNOT

New member
לא יודע אם הרסו , אבל אין להם חיים משל עצמם..

להתעסק בהם? דווקא הצופים מעניינים אותם ?

Prime Time

New member
חח זה קצת אירוני

כי אתה יכול להגיד את זה גם הפוך- אין לנו חיים משלנו? אני שואלת את עצמי אם משהו אחד מהחודש וחצי (?) האלה היה אמיתי, או שהכל למצלמות?

יNOT

New member
תסתכלי סביבך - בטוח מישהוא מצלם ../images/Emo6.gif

למזלך רוב הזמן מופיע "נפסל לשידור" ויש בעיות סאונד, ככה שאין הרבה שרואים

נו באמת,

ראינו בלייב בעיקר עם עינב לא הייתה לו שום שיחה שיכולה להפליל אותה. האמת, שבשונה מאשר לא היה ולו במעט קשר עם שיפרא וצבר ובטח, שהוא לא מתכוון לגבי משהו חיצוני כי הוא לא מכיר אותם מחוץ לוילה. הוא סתם ממורמר מזה, שהוא חשב שהוא שקט ועושה תחבולות עם שי בשקט אז מן הסתם השם שלו לא עולה בהדחות והוא התבדה...

למעלה