עדכוני צהריים מהבית 7.10

Prime Time

New member
בגלל זה?!

אני ראיתי ששי דיבר וליאון "התפרץ" לדבריו. לא באמת התפרץ אלא ניסה להכניס לו כמה מילים באמצע משפט ואז שי והאגו התעצבנו והוא אמר לו שכשהוא (ליאון) משחיל לו מילים באמצע המשפט זה בדיוק כמו להגיד לו לשתוק...

blur2

New member
כזה גועל נפש, במיוחד אחרי שאתמול שי לא נתן

לשפרה להוציא מילה מהפה! זה היה פשוט מגעיל ומקומם!

Prime Time

New member
לא רק זה מגעיל ומקומם

כל ההתנהלות שלו כזאת, אני כבר מעדיפה את שיפרה. הוא כזה חלאה. מצטערת אבל אין לי מילה אחרת...

עדכון לגבי למה ליאון עצוב

רנין ראתה שהוא שבוז, לקחה אותו לשיחה, הוא אמר לה לגבי אתמול שצבר אמר שהוא אסרונאוט ושפרה הצדיקה אותו והוא פלט לגבי זה ששי צעק לו "תסום את הפה" אז היא אמרה לו לדבר איתם, הוא הלך לשי, שי אמר לו אל תדבר עם אחרים עלי (אין לי מושג איך הוא ידע) ואמר לו שהוא לא רוצה לדבר איתו, לאון בכה. רנין באה לשי אמרה לו למה אתה כועס עליו?.. אחרי זה לאון הלך לשפרה וסיפר לה על העניין עם צבר.. היא אמרה לו שזה לא נכון אבל הם לא יכולים לדברר חופשי כי איתי נתקע איתם בחדר..

Aeon

New member
מישהו יכול להגיד לי למה שי לא רוצה

לדבר אם ליאון

michaly2003

New member
כי הוא נפוח - עם בעיות אגו רציניות - ורק....

אנחנו יכולים להעיף אותו - ובהזדמנות הראשונה !

ruti

New member
לאון ויוסי יגיעו לגמר. שי בטוח יעוף הרבה קודם

שי חזיררררררררררר ואיתי לקקן ברמות קשות

אני לא מבינה את שי הוא התעצבן שהוא שמע את לאון מדבר עליו הוא בכלל לא יודע על מה ושהבבון הזה מדבר על כל העולם ואחותו ?!?! הוא אפססס אני כמעט בכיתי עם לאון! ל ה ע י ף את ש י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיתי לא מפסיק ללקק ,לכל אחד הוא אומר שהוא למד מהם משהו באמת מה יש ללמוד מהבבון?!?! מצבר עוד מילא הוא עורך דין הוא יודע למרוח אבל מה יש ללמוד משי?! ונסה # 1

sweetdreams

New member
אני חושבת שבקרוב שי ימצא את עצמו מועמד להדחה

וכנראה שגם מודח.

נועה21

New member
היא גם נורא אוהבת להתפשט ליד צבר...

כל שעה היא מחליפה חולצה לידו

ruti

New member
שיפרה בחיים האמיתים הייתי אומרת שהיא פרחה

עושה עינים לכל הבנים ומתפשטת לידם וגם שיכורה ולא שולטת בעצמה. יש לה את כל התכונות. היא נראית כזו מישהי שסבלה בחיים שלה ואין לה כיוון. היא לא למדה ולא עשתה כלום בחיים שלה

michaly2003

New member
זה לא מזיז לי - כי לאון צריך חיזוקים

וכל הדרכים מובילות לרומא.

נועה21

New member
צבר: "הצופים בבית יודעים על מה אני מדבר"

צבר עכשיו אמר לשפרה איתי ולאון שהוא יודע הרבה דברים על אשר ועינב. דברים שישנו את הדעה שלהם על שניהם. אבל הוא לא רוצה להביך את אשר ועינב לכן הוא לא אומר, אבל יש מצלמות, והצופים יודעים על מה הוא מדבר. ואז הוא יצא בדרמתיות מוגזמת מהחדר... לא צבר! אני לא מבינה על מה אתה מדבר!!!

הסגנון דיבור שלו מתנשא בטירוף

הוא שחצן וצבוע יותר מכל אחד אחר שם. איך שהוא השפיל את אשר - אין דברים כאלה. הוא מתחיל להידמות לנעמה המכשפה. פשוט צורם לראות את זה. והכל הוא עושה בחזות של בנאדם "משכיל" ו"רציני". חבל... הוא עשה רושם ראשוני טוב יחסית, יותר מכל השאר. מראה איך אף פעם אי אפשר לדעת מה עובר בראש של אנשים.

ruti

New member
זה שהוא למד משפטים לא אומר שהוא משכיל

היום כל אדיוט לומד משפטים במכללה או אוניברסיטה. זה הפך להיות כמו לעשות בגרות. כל אדם שלישי במדינה הוא עו"ד או תואר במשפטים צבר סתם אדם משעמם ומתוסכל. הפנים שלו מראות תיסכול

למעלה