עדכוני צהריים מהבית 7.10

droriko

New member
תגידו אנשים

אתם נהנים מלדבר על אותו הדבר מיליון פעם? כמה כבר אפשר לטחון את הדיון ההלכתי?(כאילו אין פורום דתיים בשביל זה) כמה פעמים אפשר לשאול אם שי הצליח או לא הצליח במשימה עם הבשר? לאנשים כאן יש זיכרון ומודעות עצמית של יתוש (טוב נו לא לכולם , לרוב, אבל זה מספיק הרבה בשביל להרוס את הפורום)

תודה מסכימה איתך במאה אחוז

זה כבר ממש מעצבן להיכנס לפורום הזה כל דבר נהפך פה פה לשירשור מפלצת ועוד על נושאים שבכלל לא קשורים לפה תתגברו על זה: שי הפסיד במשימה אשר דתי שיפרה וצבר בישלו בשבת למה איך כמה זה כבר לא משנה! אשר ועינב מועמדים להדחה תראו היום בערב ובאמת תשתדלו להיות יותר מרוכזים

superjets

New member
לא כולם עוקבים אבל עדיין רוצים לדעת מה קורה.

קצת סובלנות.

יש לי מלא סובלנות

אבל זה קצת מרגיז שנפתחים פה שירשורים ענקיים בנושאים כמו של דת שזה בכלל לא קשור לתוכנית... אני גם לא עוקבת ובגלל זה נכנסת לפורום אבל ברגע שיש כאלה שירשורים ענקיים קשה לעקוב...

nana banana XD

New member
אולי את תפסיקי?!

את והדרוריקו הזה, כל דבר מעירים! סליחה, את לא המנהלת פה! כל אחד ראשי לעשות מהשהוא חושב! אם אני אבוא ועל כל שאלה הכי קטנה שלך אגיד לך "אוליי דיי כבר" "אולי דיי כבר" לא יהיה לך נחמד! אז פשוט תפסיקו אתם! זו לא התנהגות! כל אחד ראשי לומר מה שבאלו כל עוד הוא לא פוגע באף אחד! אם כבר מדברים על מעצבן- מה שמעצבן זה שיש פה לפחות 3 הודעות שלך שקשורות בנושא הזה! אולי את תפסיקי לחזור על עצמך שוב ושוב?! אני לא נוטה לריב, אבל זה כבר עבר כל גבול אפשרי! זה כבר גובל בחוצפה! אז בבקשה, תפסיקו עם זה כבר!

nana banana XD

New member
הפורום הזה נועד לכל הדיונים האלו..

אמורים לדבר, והעלות נושאים ודון בהם. אני חושבת שזו המטרה בפורום- שכל אחד אומר מה הוא חושב בנושא וכולי וכולי.. נכון, אנשים- קראו את ההודעות האחרות, תראו אם לא שאלו את זה כבר.. אבל לא צריך לדבר ככה, ולגנות את השותפים לפורום. "לאנשים כאן יש זיכרון ומודעות של יתוש" זה לא נחמד מצדך!

ליאורי13

New member
עיזבי אל תתיחסי אליו, הוא אוהבת להעיר כמעט

על כל דבר ולכל אחד אמר זה שכל היום בפורום.... droriko :"מדובר על אנשים שכל החיים בפורום‬" droriko תנוח !

קצת באיחור- למה עינב ביקשה מהאח הגדול

את התיק איפור שלה? למה הוא לא אצלה?

superjets

New member
כולם ארזו כשהיו מועמדים להדחה

וכשהחזירו לה היה חסר לה את זה, כנראה נפל.

בבלל החזן היא רצתה להיות יפה בשבילו

היא רצתה להתאפר לכבוד החזן שהיא התאהבה בו, ולא היה לה תיק איפור. כמו שהיא קוראת לחזן- חזני חח...

יNOT

New member
לא אם ימשיכו לצנזר את זה ../images/Emo46.gif

(כמו שכתבתי תגובה למטה ) בנוסף זה לא ממש אומר כלום על היחסים ביניהם , היה מישהוא שעשה גם מסאג' לעינב בזמנו גם בתנאים דומים. לא התפתח משם סיפור אהבה

יNOT

New member
../images/Emo46.gif אם החליפו מצלמה זה רק מאוד

וזה מתחיל באמת להימאס ! אין הבדל כזה גדול בין הצילום הזה , לבין הצילום של עינב בזמנו.
(כל עוד זה לא עירום מפורש אני , לא מבין את הבעייה שלהם?!
שייסתכלו פרסומות בערוץ 2 יש דברים דומים... )

למעלה