עדכוני צהריים מהבית 7.10

droriko

New member
היא קונה כל דבר שהבן אדם מוציא מהפה

היא פשוט שפוטה שלו (בעצם חוץ מצבר איתי וונסה מי לא שפוט שלו שם?)

דורוN

New member
איתי?איתי!?

אחרי ששי צרח על נעמה וקילל אותה אפס ושתלך להזדיין ,איתי אמר לו בצד "אני רוצה להגיד לך תודה,ממש למדתי ממך היום". אם נחזור להיום, אז איתי ושי דיברו, כמובן ששי דיבר על ארבעת הרעים שצריכים להשמיד,ואיתי הסכים איתו. איתי הוא עוד אחד בלי עמוד שידרה שיש בכמויות בוילה.

droriko

New member
הרושם הכללי שלי מאיתי הוא כזה:

נכון הוא בן אדם שמחמיר עם עצמו יותר מדי , אבל הוא ממש לא רכיכה. התרשמתי שמדובר בבן אדם דעתן שיודע טוב מאד מה הוא מחפש בחיים וגם יותר טוב מאד למה הוא בכלל הגיע למשחק הזה . מהרגע הראשון כששאלו אותו אם הוא מוכן לקחת את המשימה הכספת והוא ענה "אני עמדיף שלא,כי כרגע אני לא רציך את זה" הבנתי שמדובר בממזר לא קטן שבדיוק כמו צבר מציג את עצמו לכולם כחמוד ולא מזיק אבל נחש לא פחות משי . ההתחברות שלו לשי כרגע, בדיוק כמו במקרה של צבר, באה מתוך אינטרס , ובדיוק כמו צבר הוא יחכה להזדמנות הראשונה כדי לתקוע לשי סכין בגב . איתי לא טיפש, קלטתי ממנו שהוא יודע לאבחן אנשים היטב, לא רק שאני בטוח שהוא שונא את שי , הוא שונא אותו יותר מאיתנו כי מבחינתו שי מאיים עליו בבית בתור המנהיג(אמר את זה עוד בשבוע הראשון).

דורוN

New member
בנתיים

הוא לא עשה שום רושם כמו מה שתארת. אז הוא הצביע לשי ביום השני של התוכנית,מתי שאף אחד לא הכיר אף אחד,זה לא נחשב. מאז הוא עושה רושם של רכיכה רצינית ,גם ליד שי ובמיוחד ליד ונסה. מקווה שאני טועה,העתיד יגיד.

droriko

New member
הוא ושי בסך הכל ניהלו שיחה חברית

שי שטח בפניו את דעתו על כמה מהחברים והוא הנהן עם הראש, ספק הסכים איתו,ספק רוצה לשתף איתו פעולה, או שסתם הוא לא לפלוט יותר מדי פרטים בנושא והעדיף להנהן עם הראש. אתה יודע מתי נוכל לראות אם הוא באמת רכיכה? כשהוא יהיה בעימות עם שי, כשהעקרונות הבסיסים שלהם יתנגשו אחד בשני , אז נראה אם הוא באמת יודע לעמוד על שלו (להבדיל משיפרה או רנין למשל שנכנעות לו כל פעם מדחש). כבינתיים מו שאמרתי הוא עושה רושם עד עכשיו של דעתן, אפשר לראות את זה גם בשיחות סמול טוק שלו עם שי שהוא מרבה לא להסכים איתו על דברים ולא מפחד להגיד את זה , שיפרה או רנין או ערן גם את זה מפחדים לעשות.

יNOT

New member
מישהוא פה מבין בסריגה?!

מה בכלל שיפרה הסורגת שם? מזה אמור להיות בסוף?

יNOT

New member
היא סורגת כבר 3 ימים, לא? או שיותר...

כמה זמן לוקח לסרוג צעיף?
או שהיא סורגת צעיף אחד לכל אחד מהדיירים? (זה מה קורה כשאין משימות ומוצאים דרכים אחרות להעביר את השיעמום )

דורון

New member
מה שרציתי לעלות, שי ויוסי מסתכלים ולא מאמינים

גם במיטה אוכלים?

יNOT

New member
נראה לי איזה מגבר או שוב קריוקי

לא רוצים שיישמעו את האנשים שבאים מבחוץ בשביל ההדחות.

droriko

New member
חחחחח זה אשכרה ריאליטי בתוך ריאליטי

"האח הגדול-גירסת השיפוצניקים"

יNOT

New member
../images/Emo3.gif מה כבר סוכות?! לא דילגנו על משהו...

(אני באמת שלא מבין בדת, אז אם יש לזה הצדקה תקנו אותי )

eli7r

New member
כעקרון המנהג הוא אכן בין יו"כ לסוכות

אבל השנה אין כ"כ זמן כי יש שישי שבת באמצע (יש שנים שבהם אין את זה). ומותר לכתחילה לבנות לפני.

למעלה