עדכוני צהריים/ערב היום ה- 60, ה- 30.10

a10a

New member
בריב הזה רואים מי באמת חבר של עינב...

שחר ישר יצא להגנתה של עינב וצרח על אינה וכן ונסה גם ניסתה להריע את העיניינים ולהסביר לאינה שעינב צחקה איתה ואז אינה הלכה ללכלך עם ליאוון ורנין כי היא יודעת שהןם שונאים אותה וכמובן שרנין הצבועה ישר בצדיקה אותה וליאון שתק כמו מפגר אם אינה היתה מתווכחת עם ליאון עינב היתה קורעת אותה ויוצאת עליה!! כאן שופטים מי החברים האמיתיים שלה,חבל שעינב לא ראתה את זה! אני בטוחה שאפילו שפרה או צבר היו מגנים על עינב !! הרי עינב דיברה בשביל כולם לא בישבילה........... זאת חוצפה שאינה חושבת שלא תעשה כלום בבית, רנין מצדיקה אותה כי גם היא חושבת שהיא מלכה בבית ולא עושה כלום!!! והינה עכשיו רנין הכלבה מלכלכת על עינב....... פשוט צבועה ומגעילה!!!!!!!!!!!!!

miracle8dl

New member
אוי איך אנשים אוהבים לעוות

לאון ישר אמר לה שעינב מגיבה ככה בגלל שחודשיים היא כבר מבשלת ומנקה לכולם וישר אינה התחילה לענות ולא סתמה את הפה הוא לא צריך לריב איתה בשביל עינב ולסכן את עצמו , כמו שאף אחד לא הגן עליה..(חוץ משחר) אפילו לא יוסי ועלק ונסה ניסתה.. ממש. חוץ מלהתפוצץ מצחוק ולשחק אותה חברה של אינה היא לא עשתה כלום

../images/Emo2.gif שמעו, אינה הפתיעה לטובה! עמדה על שלה

מול עינב כולנו יודעים שזה לא קשה אבל עינב בשפילה אותה והיא לא פחדה להחזיר לה.. חשבנו שהיא ילדת פורנו קטנה שמשחקת משחקים כל היום אבל אני חייב להגיד אני מרוצה שהתברר שזה לא נכון.. היא החוליה הכי טובה מהרביעיה המשעממת שהכניסו עד עכשיו

3pac היחיד

New member
האינה הזו ממזרה לא קטנה

היא מכירה את עינב מהטלויזייה ועכשיו היא תצטרף לשפרה צבר ורנין נגד הבובלינים שימו לב איך היא הולכת לרנין היא יודעת שרנין וליאון נגד עינב הבחורה הזאת היא רוע על 2 הלוואי ותלך כבר

היא מבצעת את פקודות ההפקה במדוייק.

התגובה שלה לא פרופורציונלית, וברור מאוד שהיא מחפשת למשוך את זה כמה שיותר. היא גם מאוד נהנת מזה שהמצלמות כולן עליה, והיא יודעת שזה יהיה קטע שישודר במאה אחוז. אם להתייחס לפרשנות שהעבירה לצבר-ברור שחיפשה את עינב, וברור שהיא יודעת טוב מאוד שתשומת הלב הזו אליה היא חיובית גם אם היא שלילית.

קמבילי

New member
אתה צודק, זה היה כל כך לא פרופורציונאלי

וכל כך פתאומי ולא במקום, שיכול להיות שאלה הוראות של ההפקה. מצד שני אינה נראית מספיק קוקואית כדי שזה יבוא ממנה. עד אותו רגע היא היתה שיחת רעים סביב השולחן בין אינה, עינב, שחר ויוני. עינב אומרת בנחת, כמו שאומרים אנשים אחרי שסיימו לאכול "היום את רוחצת כלים", ובום היתוש האוקראיני: את לא אמא של הבית! אף אחד לא יגיד לי מתי לרחוץ כלים! אני אף פעם לא רוחצת כלים! אני אף פעם לא ארחץ כאן כלים! אני אשלם למישהו מהתקציב שלי שירחץ כלים במקומי! עכשיו היא כבר מספרת על עינב המגעילה לליאון המזדהה ורנין המהנהת בהסכמה מחוץ לעין המצלמה (אבל אינה גילתה לנו)

עינב אמרה לה לשטוף כלים חשבה שהיא תגיד לה טוב

ופתאום היא פותחת עליה פה עינב היתה בהלם.. אינה מלכלכת עליה כבר שעה והיא אפילו לא מחזירה לה?!

3pac היחיד

New member
ממש לא כל הכבוד לה אינה הזו

רוצה שכולם יעשו בשבילה לה הכול היא יודעת שעינב קלף מפתח בבית דרך אגב לא אמורים להעיף אותה על זה שאמרה לצבר שהקהל אוהב את יוסי

אינה ממש ממש ממש מעצבנת

קודם כל הקול שלה...היא צורחת ברמות ..אי אפשר איתה -גורמת לי להנמיך את הווליום מחרישת אזניים שנית, לא אוהבת את המניפולציות שלה ובנוסף מעבירה מידע מבחוץ כל הזמן בין המילים.... היא שתלטנית, חושבת שהיא איזו נסיכה, לא תורמת בכלום לבית ועוד באה בתלונות למי שעושה, צריך להזהר ממנה כל המטרה שלה לעשות בלאגן בבית

Yaki J

New member
רק מעריציה של שפרע הלא הגיניית יכולים להריע

למישהי שמסרבת לקחת חלק בעבודות הבית ולשטוף את הכלים שלה.

Preema

New member
אז מה אם יש לה פה ג'ורע?

אז מה? אז היא ילדה מפונקת וולגרית נכון,אבל אין לה רבע מהרוע והדו פרצופיות של שפרה לאון ורנין. (את צבר אני משמיטה כי אני לא חושבת שהוא צבוע. ) למה למה למה האנשים האלו מוכרחים לרכל ולשפוך כ"כ הרבה רעל??
(אפילו שזה "באינטלקטואלית") תמיד נזהרתי מהאנשים כמותם,שבפרצוף שלך מחייכים ומדברים יפה ובשניה שאתה מסובב את הגב-הופ,הסכין ננעץ. אפילו אבא שלי שכל הזמן היה בעד שפרה (הוא ראה רק ערוץ 2 ) אחרי שראה יומיים את השידורים החיים,הכה על חטא ואמר שלא היה לו מושג איך ששפרה מתנהגת ב א מ ת.

BEAUTY האחת

New member
וואו איזה תמימים אתם - הכל מבויים

זה כלכך שקוף שכל הדמות הזו הנקראת אינה מבויימת מקבלת הוראות מהההפקה להכניס בלגן היא מקבלת את החשיפה שהיא רוצה ובתמורה נותנת שירות להפקה

למעלה