עדכוני צהריים/ערב היום ה- 60, ה- 30.10

eli7r

New member
לשם שינוי...

תראי את השיחה שלהם אתמול ומשלשום ותביני מההם אמרו זה תמיד חוזר על עצמו

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחחחחחח לגמרי מרכך!../images/Emo6.gif

איכ כולה חשה שהיא יפה והיא לא יודעת שהיא מכוערת תחת

LAE

New member
מישהו שמע??????????

זה נכון שצבר פלט היום בטעות שיש לו חברה בבית?

לא הבנתי כ"כ...

אבל בערך על זה שהוא פוחד מזה שהחדשים הגיעו והם יודעים הכל עליהם והוא פוחד להיות מודח..גם אני נכנסתי באמצע השיחה..

a10a

New member
הבנת נכון ובנוסף...

הוא יודע שהם ראו הכל בבית והם ראו שהוא צבוע ושתקע סכין לשי ואמר גם שהם ראו את מה שהוא אומר על עינב...שהוא מלכלך עליה והבינו שהוא צבוע והוא מפחד שישפטו אותו ויסתכלו עליו במבטים והכי חשוב הוא משקשק מההדחה...הוא בטוח שהם יעמידו אותו להדחה בגלל שהוא צבועעעעעע הוא גם מפחד שש"צ ורנין יעזבו אותו יתחברו לחדשים, הוא מתעצבן שרנין מדברת וצוחקת עם החדשים!! אגב..אני לא מבינה איך שצר ושפרה נותנים לרנין להיות כאילו בשני הקבוצות??? היא עושה מהם צחוק!! רנין היא עוד יותר צבוע מליאון!!

אז זהו,שהיא אמרה

שלא נוח לה עם זה לא נראה לי שיש שם מישהו שמסמפט את החדשים..חוץ מוונסה שחיבקה את הבחורה המבוגרת (חגית?)

חחחח ערב של שיחות נפש עם צבר...

בהתחלה לאון מסכנצ'יק מדוכא מכל המצב,ועכשיו רנין (כמה צפוי) חחח יאללה הבא בתור בבקשה
מי עוד אמור להגיד שהוא מדוכא??

LAE

New member
לאון היה בשיחה. רנין עכשיו. הכי צפוי ש...

השיחה הבאה תהיה עם שפרה. תנו לה כמה דקות להתמודד עם המקלחת עם הדלי מים חמים (זה משעשע אותי בכל פעם מחדש).

morann7

New member
רנין מתאמת הצבעות עם צבר

היא שמה ידיים על הפה כדי שלא נשמע צבר דופק עם הכוס על השוחלן כדי שלא נשמע אשר ועינב הודחו בגלל זה אבל לשני המלוקקים האלה יסלחו !!!

Lomsahne

New member
היא דיברה על זה...

שהיא חושבת על זה שאולי אחד מהבנים החדשים יתחלף איתה בחדרים.לך/לכי תעשה/י בדיקת שמיעה.

לא מצלמים את שפרה בגלל שהיא לא נראית טוב

עכשיו . . . כמה ההפקה מגוננת עליה זה לא יאמן. היא שוחחה עם צבר כשהמצלמה היתה עליו, הוא התפנה אליה והמצלמה זזה על רנין. מגמתיות כ"כ גסה וברורה עוד לא יצא לנו לראות. היא בטח נראית עכשיו כמו מכשפה בכלל המחלה

eli7r

New member
היא חולה?

אולי היא תרצה להדיח את עצמה כי היא לא מרגישה טוב?

eli7r

New member
ועכשיו היא במצלמה 1

והיא אכן נראית חולה.... או שאלי היא בכתה

למעלה