עדכוני צהריים/ערב היום ה- 60, ה- 30.10

גנאוש

New member
לפי דעתי השמלה שלה תעוף קודם

אם היא לא תקשור אותה כבר. או שיותר טוב תעשה כמו שפרה ותדביק את הסטיקר על הפה. איפה פה הכפתור OFF של הדבר הזה??

היה היום קטע אחד שנהנתי לראות את צבר בו

כשהוא ניסה ליישם את העצות של אינה ו"לבלוט" יותר ו"לעשות שמח" - פשוט עשה מעצמו בדיחה - זה היה כל כך פתאטי והצחיק אותי מאוד

אין מה לאמר אינה פשוט מלכה, לא יעזור לאף אחד

היא גם הכי חכמה שם, למרות שהיא לא נראית כזאת. הבחורה פשוט ענקית. ביומיים היא הצליחה לשגע את כל הבית ולהעיר את כולם מתרדמת הגריאטריה שהיו שקועים בה. אגב, לשייך גם את אינה לשפרה, זו פשוט שטות. לשפרה אין שום קשר לאינה, היא אפילו לא מדברת איתה ואיפילו נדמה לי ששפרה ועינב היחידות מבין הבנות שלא קפצו איתה חבל. אה וגם חגית המבוגרת, אבל טוב היא מבוגרת...

שמת לב שאינה האדימה כשהשלימה עם עינב ?

אם היא היתה עצבנית כמו שאתה רואה אותה, או אחת שעומדת על שלה, תאמין לי שהיא לא היתה מרגישה מבוכה ברגע שבו היא מדברת בלי כעס ומיישרת הדורים עם עינב. היא משחקת משחק שהוטל עליה מההפקה, והיא שמה לב שהיא היתה תיאטרלית מידי בשואו שלה, וזה הביך אותה כי הבינה בשניות שרנין ולאון בהסכמה הזו שלהם רק מביטים על יום שבת המתקרב...

לעומת כל המשעממים האלה, אינה בהחלט משהו אחר

תגידו מה שתגידו, הבחורה הפכה את הוילה על פיה. עד שהיא הגיעה הוילה נראיתה כמו מוסד גריאטרי. אפילו בובליל כבר לא הצחיק ונראה רדום תשוש ועייף. אינה העירה את כולם מתרדמה, נתנה עצות מועילות גם לצבר מחד וגם לבובליל מאידך. שכנעה את רוב הדיירים לקפוץ איתה בחבל, שחתה בבריכה בקור כלבים, הראתה את התחתונים (מה זה הדבר הזה? זה לא חוטיני?) לכל הבנים, השפיטה את חשר הרולה וגרמה לו ללבוש חזיה, עמדה על שלה מול עינב, ומאז שהגיעה שישו ושמחו בוילה של האח הגדול. כך שתגידו מה שתגידו בזכות אינה הוילה של האח הגדול המשעממת והגריאטרית התעוררה לחיים. מה רע בזה? אתם מעדיפים להירדם מול המסך מרוב שיעמום? או שאתם מעדיפים אקשן? אינה הכניסה אקשן בשיעמומון הטלויזיוני הזה.

shy6

New member
אכן

אינה היא ליהוק מעולה. גם שחר די מוצלח. הבעיה היא עם יוני וחגית האנמים,לא נותנים כלום.

BEAUTY האחת

New member
הכל לשם הבידור שה../images/Emo151.gif ימשיכו לבדר אותנו

אחרי הכל אנחנו מממנים את ההפקה לא ? כולל מי שלא מסמס כמוני

hamshoshit

New member
חבר'ה זה רק אני חושבת ככה

שפשוט היה הרבה יותר טוב עם הארבעה הדיירים החדשים פשוט לא היו בבית זה מיותר זה עולה להפקה יותר כסף הם לא ממש מועילים וגם לא מזיקים הרבה אין הם הכי הכי הכי מחכים ליום ההדחה

הם הביאו אותם כדי שהוותיקים יזכו לזמן ספר

ברור שמשבוע הבא מי שיעוף זה שלושת החדשים, כשרק אחד יזכה להשאר כי יעברו ארבעה שבועות כבר ואז הוא יהפוך לאחד מהחבר'ה, לאחר מהוותיקים.

hamshoshit

New member
אני אגיד לך למה

כי בגלל שהם לא מש מתחברים חזק אל הוותיקים אינה וחגית בכלל בצד כאלה במיוחד חגית הפוזאיסטית המתנשאת המסריחה המשוויצה הזאת איכס שתעוף משם אין כאילו היא ואינה שם רק בגלל השקלים שבאים עליהם לטובה

למעלה