עדכוני צהריים/ערב היום ה- 60, ה- 30.10

קפרי

New member
אוי כמה אתה לא מבין שהם במכוון מעלילים...

יש ריח של מלחמה לא הוגנת והם גם רוב לא שזה גרוע רוב, אבל רוב לא הוגן ולא הגון.

KINGAR

New member
יוסי כל כך חביב באופיו

שתמיד באופן קבוע הוא על הגריל. זה בעצם כי כל הדיירים כל כך אוהבים אותו ורוצים לתת לו כבוד. ועכשיו ברצינות יוסי הוא לא מפלצת הוא נראה אחלה בן אדם. הוא שרף את עצמו אצל מרבית הדיירים בהתחלה עם סיפור הכספת והעלמת הסיגריות של ונסה. מאוחר יותר בתוכנית התלהט הקרב על השבת בין אשר ועינב נגד שפרה וצבר,הענינים נעשו מכוערים משני הצדדים ופליטת הפה של יוסי "שרמוטה" לא הוסיפה הרבה אהבה בין המחנות. שפרה לא סובלת את יוסי ועינב ומבחינתה יש לה את כל הסיבות לכך. אני לא משוכנע שיוסי בובליל יזכה בתוכנית ,גם לשפרה יש מחנה אוהדים לא קטן ולמעשה הקרב איך שאני רואה אותו הוא בין שפרה ליוסי בובליל.

לא נכון. הוא צודק לגבי קרב הענקים.

לשפרה יש מחנה הולך ומתגבר, כל החשיפה המוגברת הזו בשבועיים האחרונים עשו את שלהם, ולא רק במצלמות האח הגדול, אלה בעיתונים בביקורת ועוד.

קפרי

New member
לא יפה לשקר, ראיתי שהיא דיברה ואפילו ניסתה

להיות נחמדה, מי שאמר שזה לא פייר שהכניסו את החדשים דווקא עינב כשהתלוננה בערב הראשון שלא הוגן אם יזכו בפרס (מה שצודק לדעתי) אבל אנשים בבית ובפורום לא טיפשים גם אם הם מיעוט.

balbala5

New member
פחחחח הצחקת אותי - הקהל בבית מת על שפרה וצבר.

אני רק שומעת את יוסי מדבר ישר מעבירה למצלמה אחרת - הקול המנסר של יוסי בלתי נסבל. הוא גם מדבר שטויות בכמויות בלתי סבירות. מי בכלל משתין לכיוון שלו ?

eli7r

New member
ושוב כולם ישנים? חוץ מיוסי? ועוד 2?

נראה לי שרק יוסי יוני ושחר ערים..... יאללה להעיר אותם..... 6 בעראב ישנים ואז בלילה ערים ושוב בבוקר ישנים עד מאוחר וחוזר חלילה...

eli7r

New member
אנשים מתחילים להתעורר....

באמת הגיע הזמן ומנהלךים תנעצו את זה בבקשה א"א ששרשור עדכונים יקפוץ כל הזמן

למעלה