הינה ננעץ כמו נעץ מנועץ
ל ליאור דן 9 New member 30/10/08 #27 כן כחלק מהמאמצים להגדלת הרייטינג, הוטלה על שיפרה וצבר משימה חדשה בה ידבקו זה לזה בעזרת דבק נגרים. אם המשימה תצליח שוקלים בהפקה לצרף דיירים חדשים להדבקה, כנראה שבהמשך תודבק שיפרה לעינב, סתם בשביל הקטעים.
כן כחלק מהמאמצים להגדלת הרייטינג, הוטלה על שיפרה וצבר משימה חדשה בה ידבקו זה לזה בעזרת דבק נגרים. אם המשימה תצליח שוקלים בהפקה לצרף דיירים חדשים להדבקה, כנראה שבהמשך תודבק שיפרה לעינב, סתם בשביל הקטעים.
ר ריקו שירזי New member 30/10/08 #28 סקר עדכני על פופולריות המתמודדים http://www.skarim.co.il/poll/jxhnv/18177/
V VeNuS האחת1 New member 30/10/08 #30 מישהו צריך להגיד ליוני להפסיק עם זה... תאור שיחה עם יוני: "זה לא בסדר יעני היו צריכים להגיד יעני שזה יהיה ככה יעני" מה? 48 שעות בלי לישון יעני ולעשן אפשר?יעני?
מישהו צריך להגיד ליוני להפסיק עם זה... תאור שיחה עם יוני: "זה לא בסדר יעני היו צריכים להגיד יעני שזה יהיה ככה יעני" מה? 48 שעות בלי לישון יעני ולעשן אפשר?יעני?
ר רוקדת לצליל פעמונים New member 30/10/08 #31 ../images/Emo6.gif אבל אני סולחת לו יעני הוא עדיף על דיירים אחרים יעני
ש שירנושנושינושי New member 30/10/08 #32 תגידו מה זה התוכנית הזאת משחק ילדים ???? מאז שאינה הזאת באה לבית היא רק חופרתתת בטירוף שאי יותר לשמוע אותה וגם משחקים לי גומי בתוך הבית ממש משעממים
תגידו מה זה התוכנית הזאת משחק ילדים ???? מאז שאינה הזאת באה לבית היא רק חופרתתת בטירוף שאי יותר לשמוע אותה וגם משחקים לי גומי בתוך הבית ממש משעממים
C cookies10 New member 30/10/08 #74 אינה היא מלאת שמחת חיים שהיה חסר בבית אומנם היא מדברת הרבה בלי הפסקה, אבל היא מביאה שמחה לבית המשעמם הזה
אינה היא מלאת שמחת חיים שהיה חסר בבית אומנם היא מדברת הרבה בלי הפסקה, אבל היא מביאה שמחה לבית המשעמם הזה
פ פרנציפ בלי כינוי New member 30/10/08 #159 בחייאת שירנושנושינושינושינושי.... לא עדיף לראות את יוסי קופץ בחבל מאשר את צבר אופה עוגות כמו איזה.... הומו (סליחה, כן?)
בחייאת שירנושנושינושינושינושי.... לא עדיף לראות את יוסי קופץ בחבל מאשר את צבר אופה עוגות כמו איזה.... הומו (סליחה, כן?)
J jaycom New member 30/10/08 #36 זה מזכיר את ה"חביבי" של בוריס עד שכבר הוא אמר משהו, כל משפט שני היה עם "חביבי"