עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

פלדי1

New member
הבנתי שהיא העליבה אותו

למרות שהוא טיפל בה. מה היא אמרה לו? מישהו היה עד לאירוע ? מישהו היה עד להתנצלות?

אורית1929

New member
החדשים ועינב כל היום רק מרכלים על שפרה וצבר

כמה אפשר לטחון, ביחוד הלויתן שמתנהג כאילו ששפרה הרגה את אמא שלו או לפחות שתתה את משקה החלבונים שלו, בחיאת, אין לכם משהו אחר לדבר עליו....שעות הם מדברים רק על שפרה וצבר באובססיביות אם שפרה או צבר ילכו נשאר עם משחקי אמת או חובה שמתאימים לילדים בגיל ההתבגרות , והמחזות הפורנוגרפים של ונסה, שמעניין איך תוציא את פרצופה מהבית לאחר התוכנית, אני כבר מתביישת בשבילה ( אמיתית יעני) אני יכולה להבין את האנטגוניזם שיוצרת ההתבדלות של שפרה וצבר, אבל מה השנאה הזו? למי אכפת אם הם יושבים לבד או כל הזמן בתחת של כל הדיירים? מספיק קשה להיות תקועים בבית אחד חודשיים, כל אחד צריך פינה משלו, ואם הם מצאו אנשים שמקלים עליהם את התקופה ברור שירצו לבלות איתם , החדשים באו במטרה מובהקת להציק לשפרה וצבר ולכן היה ברור שיעמידו אותם להדחה ולא חשוב מה יעשו

beep beep

New member
איתי הוא בן אדם זהב.

מלא בנתינת אהבת חינם שלא למטרת רווח ואינטרס. הוא נמצא בדרגת רוחניות גבוהה ביותר ולכן הוא זה שמתחזק הכי הרבה מבחינה נפשית משהייתו בוילה. לדעתי, בשלב זה של המשחק, הוא המועמד הרציני ביותר לזכות במיליון.

diagonal1

New member
הלוואי שאתה צודק

איתי הוא אחד מהשלושה שאני אוהב. אני אוהב את איתי, שחר וחגית .

זה בן אדם זהב??? ארד אולי

איתי טפיל, מחפש מי חזק והולך לשם. בהתחלה היה עם שי. להזכירכם ביום שאשר הודח, איתי העלה את עינב על הגריל. ומיד בתום ההדחה , איתי וונסה ישבו על הספה הירוקה ודיברו ביניהם שעכשיו עליהם להתקרב לבובלילים ופתאום תוך שלושה ימים עינב הפכה להיות ממועמדת להדחה (ואיזה דברים מגעילים אמר עליה שם) לחברה הכי טובה. בן אדם זהב, נכון? כל הזמן היה צמוד ליוסי לתחת כי ידע שמי שליד יוסי , בטוח והוא צדק כי תראו איך בפורום הדעה עליו ועל ונסה השתנתה מקצה לקצה רק בגלל שהתקרבו ליוסי. עכשיו, בדק מי מהחדשים הכי חזק, הבין מונסה שזה יוני והוא מתחבר אליו. לא אתפלא אם הוא יזכה במיליון כי הוא שחקן מעולה, יודע להגיד לכל אחד את הדברים שהוא רוצה לשמוע.

3pac היחיד

New member
תחלמי עינב תישאר יוני לא

הצליח להשכיב את עינב אז הוא מתלכלך עליה עינב אוהבים אותך:)

אסתי31

New member
מצביעי ונסה יורים לעצמם ברגלים

לדעתי, אם ונסה נשארת מתארגנת קבוצה אנטי עינב.החדשים יודעים כמה כוח יש לעינב ויוסי בחוץ ורק הפרדת כוחות יוסי ועינב תתן איזשהו סיכוי למישהו אחר לזכות.

beep beep

New member
השתן עלה לעינב לראש

עינב הציקה במשך כל היום ליוני. באחת הפעמים הוא אמר לה שהוא "יחזיר לה" ואז היא אמרה לו בטון לעגני שאם הוא יחזיר לה היא תעלה אותו לגריל... מעבר לצחוק ולטיזינג האמירה הזו מעידה על כך שעינב חוטאת בחטא הגדול מכולם - חטא היהירות. היא חיה בתחושה שהיא ואביה מחוסנים מהדחות בכל מצב. היא רק שוכחת שלבית נכנסו דיירים חדשים ושמהיום מאזן הכוחות ישתנה מבקצה אל הקצה ועמו גם העדפות הצופים בבית. אני לא משוכנע כלל וכלל שעינב תשרוד את ההדחה הבאה שאליה תעלה - אלא באם היא תתעשת ותתקן את דרכיה - מה שנראה לי משימה מאד גדולה עליה בשלב זה.

droriko

New member
עינב ילדותית ומגעילה עוד מהיום הראשון

ככה זה כשיש לך שכל ובגרות של ילדה היא מתייחסת לחברים שלה כמו סמרטוטים , והתוצאות בהתאם - ליאון התרחק ממנה , ונסה הכעלק-חברה שלה שונאת אותה מהיום הראשון(העלתה אותה להדחה מספר פעמים בטענה שהיא בהמה) , יוני על השבוע הראשון קולט את הגועל שלה ,חבורת ש"צ רק צוחקת עליה מאחורי הגב,אינה יורדת עליה שהיא משחקת אותה פרחה כל הזמן, ואפילו איתי ,הבחור הכי נחמד עלי אדמות, מעיר ליוני על ההתנהגות שלה . אני אלך איתך יותר רחוק , אפילו אבא שלה לא מסוגל להגיד עליה דבר אחד טוב! הוא רק אומר שהיא מדברת שטויות כל הזמן וצריכה לסתום יותר את הפה, אבא שלה! ואחר כך היא בוכה למה כמעט כל שבוע היא על הגריל (בטון של ילדה קטנה) "נו אבל מה עשיתי?...."

ולמרות זאת כל פעם שעינב תהיה על הגריל- תינצל

גם בגלל אבא שלה וגם בגלל אשקלון כל אשקלון מצביעה לה. האפשרות היחידה שעינב תודח תהיה אם היא תעלה מול אבא שלה .

droriko

New member
ההפקה יודעת את זה טוב מאד

בגלל זה היא הרחיבו את מספר המועמדים מ-2 ל-3 (בהדחה השניה כשקרה המצב שאת מתארת ).

droriko

New member
די כבר עם ה"אמיתית" הזה!!

אני בטוח שכל מי שמשתמש במונח הזה אפילו לא יודע מה הוא אומר , זה סתם טרנד כזה לכתוב "היא אמיתית"

למעלה