עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

כן יעזור ואסביר למה

הקרב צמוד אנשים מעדיפים את ונסה על פני שני הרעים האלה מעדיפים יושר וכנות, חום וטוב לב, ובכלל אקשן תאמיני לי שאני מחטטת בכל פורום אפשרי ומפיצה את העובדה שונסה בסכנה ואנשים נענים לבקשתי ואין הגבלה

לא מנסה להצילה! הבחורה תיענש על מה שעשתה../images/Emo70.gif

כבר ימים שלמים איתי מסתובב עם פרצוץ של תישעה באב בגלל שגברת ונסה לא יכולה לשלוט על היצרים המיניים שלה!.. התנהגות של ילדה.

JasPoint

New member
איתי הצהיר שהוא רוצה שונסה תישאר

"היא החברה הכי טובה שלי פה, יהיה לי קשה בלעדיה" והוא הוסיף שמגיע לונסה להישאר כי היא בן אדם טוב. תשמעו לאיתי ותשאירו את ונסה

../images/Emo124.gif לכל אלה שחשבו שצריך

לחנך את ונסה אולי תקשיבו לשיחה של איתי ויוני ותבינו מה זו חברות ללא תנאי, ואהבה טהורה אמיתית....

ליאורי13

New member
איתי לא אוהב לריב ולעשות מרפקים

השיחה הזו משקפת מי זה איתי - אחלה גבר

beep beep

New member
איתי ויוני וונסה יתקעו את עינב

ובינינו? מגיע לה. מפונקת, בכיינית, גסת רוח, מסתתרת מאחורי אביה.

ריאליסטי - מסכימה - אין לו גבולות לאיתי...

בסוף עוד נגלה שכל זה חלק מהאסטרטגיה שלו להצטייר כקדוש מעונה בעיני הקהל..... שאחרת קשה לי להסביר את ההתנהגות שלו... בפני כל עם ישראל....

השיחה של איתי עם יוני מראה כמה יוני סמרטוט

כדי למשוך את יוני לכיוון שלו, הוא צריך את הקול שלו ביום ראשון הבא, הוא עושה מעצמו סמרטוט... ונסה רק חברה טובה... הרי ברור לכולנו כאן שהוא ממש מאוהב בה, מספיק לראות את המבטים שלו כשיוני וונסה ביחד... אז פתאום זה לא מפריע לא? הבן אדם צבוע וטקטיקן לא קטן.

beep beep

New member
איתי בשיחה עם יוני בחצר

אומר לו בעדינות שהגעתו של יוני הרחיקה ממנו את חברותה של ונסה (לא על רקע מיני) וזה קצת מבאס אותו. יוני אומר לו שמכיוון שגם הוא ואיתי מסתדרים טוב זה לא אמור לפגוע בוץ איתי אומר שבכל זאת זה פוגע מכיוון שהם בילו הרבה זמן ביחד ועכשיו כבר לא. הוא אומר שהוא מבין שאם הוא אוהב את ונסה הוא צריך להתחשב בצרכיה אבל מפריע לו שהוא מקבל פחות תשומת לב ממנה. יוני אומר שהוא מעריך מאד את גדלות הלב של איתי כלפיו. איתי אומר שקשה לו להסתיר את רגשותיו ושהוא לא נפגע מיוני . איתי אומר שהוא היה מתעצבן לו היו שרים לו "קוקסינל" כפי שעינב עושה ליוני למרות שהוא לא בן אדם של מלחמות ומעדיף לזוז הצידה. יוני אומר שלא אכפת לו מה אחרים אומרים עליו ומבחינתו הם יכולים לשיר עליו עד מחר, אבל ברגע מסויים, ובאופן טבעי הוא יחזיר למי שפוגע בו. - והנה מתהווה לה הקואליציה נגד עינב...

3pac היחיד

New member
יוני מסכסך בין איתי ועינב מישהוא אמר שי 2?

הבן אדם היוני הזה פשוט ***

shy6

New member
הוא לא מסכסך

אלה שואל שאלות לגיטימיות. הוא גם אמר שכל הכבוד לעינב שהתנצלה. וכל הכבוד לאיתי שמגן עליה.

למעלה