עידוכנים מהוילה - יום 48, ה-18.10

24 שעות 1

New member
איתי יצביע שי וצבר וכך שיפרע וחבל

צבר כרגע לא מאיים וחבל עליו איתי לא מבין את המשחק יצביע שי וצבר וחבל שיפרע ניצלת מהגריל

קרמפה

New member
24 שעות

כתבת הודעה נגד מה ששפרה אמרה על אשר אחרי שהוא הלך. השקעתי ועניתי לך בפירוט מה אני חושב, ואתה לא ענית לי, הנה ההודעה שלי שוב: שפרה במשך כל הזמן כשאשר היה בוילה סבלה ממנו המון ולא בצדק. לא היה מישהו שכיבד את האמונה שלו והתחשב באשר יותר ממנה ובכל זאת הוא הצליח להציג אותה כמי שעושה הכל דוקא נגדו. כשכולם התחילו לדבר בקבלת השבת כשאשר הלך ליטול ידיים היא היחידה ששתקה וחיכתה ביחד עם אשר שיהיה שקט כדי שיגמור את התפילה. היא גם הכי הקפידה על הפרדה בין חלבי ובשרי לא פחות מאשר. ובכל זאת, בגלל שהוא הרגיש נחות ממנה בעניין הדת, ובצדק, בכל זאת, בחורה שיודעת פי כמה ממנו בענייני דת והחליטה עם כל הידע הזה שזו לא הדרך הנכונה (עבורה כמובן, אבל לו זה לא שינה). הוא גרם לשנאה כלפיה למרות שהיא הכי השתדלה לא להיכנס איתו לעימותים, ובגללו היא הייתה מועמדת להדחה. אז כשהוא סוף סוף עף היא פתאום יכולה להגיד ללאון את כל מה שהיה לה על הלב בלי לפחד שזה יפגע באשר או יחזור אליה כי הוא לא בוילה. בקיצור, היו לה הרבה דברים נגד אשר (לגמרי בצדק), אבל היא התאפקה לא לומר כלום כדי לא לעשות פיצוץ ולא לפגוע באף אחד. ולכן עדיף שתאמר את אשר על ליבה כאשר הוא לא בוילה, וכל הכבוד לה שהחזיקה מעמד כל הזמן הזה.

Jason2

New member
אין שום סיכוי שבעולם

שיוסי ועינב לא יצביעו לה גם אם היא תתנהג אליהם סופר יפה. ככה המצב יוסי ועינב תמיד יצביעו לשפרה ולהיפך. וחוץ מזה שאם היא היתה מתנהגת יפה ליוסי ועינב הייתם מאשימים אותה בצביעות.

kingkung2002

New member
זה לא משנה

מעכשיו כל שבוע הבובלילים יעלו להדחה והמודח השלישי שיעלה איתם ילך הביתה! הבובלילים חזקים בהצבעות היחידים שיכולים לאיים עליהם הם: לאון ורנין.

Jason2

New member
אלא אם כן יהיו יותר משלושה

להדחה בכל פעם. אבל בכל מקרה זה רק ירוויח להם עוד זמן ותקווה שליאון או רנין יעלו לפניהם.

kingkung2002

New member
זה לא משנה כמה יעלו

כל עוד זה לא 2 בהדחה הבובלילים יגיעו עד הסוף כמו שרשמתי היחידים שיכולים להפריע להם הם רנין וליאון שלא ברור מה חוזקם בSMS

דינה128

New member
הדרך היחידה לעשות את זה מעניין-להגביל הצבעות

גם אני חושבת שכל מי שיעלה מול הבובלילים ימצא את עצמו בחוץ. הדרך היחידה שיכולה לשנות את התמונה היא אם יגבילו את מספר האסאמאסים שאפשר לשלוח כל פעם.

BMCB

New member
נכון.

כל אשקלון מצביעה לבובלילים בכל יום שלישי. ועם השמועה שמתרוצצת עכשיו על קבלני ההצבעות שיוסי ארגן לעצמו (במידה והיא נכונה) גם מאשרת את זה שצריך להגביל את מס' ההצבעות.

BMCB

New member
נכון מאוד../images/Emo45.gif

עינב כבר ממזמן יצאה בהצהרה שהיא תצביע לשפרה בכל מחיר ויהי מה.

TLV GUY2

New member
די כבר!!! איתי אני פשוט שונא אותך!

לא יכול לשמוע את הקול שלו הוא הבנאדם הכי מעצבן עלי אדמות! פשוט מעיק, אני לא מבין איך הם לא חונקים אותו עם כרית בלילה, כל מילה שהוא מוציא מהפה משעממת ומעצבנת. טיפוס מציק ביותר.

האם זה נכון ששפרה אנסה על כל דיירי הבית לקנות

חלב קוקוס, רוטב סויה, אצות יפניות וביצים של ציפור קקדו - וכל זאת כאשר התקציב שלהם קוצץ ב50% ל644 ש"ח ?!?!

TLV GUY2

New member
אוי שכחת כמה דברים

גללים של קיפוד ניגרי גבות של ג'יראפה שבדית

Jason2

New member
וגם נוצה של ציפור הדודו

וגם אריות ונמרים ודובים, הו מיי.

Saladin

New member
מישהו שבר לשי את המשקפיים?

וואי וואי אם הייתי שי לא הייתי מוותר! זה מה שכתוב באתר של האח הגדול. אבל אני רואה אותו עכשיו עם משקפיים אז מה הקטע?

Saladin

New member
איזה שפוט.

ועוד אחרי ששי אמר לו שלא יבוא בטענות לאנשים על זה שהוא עושה כלים ואחרים לא.

Saladin

New member
מאיפה שי מכיר את דקוטה פניג?

ואת הסדרה "המגרש הביתי"? ועכשיו הוא אומר שהוא ראה מלא סדרות טלויזיה. זהו, באופן רשמי הבן אדם שקרן. אחד שראה כל כך הרבה טלויזיה לא יכל לשכב עם אלף נשים.

למעלה