24 שעות
כתבת הודעה נגד מה ששפרה אמרה על אשר אחרי שהוא הלך. השקעתי ועניתי לך בפירוט מה אני חושב, ואתה לא ענית לי, הנה ההודעה שלי שוב: שפרה במשך כל הזמן כשאשר היה בוילה סבלה ממנו המון ולא בצדק. לא היה מישהו שכיבד את האמונה שלו והתחשב באשר יותר ממנה ובכל זאת הוא הצליח להציג אותה כמי שעושה הכל דוקא נגדו. כשכולם התחילו לדבר בקבלת השבת כשאשר הלך ליטול ידיים היא היחידה ששתקה וחיכתה ביחד עם אשר שיהיה שקט כדי שיגמור את התפילה. היא גם הכי הקפידה על הפרדה בין חלבי ובשרי לא פחות מאשר. ובכל זאת, בגלל שהוא הרגיש נחות ממנה בעניין הדת, ובצדק, בכל זאת, בחורה שיודעת פי כמה ממנו בענייני דת והחליטה עם כל הידע הזה שזו לא הדרך הנכונה (עבורה כמובן, אבל לו זה לא שינה). הוא גרם לשנאה כלפיה למרות שהיא הכי השתדלה לא להיכנס איתו לעימותים, ובגללו היא הייתה מועמדת להדחה. אז כשהוא סוף סוף עף היא פתאום יכולה להגיד ללאון את כל מה שהיה לה על הלב בלי לפחד שזה יפגע באשר או יחזור אליה כי הוא לא בוילה. בקיצור, היו לה הרבה דברים נגד אשר (לגמרי בצדק), אבל היא התאפקה לא לומר כלום כדי לא לעשות פיצוץ ולא לפגוע באף אחד. ולכן עדיף שתאמר את אשר על ליבה כאשר הוא לא בוילה, וכל הכבוד לה שהחזיקה מעמד כל הזמן הזה.