עידוכנים מהוילה - יום 48, ה-18.10

s7m42

New member
אה, היא לא מערבבת אותו נגד שפרה?

לפני יומיים הוא בא לשבת איתה בחוץ והיא פשוט סילקה אותו במשפטים כמו "מה קרה? נמאס לך משפרה וצבר? לך, לך תשב איתם" היא לגמרי מנסה לסכסך אבל אין לה שום דבר הגיוני להגיד לו עליהם ואם שפרה הייתה רוצה לסכסך היא כבר מזמן הייתה מנצלת את מה שהיה עם ש"צ, אם זאת לא הזדמנות טובה אז אני לא יודעת מה כרגע היא בסה"כ משתפת את לאון במה שקרה לה אתמול...גם זה אסור?

יעל176

New member
../images/Emo45.gif שיפרה בחורה מקסימה, הבעיה היא שהאנשים כא

כאן חושבים שסיגנון הדיבור שלה הוא התנשאות וזה לא נכון, זה פשוט הדיבור שלה והצחוק שלה! היא לא עושהאת זה בכוונה או מימשהו, והיא הכי הכי לא צבועה שיש! אסור לה להגיד ללאון שעינב מעצבנת אותה?? למה היא יורדת עליה? מדברת עליה רע?? לעומת עינב שחושבת שהיא איזה מלכה ככה להתחיל לנפנף על אנשים.

דורון

New member
זה מצוין! שלאון ילך לצד של שפרה

הבן אדם היחיד שעוד היה לו סיכוי קלוש לקחת את המיליון, מתחבר עכשיו לבן אדם הכי שנוא במשחק. ברגע שהוא יקח צד וילך לכייון של שפרה אין לו סיכוי להגיע אפילו לרביעיה האחרונה. תבינו, לא סתם ההפקה הענישה את עינב ואשר באותו יום על תיאום הצבעות. הם ידעו שזה יגרום לרוב הציבור לאהוב יותר את אשר ועינב שקופחו ע"י ההפקה כביכול ויגרום לשנאה לא נורמלית כלפי שפרה וצבר. וזה בדיוק מה שקרה. מספיק להתסכל פה שתי דקות בפורום בשביל להבין ששפרה היא הבחורה הכי שנואה במשחק.

Jason2

New member
לא ממש

הפורום הזה לא מייצג שום דבר (חוץ מהעובדה שאותפ אנשים נכנסים בכינויים שונים).

דורון

New member
ברור

הפורום לא מייצג כלום. העובדה שיוסי שרד כבר שבע הדחות לא מייצג כלום. זה שליוסי לבד יש כמות מעריצים בפייסבוק כמו שיש לכל שאר המתמודדים ביחד לא מייצג כלום. כן, אתה מה שנקרא לא נותן לעובדות לבלבל אותך. העיקר ששפרה מלכה.

Jason2

New member
מה הקשר?

זה שיוסי פופולרי זה ברור ולא מפה אלא מכל הכתבות עליו בכל אתרי האינטרנט ואין עוררין על כך שהוא דמות מרכזית. הודעות השנאה שיש כאן (לא ממש יודע איך אפשר לשנוא בן אדם שלא מכירים) מאוד דומות אחת לשניה למרות שהן נכתבות ע"י אנשים שונים. וכפי שאמרתי הפורום לא מייצג וגם לא הפייסבוק שארור מי שהמציא אותו.

Jason2

New member
ועוד דבר

המשפט השני שכתבת "העובדה שיוסי שרד כבר שבע הדחות לא מייצג כלום." זה דווקא הדבר היחיד שמייצג ואלה ההצבעות האמיתיות.

היא ממש חוצפנית!!!

שהיא רצתה לדבר ולשפוך את ליבה ללאון...היא עשתה את זה. ולאון רוצה להמשיך לדבר איתה...והיא... "די תפסיק בוא נשיר שיר..."

דינה128

New member
אם היתה ממשיכה-לא בסדר. רוצה להפסיק-לא בסדר

הרי לא משנה מה שפרה תעשה- ישפדו אותה כאן. ולכל אלה שרצים לכתוב לכל מי שכותב מילה טובה על שפרה.. אני לא אחות שלה, לא מכירה אותה ואפילו היא לא פייבוריטית שלי

sivan1237

New member
הטעות האסטרטגית של שפרה...

היא את השנאה שלה לבובלילים מפגינה בגלוי.. לכן השבוע היא בטוח תהייה על הגריל..אם היא הייתה חכמה קצת הייתה לומדת משי ורנין שכבר מיום חמישי מתנהגים מאוד יפה לעינב ויוסי ובכך מבטיחים את זה ששמם לא יעלה בהדחה- כמה שאני מתעבת אותם, זו גאונות לשמה! לכן לדעתי שפרה אפשר להגיד עליה הכל אבל היא לא צבועה, מי שהיא אוהבת יודע את זה ומי שלא גם כן.. לדעתי היא נופלת השבוע..

בוא נחשוב על זה

2 קולות בטוח היו לה של עינב ויוסי השאלה האם זה מספיק, הרי הרבעיה שלהם לא תצביע נגדה מי שנשאר זה רק איתי וונסה ונסה תצביע לדעתי שי ורנין ואיתי עצבני על שי וצבר אם אני צודקת, אז יהיו 2 קולות נגד שיפרה ולדעתי זה לא יהיה מספיק כדי להעמיד אותה להדחה. לדעתי (ולצערי) עינב יוסי ואיתי יהיו על המוקד השבוע.

TLV GUY2

New member
איתי מצביע לשפרה בליינד...

הדרדרות ביחסים ביניהם וחזרה לשבועות הראשונים בהם הם הצביעו אחד לשני.

האמת שהסנריו הכי מגניב יהיה אם המועמדים הם

שפרה צבר יוסי עינב בהנחה שיוסי ועינב שוב ניצלים , ונניח שצבר הולך, זה יערער את כל הבית את שי שבנה עליו כחייל שלו לרנין שצבר הוא החבר הכי טוב שלה לשפרה שכמובן חולה לו על התחת וללאון שעדין אוהב גם אותו. הסנריו הכי גרוע הוא שיהיו שלישיה שיועמדו והם יוסי, עינב ואיתי זה יעלה את הכח של קבוצת שי.

bibaso

New member
לאיתי יש 3 מיועדים

שי, צבר ושיפרה לי נראה שהוא ילך על שי + צבר

למעלה