עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

אחת ולתמידדדדדדדדדדדדד

פרידמן שווה חנון נקודה היא יכלה להתקל במזרחי שהוא חנון ולהגיד עליו שהוא פרידמן ולא לשכוח יש גם תוכנית היפה והחנון שאגב גם שם כל הגברים אשכנזים אז מה זאת תוכנית גזענית?

gwini1

New member
שמעתי את זה והזדעזעתי...../images/Emo5.gif

איזה גועל! נו באמת, גם לי זה קורה פעם בחודש. אבל אני ממש לא רואה צורך בלהכריז על כך לפני מדינה שלמה. ועוד בכזו בוטות... לא סתם מכנים אותה "בהמה"

nuno12

New member
למה?

למה את קוראת לה ככה? אתמול שפרע התישבה ליד הבארבי שלה ליאון, הוא חש בצחנה מסביבו ומחה על כך, אז שפרע אומרת לו ואני מצטט - "אה, סתם יצא לי גרעפס מסריח". זה בסדר??

gwini1

New member
מה לעשות ואת זה שמעתי

ואת מה שאתה מספר (שהוא גם מגעיל)- לא שמעתי... ודרך אגב זה לא מוריד במקצת ממידת הגועליות של מה שעינב אמרה.

חייםק

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif עינב מלכה - ותתפוצצו ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

עדידי15

New member
היא במחזור והיא מצפה לשרוד שבוע שלם על לחם

וגבינה. כשאני במחזור תמיד יש לי חשקים לדברים הכי משמינים שיש. הרבה פחמימות ושוקולד וככה זה אצל המון בנות במחזור. אין מצב שהיא תצליח לשרוד השבוע על לחם וגבינה.

קרמפה

New member
זוכרים?

שמישהו אמר על שפרה שהיא מגעילה כי היא אמרה שהיא הולכת להשתין? עינב בדקה האחרונה אחרי ריקוד בגשם: "אוף! כל המחזור שלי נוזל לי עכשיו, זוז כבר!"

princes0sh

New member
רנין השחקנית.

מצאה לעצמה דרך להחזיר את עצמה לחבורה. רנין היא העינב של הערבים נוצרים החיים בישראל. הם לא מוכנים שהיא תייצג אותם בשום מצב. זה מביך אותם.

shy6

New member
זה פשוט מדהים

כמה צבר לא מבין את המשחק, איך הוא לא רואה לאן נושבת הרוח? אפילו שנותנים לו בוקס לפרצוף ומעיפים את שי הוא חושב שזה לא נעשה על ידי הצופים אלא "פקודה מלמעלה".

MissPop

New member
זה לא שהוא לא מבין את המשחק לדעתי הוא פשוט לא

מאמין שהצופים יכולים להיות כל כך עיוורים בכל הנוגע לבובלילים. מה שנכון... זה באמת לא הגיוני כל העיוורון והתת רמה הזה.

חחח לא זה לא קשור

רנין הסתומה הזאת העיפה את הכדור שעשו אותו מגרביים(?) מעבר לחומה,אז הם נכנסו כנראה להגיד לאח הגדול

a10a

New member
קחו הכל בפרופורציה..מה כבר תפוא ורסק שהם...

הורידו יכל לעשות לקבוצה??? כל הדרמה הזאת והם בסהכ הורידו רק תפו"א ורסק עגבניות!!!!! מה כבר הם יכלו לעשות עם זה??? אוכל ל2 אנשים???? פורפורציה חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quarantine

New member
איך אני אוהבת את אלה שעושים משהו טוב לאחר..

ודואגים שכולם ישמעו על כך ויזכרו להם את זה. צבר עשה את זה בשביל עצמו. אם הייתה לו את האפשרות הוא היה מסרב לעינב. הבעיה היא שהוא הסכים לה כשהיא פנתה אליו אישית בתור "ידיד". עכשיו הוא גם מוציא את עינב כנצלנית ומוציא את עצמו כצדיק הדור בזה שעזר למישהי כפויית טובה(לטענתו).

../images/Emo45.gif

הוא היה מעדיף שהיא באמת תאכל את הלחם והגבינה. ושלא תגע בטונה מהקניה הקודמת - כי זה צריך להתחלק בין ה-8. גועל נפש!!!! להם מותר לאכול כבר 2 שקיות במבה...בלי להתחשב באיתי והשאר.

צבר חרה=לא טוב, צבר בסדר=לא טוב. די כבר

הצביעות שלכם יותר גרועה מהצביעות של הדיירים. איך אפשר שכל מה שהוא עושה אתם נגד?! זה מעיד עליכם יותר מאשר על צבר. ואני מדבר על כל אלה שתומכים בדעתך שלא משנה מה צבר או שפרה עושים - אתם קוטלים אותם. הגדולה היא לדעת לראות את הטוב גם אצל מי ששונאים-מתעבים. רק אז אתם יכולים להיראות אמינים.

למעלה