פרידמן שווה חנון נקודה היא יכלה להתקל במזרחי שהוא חנון ולהגיד עליו שהוא פרידמן ולא לשכוח יש גם תוכנית היפה והחנון שאגב גם שם כל הגברים אשכנזים אז מה זאת תוכנית גזענית?
למה את קוראת לה ככה? אתמול שפרע התישבה ליד הבארבי שלה ליאון, הוא חש בצחנה מסביבו ומחה על כך, אז שפרע אומרת לו ואני מצטט - "אה, סתם יצא לי גרעפס מסריח". זה בסדר??
וגבינה. כשאני במחזור תמיד יש לי חשקים לדברים הכי משמינים שיש. הרבה פחמימות ושוקולד וככה זה אצל המון בנות במחזור. אין מצב שהיא תצליח לשרוד השבוע על לחם וגבינה.
כמה צבר לא מבין את המשחק, איך הוא לא רואה לאן נושבת הרוח? אפילו שנותנים לו בוקס לפרצוף ומעיפים את שי הוא חושב שזה לא נעשה על ידי הצופים אלא "פקודה מלמעלה".
הורידו יכל לעשות לקבוצה??? כל הדרמה הזאת והם בסהכ הורידו רק תפו"א ורסק עגבניות!!!!! מה כבר הם יכלו לעשות עם זה??? אוכל ל2 אנשים???? פורפורציה חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ודואגים שכולם ישמעו על כך ויזכרו להם את זה. צבר עשה את זה בשביל עצמו. אם הייתה לו את האפשרות הוא היה מסרב לעינב. הבעיה היא שהוא הסכים לה כשהיא פנתה אליו אישית בתור "ידיד". עכשיו הוא גם מוציא את עינב כנצלנית ומוציא את עצמו כצדיק הדור בזה שעזר למישהי כפויית טובה(לטענתו).
הוא היה מעדיף שהיא באמת תאכל את הלחם והגבינה. ושלא תגע בטונה מהקניה הקודמת - כי זה צריך להתחלק בין ה-8. גועל נפש!!!! להם מותר לאכול כבר 2 שקיות במבה...בלי להתחשב באיתי והשאר.
הצביעות שלכם יותר גרועה מהצביעות של הדיירים. איך אפשר שכל מה שהוא עושה אתם נגד?! זה מעיד עליכם יותר מאשר על צבר. ואני מדבר על כל אלה שתומכים בדעתך שלא משנה מה צבר או שפרה עושים - אתם קוטלים אותם. הגדולה היא לדעת לראות את הטוב גם אצל מי ששונאים-מתעבים. רק אז אתם יכולים להיראות אמינים.