עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

ordiki

New member
החיים נראים אחרת

כשעוברים את גיל 30. מתחילים כבר לחשוב ביותר בהירות ופחות שטויות. יש לי חבר שאני מכיר כשהוא היה בין 26 הוא הצהיר שהוא נגד נישואים ונגד ילדים והוא אמר שהוא לא יעזוב את ת"א אף פעם. היום הוא בן 32 נשוי עם שני ילדים וגר ברמת השרון. העתיד משתנה וכך גם האנשים ולכל אחד יש עתיד כלשהו.

chamsa

New member
כישורי המשחק של רנין משתפרים מיום ליום

ליאון ניסה להרגיע אותה אז היא ביקשה שייתן לה להמשיך עם הסצינה..... כועסת, עצבנית אחרי שניה כבר צוחקת עם צבר

Lomsahne

New member
אני פשוט נגעל...

מהתגובות פה. במקום להגיד כמה שהמעשה של עינב הוא גועל נפש ושהם צריכים להתחיל להתחשבן אם להוריד חלב ולחם וירקות בשביל פאקינג סגריות אתם מתעסקים במסביב באלה שאומרים את האמת. שפרה צבר ולאון באמת לא היה להם בעיה עם זה שעינב תקח את התקציב שלה ותקנה מה שהיא רוצה כי זה שכותה אבל אני חושב שהם ציפו ממנה שתבין מעצמה שזה לא בסדר. היא תפגע בקבוצה וזה עובדה כי היא תשתמש באוכל של הקבוצה שנשמר במחסן ואל תבלבלו לי את השכל. היא ילדה מפונקת ואין ספק בכלל,שתתבייש לה בעצמה זה פשוט מגעיל. אפחד פה לא מתעסק בשקרים שלה אלא בריכולים ושטויות-יאללה לכו תחפשו כבר.

a10a

New member
חוצפה! לכל אחד יש זכות לעשות מה שהוא רוצה ב..

תקציב שלו! ואם עינב רוצה סיגריות זה זכותה! אני לא מעשנת אבל מבינה אותה כי אני מכירה אנשים מעשנים! תסתכלו סביבכם בטוח יש מעשנים שאתם מכירים,אם הם היו שם והיה להם תקציב אישי והם רוצה לקנות סיגריות,לא הייתם מצדיקים אותם??? למה היא צריכה להתחשב בקבוצה והקבוצה לא מתחשבת בה??? הם ישבו ויכלו ויצחקו והיא תישן כל היום בדיכאון בגללם!!! אל תשכחו זה תקציב שלההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beep beep

New member
האח הגדול עשה צדק ולכן שר"צ שוב יפסידו

ההחלטה הראשונית בהובלתו של שי היתה לקנות הרבה אוכל במטרה לדפוק את המעשנים. המעשנים היו אז חלשים ולא הצליחו לשכנע את השרצים שעישון עבורם הוא MUST לא פחות מאוכל. אחר כך שפרה אמרה שהיא מעדיפה לראות את יוסי מתייסר במיטה ללא סיגריות... אחר כך עינב ביקשה לקבל את חלקה בתקציב - מבלי לפגוע באיש (מבלי לפגוע באיש!!!) ולקנות לעצמה סיגריות והשרצים הסכימו. עכשיו האח הגדול עושה צדק ודופק בחזרה את רנין הצבועה והמניפולטיבית ומונע ממנה להחליף בקבוק יין תמורת סיגריות. מה רע? תגידו. אני אומר - הכל דבש!

קמבילי

New member
צבר: "אני בטוח ששי עכשיו מכונת אסמסים"

צבר שפרה וליאון יושבים ומרכלים על עינב ויוסי בעקבות ישיבת התקציב. צבר טופח לעצמו על השכם על כך שלא צעק, ואומר שהוא בטוח שהאנשים בבית ראו את זה והם בזים לעינב שהתנהגה כמו תינוקת. (מה שנכון נכון, ההתנהגות שלה ילדותית ואין ספק שהיא לא תעמוד בדיבורה ותחיה על לחם ואשל). הוא גם מחלק הוראות בימוי לליאון ואומר לו ללכת לחדר האח הגדול ולהגיד מה שיש לו להגיד על עינב כדי לתת חומר לעריכה - אי אפשר להיות בטוחים שיציגו את זה, אבל אם הוא יספק חומר יש סיכוי שגם יראו אותו. ליאון אומר שהוא לא תופס איך היה פעם חבר של עינב כי עכשיו הוא לא יכול לסבול אותה. (אחרי החריש העמוק של שפרה וצבר בשלושת הימים האחרונים). עוברים לדבר על מחר והאם תהיה או לא תהיה הדחה, וצבר אומר: אני בטוח ששי הוא עכשיו מכונת אסמסים. זה שהוא יצא מפה מבחינתו זה לא נגמר. זה נעשה אישי מה שקורה כאן! (כולם צוחקים בהסכמה ובהנאה)

princes0sh

New member
אני בטוחה שיש להם הרבה אוכל

הרבה הרבה אוכל. אני בטוחה שהם מכניסים את עצמם להיסטריית אוכל מיותרת וקטנונית. לא מעשנת אבל מבינה את הלחץ. מה יש, כולה רסק עגבניות. שימו פפריקה אדומה או קטשופ במקום. יותר בריא.

MissPop

New member
ודקה אחרי זה הוא גם הלך וישב איתה וצחק איתה

ושר איתה. הוא צבוע. לכלך עליה חצי שעה ואחר כך הלך ושר איתה.

MissPop

New member
ברור. גם ההתנהגות האגואיסטית שלה מתקבלת בברכה

לא? הבובלילים קדושים, אסור לצחוק עליהם, אסור להעביר עליהם ביקורת חס וחלילה כי יקפצו עליך בקללות ואמרות שנאה... ממש עינב תתאפק שבוע על לחם וגבינה אחרי שטחנה 3 לחמניות עם קציצות בלי הכרה ועוד אחרי ארוחת ערב. על מי היא עובדת, היא תראה את כולם אוכלים ולא תצטרף אליהם? נו באמת... אבל כמובן שימו לב שאף אחד לא אומר כלום על ההתנהגות הילדותית והמפונקת שלה.

אומרים לה

פשוט היא מקבלת את זה בצרחות. ואז כשמדברים על זה עם אנשים אחרים זה גם יוצא לא בסדר ואומרים שמרכלים עליה לעומת עינב שמאשימה אותם בזה שהם "פרידמנים אשכנזים עם לב קר", הם מדברים על ההתנהגות שלה.

למעלה