עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

לא מאמין למראה עיני..

השנאה לאנשים מסויימים פה בפורום מעוורת אותם והם לא מבינים ולא קולטים דברים אחרים. עינב יצאה בתקציב הזה הכי זבל שיש באף תקציב לא היה דבר כזה "תקציב אישי" ,רק כשהיה אקסטרה כסף מהשארית חילקו לבודדים. פתאם עינב המפונקת הבכיינית רוצה תקציב אישי. עכשיו היא תאכל מהאוכל שהם אגרו עד עכשיו למצב חירום , ואם בשבוע הבא הם שוב יפסידו גם האוכל הזה יגמר ואז גם גבינה לא יהיה לה לאכול. רק מראה שהיא רעה ,סוציומטית , מפונקת בכיינית לא מסוגלת להתחשב בקבוצה . אני רק רוצה לראות מי היה מוכן להיות שותף שלה למשהו אם היא ככה מתנהגת ומה אני רואה שכותבים פה בפורום : "איזה צבועים שיפרה צבר ,מרכלים עליה מאחורי הגב" פשוט עצוב לראות איך אתם מתנהגים

תראה...

הם יכלו לא להסכים לה - היא באה להתייעץ (היא לא קבעה עובדה) לא להסכים לה..ואח"כ לרכל עליה מאחורי הגב. והיא אמרה שהיא מנסה. ושהיא לא תעשה כלום שיזיק לקבוצה.

נו באמת

הם ידעו שאם הם יגידו משהו היא ישר תנבח עליהם , וחוץ מזה הם ציפו שיש לה שכל ,תחשוב על זה שוב ותבין שהיא טועה. זה שהיא מוציאה את עצמה מחוץ לקבוצה כבר פוגע בקבוצה כי בפעם ההבאה גם רנין וגם ונסה ירצו סיגריות וגם הן תוותרנה על אוכל ושוב יזמינו פחות אוכל ו יאכלו מהאוכל שנאגר (אם ישאר עוד עד אז) היא לא חושבת על העתיד ,היא חושבת רק עצמה עכשיו וזה הכי גרוע שיש היא אמורה להבין את זה שהיא חייה בתוך קבוצה ,היא לא נמצאת בבית שלה ,כולם שם מוותרים על דברים . ועוד אנשים פה האומרים שהיא בוגרת , הכי ילדותית ומפונקת שראיתי בחיים שלי.

גיל124

New member
אדון שם בדוי

תפסיק לבלבל את המוח..."קבוצה"...אולי שכחת שהיא כל הזמן מועמדת להדחה ע"י ה"קבוצה"? כאילו מה? אחים בדם? תעשה לי טובה......

כן ,מה לעשות

אגב שבוע שעבר היא לא היתה מועמדת וכן היא חיה בתוך קבוצה ! כמו שעושים ביחד משימות ומרוויחים ומפסידים ביחד כשהרוויחו הם חילקו בין כולם (קיבלו יותר סיגריות) אז כשמפסידים וזה כבר שבועיים רצוף אז כולם מפסידים ויש פחות סיגריות ויש גם פחות שתייה אז למה לא שתצא מהקבוצה ושלא תעשה גם את המשימות ?

אור2221

New member
ברגע שהיא אמרה שתאכל מהאורז של שבוע שעבר

היא מזיקה לקבוצה, נקודה. כי הם חסכו על מותרות אחרות כדי לקנות את האורז הזה שיהיה להם. מעבר לכך, אם אני הייתי דופקת משימה לקבוצה, בחיים לא הייתי מבקשת מותרות. למה צבר צריך לריב איתה בשביל משהו שהיא צריכה להבין לבד? הוא אישר לה לקחת סיגריות, ונותן לקהל לשפוט בבית מה הוא חושב על ההתנהגות שלה. *כולם* אמרו שההתנהגות של עינב מביכה, כולל ונסה, לא רק ש"צ.

Lomsahne

New member
בדיוק...

כולם חושבים ככה חוץ ממנה ומאבא שלה. עזבי שהיא דפקה את המשימה {לפחות לפי מה שהראו להם} עוד 300 שקל שהיו אמורים להיות 600 ירדו בגלל שהיא מסתובבת בלי מיקרופון.אור אני ספרתי לפחות 4 פעמים בדוק שהעירו לה על מיקרופון, ואפילו היום אחרי שהיא התקלחה ובאה לחדר להתלבש יוסי ונסה ואיתי היו בחדר ואמרו לה שימי מיקרופון ואז תדברי והיא המשיכה לדבר והם לא רצו לענות לה.אני לא יודע אם זה בכוונה או מחוסר מודעות, חוסר אכפתיות או משהו אחר אבל זה פשוט נורא.

גוני3

New member
הם פשוט סתומים

לא יודעים לחשב . נתחיל מזה שעינב יכולה לדרוש את התקציב שלה ולעשות בו מה שבא לה. הטעות שלהם היא בחישוב . מה שהם היו צריכים לעשות זה להוריד משהו מהרשימה שכבר יש להם כלומר אם יש להם כבר תפוי אדמה אז לא להזמין או להזמין פחות,אם יש להם בצל משבוע שעבר לא להזמין או להזמין פחות ,עד שמגיעים לסכום התקציב של עינב ואז באותם דברים שהם הורידו עינב לא יכולה לגעת גם אם הם משבוע שעבר .ככה הם גם פורסים מצרכים משבוע שעבר לשבוע הקרוב (בהם עינב לא יכולה לגעת) וגם עינב לא נוגעת בדברים שהוזמנו פשוט לא?

למעלה