עידכוניי צהריים-ערב-יום 33, 3.10

קמבילי

New member
אין לי כוח לויכוחי סרק על קלישאות

ואין לי כוח להתווכח עם אנשים שמסתובבים עם הילה על הראש. אחד הדברים המסלידים בשי הוא המאוהבות העצמית שלו, אנשים כאלה מתחננים לבעיטה, אדם שמאוהב בעצמו הוא מחזה דוחה מאין כמוהו ואני בטוחה שאתה מסכים איתי בזה - וגם אדם שמסתובב עם הילה מפלסטיק על הראש הוא מחזה נלעג. תוריד אותה צ'יק צ'ק כי בכלל לא מתאים לך. אנחנו נהנים לשנוא. בסדר. אני לא שונאת את שי, הוא סתם עולה לי על העצבים, אבל את ערן למשל ממש שנאתי בכל לבי בגלל סיפורי ההתעללות שלו. אז נהניתי לשנוא אותו? יאללה יאללה.

איתי בל

New member
יאללה יאללה

מה אני מתווכח עם עינב? את מסוגלת ליותר מזה אולי לא אהבת לשנוא את ערן..לא כל אדם שאנחנו שונאים אנחנו אוהבים לשנוא אם אנחנו לא מפסיקים לדבר על הבנאדם הזה כמו מעריצה בת 12... אז אולי כן לא יודע איך דיברת על ערן זה גם לא רלוונטי את יודעת כל התכונות שאתם אומרים על שי פעם היו נחשבים לתכונות טובות מנהיג...לאהוב את עצמך..להיות בעל בטחון עצמי... אלו אינם מינוסים ואני מייחל את זה לכל אחד זה לא שהוא הולך כל היום עם מקל בתוך התחת ואומר וואי אני כזה מדהים אני כזה מיוחד זה לא שהוא מסתכל על המראה שעות כל יום וחלום חייו זה לשכב עם עצמו הוא סך הכל בטוח בעצמו מאמין בעצמו אפילו גאה על מי שהוא... אלו אינם תכונות רעות אני מבין שזה מעצבן אותך וזו זכותך... אבל זה באמת אשמתו? מה הוא אמור לשנוא את עצמו? להסתיר את זה שהוא מוצלח ומבסוט מעצמו? הלוואי על כולם תאמיני לי זה כיף בכל מקרה אני לא חושב שאת צריכה לקחת לא את ערן ולא את שי ואף אחד משם באופן כל כך רציני זו סך הכל תוכנית טלוויזיה והם סך הכל בני אדם הםא לא רצחו אף אחד את שונאת אותם על תכונות אופי... ניחא תאמיני לי ניחא

קמבילי

New member
קודם כל זרקת את ההילה תוצרת סין

וזה משמח אותי מאד מאד. עכשיו אני יוצאת, אשוב אחר כך לשוחח. ביי.

קמבילי

New member
חזרתי,

אבל צריכה להתחבר למטען לאיזה שעה שעתיים כדי להמשיך להתווכח בהתלהבות, ובינתיים ראיתי שאתה ממשיך בשלך בהודעה למעלה, אז בשביל מה אני מכלה את נשמתי? אני מבטיחה לחזור להתנגח בך בקרוב.

איתי בל

New member
אני אוהב שאת מעדכנת אותי ומכינה אותי לנגיחה

יאללה יאללה מחכה קוצר רוח

eli7r

New member
שמתם לב לעבדה שליאון שפרה וצבר המון ביחד

מעין שלישיה כזאתי....

הורג אותי ששי כל כך בטוח בעצמו

בשיחה שלו עם יוסי מודגש שהוא כל כך בטוח שיש לו גב בחוץ..אחח מה שהוא לא יודע.. יהיה מעניין לראות אם רנין תצליח לשרוד אחרי שהוא יודח..במידה והיא תישאר עד אז

ועוד משהו קטן..

במבזקים של אתר קשת כתוב "יוסי ושי מדברים על הדחות"... מה נסגר? שההפקה הזאת כבר תתעורר

bibaso

New member
הם לא דיברו על קומבינות, כמובן

אלא על איך הם רואים את העניין, אבל מה שאסור אסור.

נועה21

New member
אנשים, בבקשה, תדיחו כבר את שי!!

אני לא יכולה לשמוע אותו יותר!!

ליאורי13

New member
בעיה להדיח אותו

אם הוא לא יעלו אותו להדחה, לא תהייה ברירה אלא לסבול אותו אם הוא יהיה מועמד, תלוי מי יעמוד מולו

הייתה שמועה

שמישהו מהמתפללים בבית הכנסת אמר לצבר שבחוץ הכי אוהבים את יוסי ושהכי שונאים את שי. כנראה שזה דלף לשי כי משום מה או הפך להיות תוכי על הכתף של יוסי כל היום מקרקר סביבו...

כן, זה מה שאמרתי שפתאום הוא נצמד ליוסי.

יוסי צריך להיזהר מאוד מהנחש הזה שעוד יכול להפיל אותו.

למעלה