עידכוניי צהריים-ערב-יום 33, 3.10

יNOT

New member
לא שייך לפוסט מעל, רק תתחדשי על האדום ../images/Emo13.gif

מוזר שבכלל עושים פה אדומים....מה הקריטריונים לזה?

ח B r i a

New member
אכן אשתו ילדה ../images/Emo95.gif

אומרים שהיא לא רוצה לספר לו כי הוא נודניק והיא חוששת שיבקש לצאת מבית האח הגדול ולחזור הביתה

ח B r i a

New member
לא יודע ...../images/Emo4.gif

בגדול אם בשבילו זה לא חשוב מספיק כדי שיהיה שם אז בטח שאותי זה לא ממש מעניין

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכוניי צהריים-ערב-יום 33, 3.10 ../images/Emo41.gif

בגלל עומס בשירשור של הלילה, כול העידכונים מעכשיו אתם מוזמנים לשרשר לכאן!

TLV GUY2

New member
מישהו שעקב אחרי המתרחש היום יכול להסביר

איך רנין הגיבה על מה שהיא אמרה אתמול? היא זוכרת? שי דיבר איתה על משהו מכל זה? ואיך ונסה הגיבה? היא זוכרת? מדברת עם איתי על זה?

יNOT

New member
עוד מישהוא יכול לאשר את הפוסט של ב א נ ג י X

| |
|
|
|? |

יNOT

New member
לא אהבת ? ../images/Emo3.gif

לא נשאר לי פשוט מקום לשים סימן שאלה בכותרת.
אני מבין שאת לא יכולה לאשר את מה שהוא כתב?!

droriko

New member
הסיבה שאף אחד אף פעם לא מצביע כנגד שי

כי כולם בוילה בטוחים שבחוץ הוא כבר סטאר וכולם מעריצים אותו, הם חושבים שאם הם יצביעו נגדו לא יעזור ,כי יחזירו אותו במילא באסאמס זו הסיבה שסך ההצבעות נגדו בכל ה-3 מחזורים האחרונים עמד על 1 (נעמה) , ככה יוצא שגם אלה שליכלכו עליו בזמנו מאחורי הגב(מיקי,ג'ני רנין צבר, ועינב בהתחלה ) וגם אחת שהיתה בסיכסוך איתו(קרן) לא הצביעו . וזו גם הסיבה שכרגע אף אחד אפילו לא מעלה על הדעת לארגן אנשים כנגדו

יNOT

New member
זה נשמע שאתה עונה על שאלה שלא נשאלה כלל

וטוב שאתה מצליח לקרוא מחשבות של האנשים בווילה, אלא אם כן הם שוב מדברים על אסטרטגיות.

droriko

New member
תראה הוא הכי בולט בוילה

אם אתה נמצא בתוך מקום מבודד , ואתה שם לב לאחד שהוא מעל כולם בדומיננטיות שלו , והוא יותר נערץ מהשאר, המחשבה האינסטנקטיבית שלך זה שהוא פופולארי גם מחוץ לוילה דוגמא הפוכה , הם ראו שיוסי ממש דחוי שם והיו בטוחים שגם בציבור לא סובלים אותו(והתבדו)

אריאל5

New member
זו שטות שאין כדוגמתה...

דבר ראשון אכן לשי יש הרבה מעריצים כמוני למשל דבר שני דיירי הבית לא מעמידים להדחה את שי כי הם חושבים שהצופים בבית אוהבים אותו??? איזו טענה זאת לפי זה רנין הייתה צריכה לעמוד כל הזמן כי אני בטוח שרבים מאנשי הוילה חושבים שהיא תעוף אם היא תהיה מועמדת

droriko

New member
דבר ראשון,מאיפה את יודעת ששונאים אותה שם

דבר שני, אולי(ואני מדגיש,אולי) הם חושבים שיהיה לה את הקהל הערבי (כן אני יודע שזו מחשבה שלא הוכיחה את עצמה עד עכשיו בהדחות, אבל כל אחד מכם העלה אותה במוחו לפחות פעם אחת) ולשי אין קהל מעריצים רציני בכל סקר בנט הוא לא מגיע אפילו לחמשת הראשונים , ובפורום הזה תתקשי למצוא עוד אנשים שמעריצים אותו (אולי רק את איתי בל ששי הוא מודל החיקוי שלו)

droriko

New member
ואגב אני דווקא מחבב את שי

אבל לא נראה לי שאצביע לו

u r a n i a

New member
איזה רכלניות יוסי ושי ../images/Emo6.gif

יושבים בחוץ ומרכלים על כולם כמו שתי סבתות

יNOT

New member
אין להם מה לעשות מעבר לזה ../images/Emo4.gif

הם יכולים לשבת ולא לומר מילה.

eli7r

New member
על מה הם מרכלים אין לי כח לשמןע אותם

אבל לקרוא יש לי

u r a n i a

New member
על ונסה ואיתי,

על שיפרה (?) - יוסי: "היא כמו סבתא יאכנה", על "שלושת המוסקטרים" לאון שיפרה וצבר, וכו' וכו' וגם על אסטרטגיות כן או לא ובאיזה שלב..

למעלה