עידכוניי צהריים-ערב-יום 33, 3.10

bibaso

New member
חחח.. יוסי חושב שאיתי ניסה לנשק בכח את וונסה

אין לו מושג מה בדיוק קרה אתמול אני לא בטוח שגם שי גם יודע

droriko

New member
שי אמר משהו מעניין

"ליאון הזה יותר חכם מכולם , הוא מנסה להתחבב על כולם, כשאני קורא לו הוא ישר בא, כשעינב למשל קוראת לו הוא גם ישר בה" עכשיו זה מסביר למה בזמנו שי לקח את ליאון לשיחה ואמר לו שזה לא טוב בשבילו שעינב תסנג'ר אותו ושהוא צריך להתמרד בה , כאילו הוא דואג לליאון

איתי בל

New member
זה באמת לא טוב לו

אני לא חושב ששי ניסה להגיד שלאון צריך לבוא רק כשהוא קורא לו או לנסות לגרום לו לבחור צד רק שלא יזיק לו קצת יותר עמוד שידרה לשני הצדדים... אני כן חושב שזה מתוך דאגה לו וגם אם אל זה עדיין לא טוב ללאון לרוץ אל כל אחד שקורא לו

יוסי מצא לו עם מי לדבר על זה....

עם השונא הכי גדול שלו
איך הייתי רוצה לראות את הבית בלעדיי שי....אני בטוה שיהיה יותר מעניין. כי כולם יהיו הרבה יותר חופשיים!!!

קופנגן

New member
בדיוק כמו שאמרתי לפני יומיים

כאן שי יתחיל לאגף את יוסי, לאט לאט, בשלבים וינסה להוציא ממנו לכלוך. אחרי מה שקרה היום, אני ממש לא בטוח שיוסי יהיה מספיק חכם כדי להתחמק כי היום יחסית לשיחה ראשונה רצינית עם שי על המשחק, הוא חשף יותר מידי טקטיקה. אחרי 2-3 שיחות כאלה, יש סיכוי טוב לשי להוציא מיוסי משפטים או דעות שיפחיתו ממעמדו של יוסי אצל הקהל.

קמבילי

New member
שי בטוח שיש לו מעריצים בחוץ

יוסי ושי מדברים על הדחות, ויוסי אומר לצבר שהוא עוד רחוק מהגריל. שי: ברור, אני יודע שאגיע לשישה אחרונים. יוסי: ואז השאלה היא איך מצביעים בחוץ, אנחנו לא יודעים. כשיש שישה לכולם כבר יש קהל בחוץ. שי: ברור, אבל תלוי כמה, לאחד יש יותר לשני יש פחות.

eli7r

New member
לפחות הוא לא אמר ל3 אחרונים

מעניין מי הוא חושב יגיע לגמר

קמבילי

New member
הוא חושב שהוא בגמר, ברור

הוא משוכנע שבחוץ יש קהל מעריצים שרק ממתין להשתחוות לפניו.

קמבילי

New member
נכון, סליחה, יחכו לו כמה מעריצים:

ציפוריקו, ביקורת, איתי בל, לימורוש, סיוונוש וסיתווניתוש

איתי בל

New member
בנאדם צריך לעשות יותר מלגור בוילה כדי שאעריץ

אותו יחד עם זאת את למשל מתעסקת בשי הרבה יותר ממני כל הודעה שניה פה היא עליו ונפתחו עליו בימים האחרונים שירשורי פלצת מטורפים אתם לא מפסיקים להתעסק בו ונראה שאם הוא לא היה שם יותר מחצי ממה שנכתב בשבוע האחרון היה יורד אתם לא מבינים שזה לא משנה אם אתם אוהבים או שונאים אותו יש קו מאוד דק שמבדיל בין שנאה לאהבה אתם אוהבים לשנוא אותו אחרת לא הייתם מעתסקים בו

קמבילי

New member
יה איך אני אוהבת קלישאות

הקו הדק המבדיל בין שנאה לאהבה נמצא במקום אחר לגמרי, הוא נמצא בקשר רומנטי בין בני זוג. מה זה קשור (ע"ע עינב)? גם בסדאם חוסיין התעסקנו המון ונורא שמחנו לראות אותו נשלף מהבור שלו. איפה בדיוק היה הקו הדק מהקלישאה המפורסמת? אנחנו נהנים לדסקס את סלידתנו המשותפת לשי, מכנה משותף זה כיף, תהיה לנו הנאה רבה לראות את הערסוואת על נעלי השפיץ שלו נבעט החוצה (יחד עם יה וולי רנין), ומי שלא ראה את שמחת בית השואבת לא ראה שמחה מימיו. סה טו!

איתי בל

New member
הקלישאה הנכונה

אי אפשר בלעדיה אי אפשר איתה אם את חושבת שיש קווים שנמצאים אך ורק בקשרים רומנטים שלא חלים על אהבות אחרות אז כנראה שאת עוד לא יודעת מה היא אהבה ההתעסקות בסדאם חוסיין היא שונה ואינדבידואלית אבל כן...יש הרבה אנשיםש אהבו להתעסק בזה אבל זה כבר מתוך סוג של מאזוכיזם יש אנשים שאוהבים לשמוע את אותה הידיעה שוב ושוב מגבירים כל פעם מחדש כי זה עושה להם טוב מכו הילדה המסכנה שמצאה את עצמה בקרקעית הירקון במזוודה באותו יום שהידיעה יצאה היה בדיוק את הגמר של כוכב נולד לא יודע איזה ריאליטי היה חזק יותר באותו זמן שזה יצא...כן זה מאהבה מאזוכיסטית מגעילה לגמרי אני יודע שאתם נהנים לדסקס על הסלידה שלכם עליו...כמו שאמרתי אתם אוהבים לשנוא אותו לי אישית נראה עלוב להעריץ מישהו שמשתתף בתוכנית ריאליטי כמו שזה נראה לי עלוב לשנוא כל כך מישהו ולהתעסק בו כל כך מאותה סיבה אבל שיהיה לכם לבריאות מה שכן כל השיחות הכבדות שלכם לגביו והמגה שירשורים שפתחתם עליו...עשיתם לו שירות פרסום מצוין שאי אפשר לקנות בכסף והבטחתם את זה שהוא שיאר בתוכנית זה בטוח

למעלה