עידכוניי צהריים - 25.9 - יום 25

eli7r

New member
מישהו מוכן לתת הסבר מה בדיוק היתה המשימה?

ומי החליט שזה יהיה צבר והשואל יהיה שי?

Rיקושט

New member
המשימה הייתה לגרום למישהו

מדיירי הבית להגיע לדופק 130, זהו. לא קבעו מי יהיה החולה ומי יהיה הרופא, בחירה של דיירי הבית. מוצלחת, מסתבר.

babylon4

New member
משימת אקג

המטרה הייתה לשים מתמודד ולהעלות לו את הדופק ל130 הצליחו דיי בקלות עם צבר

Rיקושט

New member
המשימה הזאת הראתה לנו מי זה צבר

מסתבר שהוא אמיתי לחלוטין. אין שם משחקים.

Prime Time

New member
מה שאני ראיתי

עם מי מהבנות הוא היה עושה סטוץ והשנייה עם מי הוא היה חוזר על הסטוץ

Rיקושט

New member
שאלות לגבי אמא של צבר

כנראה משהו שהם דיברו עליו מקודם. משהו דיי שטותי אבל כנראה שזה היה טריגר למשהו שמטריד את צבר או... שצבר פשוט התעצבן ששי מעלה את השאלה. מה שבטוח, זה עשה את העבודה מאוד מהר.

Rיקושט

New member
את זה אתה לא יודע

בשירותים או כעס על שי, לכן אני חושב שיש אפשרות שהוא כועס ששי העלה את העניין. (לא כעס של לפרק את הברית שלהם, סתם כעס)

Rיקושט

New member
הבחור חכם

שי שאל אותו את מי מהבנות הייתי עושה ללילה אחד (סטוץ כלשונו) אז כדי לא להפיל את עצמו הוא בחר את האופציה הכי מופרכת שיש...עינב! (שזה דיי מעליב, אבל זה מה שקורה שאת נראית כמו Shrek) השאלה השניה (דיי מפגרת) את מי הייתי מפרק דוגי סטייל כל הלילה אבל ללא מטרת קשר זוגי (שאלה זהה לראשונה בעצם) והוא בסוף בסוף פלא איזה ונסה בקטנה, אבל זה נראה כאילו הוא סתם אומר לה "בחייאת ונסה" ולא ממש נותן תשובה. ואם יורשה לי, אני הייתי עונה: 1. קרן (aka legs) 2. שפרה

Lomsahne

New member
זה ממש לא היה שטותי...

אמא של צבר ובעלה אמורים לטוס לנפאל אבל אמא של צבר אמרה לו שאם הוא יהיה בוילה אז היא לא תטוס הוא אמר לה שתטוס ואיזה יום אחד לפני שבוע בערך הוא נכנס לחדר האח הגדול כדי לשאול אם היא טסה בסוף או לא ובגלל זה זה ריגש אותו.

למעלה