עידכוניי צהריים - 25.9 - יום 25

Saladin

New member
תגידו, ממתי ג'ני מעשנת?

זה חדש, לא? העייפות הכריעה אותה.

eli7r

New member
מי נשאר כלא מעשן?

למרות שכמות הסיגריות שהלא מעשנים עישנו באופן פסיבי היא אדירה

rebecca121

New member
שאלה: על מי עינב ג'ני וונסה

דיברו שהוא מעצבן והוא לא יודע מתי להפסיק?? לפני 5 דקות

Saladin

New member
על אשר.

כי הוא לא הפסיק לדבר על זה שחייבים להישאר ערים ושהבנות צריכות מקלחת קרה, לא חמה, כי מקלחת חמה מעייפת. הוא ממש היה ניג'ס היום, הראה כמה שהוא בעל רצון טוב אבל חסר חן לחלוטין.

babylon4

New member
קיבלו תוספת לשעות השינה

ל5 שעות וקצת. בעקבות ההצלחה במשימה האחרונה

eli7r

New member
כתבה מNRG "ביקור רופא אצל האח הגדול"

אולי זה גם יענה לכם למה ויתרו לנעמה

k i d a n

New member
לפי מה שכתוב

"למתחם הגיעה רופאה שבדקה את נעמה בחדר צדדי בבית- העבירה את נעמה בדיקות כלליות, לחץ דם ובדיקת דם. הרופאה קבעה שנעמה בריאה לחלוטין, נתנה לה אופטלגין ואישרה לה להמשיך במשימה". בדיוק כפי שכתבתי קודם לכן- אישה שמחפשת תשומת לב ודרך קלה לברוח מהמשימה כי היא מרגישה חרא איתה ועם הלחץ הנפשי שנופל עליה משאר המשתתפים שלא סובלים את הפרצוף שלה. בנוסף לכל, אחרי שקיבלה פטור, היא עוד מעזה להראות את הפרצוף הרענן שלה בפינת העישון במקום לקלות אמפטיה כלפי שאר הדיירים ולהקבר בחדר עד שהמשימה תסתיים ולא לצחוק להם "בפרצוף" שהיא ישנה.

eli7r

New member
מה היה בסוף עם המשימה של מספרי הסיפורים

הצליחו או לא? ואגב התוכנית היא תוכנית נחמדה (מתוך נסיון של צפיה)אם כי תלוי על איזה סיפורים נופלים (אני מודה שמה שאני ראיתי היה בדר"כ סיפורי הומור וכד')

BeN ShaDe

New member
אני בספק אם הם יצליחו לעמוד במשימה.

אם כל אחד מהם יישן שעתיים - שלוש זה רק יגביר להם את הצורך לישון. זה לא יספק אותם וכל אחד אחרי זה ימות מעייפות ויש לזכור שהם צריכים עוד להכין ארוחה גדולה ליום שישי. אני בטוח שמחר ב-5 שמכריזים על סוף המשימה (במידה והם מצליחים) הם ישר נופלים למיטה לכמה שעות. ושחושבים על זה , לא צריך כבר להכין ארוחה לשישי.

למעלה