עידכונים מהבית - 02.09 | יום ה- 32

יNOT

New member
אני לא חושב שהם מאבדים צופים

הם מאבדים רק את הצופים שמעוניינים לראות מעבר למה שהם מראים עד כה, לרוב הציבור אין סטנדרטים גבוהים כל כך מהתוכנית , ולהוכחה תראה כמה פעמים נפתחו שרשורים על אותו נושא של אשר ושיפרה, ובל זאת אנשים כותבים. לא משנה שזה מזמן כבר לא קשור לתוכנית, אבל לכתוב הם כותבים. בנוסף אנשים רואים את התוכנית כי אין אלטרנטיבה, הדרך היחידה שייאבדו את הצופים שהם סתם "תפוחי אדמה" מול המרקע , היא אם יהיה משהו אחר לראות בטלוויזיה.

ExsoTic Cop

New member
הם מאבדים בקצב..

למשל כמעט כל מי שאני מכיר שרואה תתוכנית היה בהתחלה מכור ועכשיו בקושי צופה בתוכנית גם הם מתלוננים שמשעמם ואין שום דבר חדש..איפה האח הגדול שלנו ואיפה האח הגדול בחו"ל עולם לגמרי אחר.אגב לישראלי המומצע יש הרבה ציפיות לראות דברים מעניינים ככה זה ישראלים רוצים עוד ועוד כך שאתה לא יכול לומר שאין לציבור סנטנדרטים..אולי חלק מהאנשים פה מסתפקים במועט וזה שנפתחו הרבה שרשורים על אשר ושפרה זה מראה כמו המצב של התוכנית בקרשים כי אין על מה לדבר אז טוחנים אותו דבר בהרבה שרשורים. אם זה ימשיך ככה הם כבר יראו את הירידה ברייטינג בתוכניות של יום ראשון ושלישי חבל שהם הורסים פורמט כ"כ טוב והופכים אותו לסתמי ומשעמם.

יNOT

New member
וכמובן שאני מסכים ../images/Emo45.gif

ושמח לדעת שיש אנשים שיודעים לזהות את ההבדל.

../images/Emo45.gifהם אפילו משתעממים מעצמם!!!

כבר משעמום הם מכינים עוגות בלי סוף!!! הרבה זמן לא עשו להם מסיבה או משהו דומה.... למי הם מחכים למשיח???? או שהמתנחלים שצריכים להכנס לוילה יבואו....?

Jolleen

New member
למי שראה בשעה האחרונה

הייתה שיחה בין שיפרה, צבר ולאון בחוץ. לאון הלך ואז חזר ואמר שהוא רוצה להגיד להם משהו והתבייש להגיד לצבר, אז בסוף לחש לשיפרה באוזן ולא גילה לצבר לא הבנתי מ-י-ל-ה ממה שלאון לחש לשיפרה מישהו הבין? ודרך אגב זו הפרה משמעותית של החוקים שם, מעצבן

פיקו בו

New member
הבנתי מעט מאוד

משו על להשאיר את שפרה וצבר לבד כאילו בגלל זה הוא הלך להסתובב בבית .. זה מה שאני הבנתי

יNOT

New member
אין חוקים לתוכנית ../images/Emo6.gif

זה כבר נאמר אין ספור פעמים, כל קריאה על הפרה של חוק כזה או אחר פוגשת מייד תגובה שאומרת "זה זכות ההפקה לשנות את החוקים והצופה רק צריך ליהנות, ולא להיות שוטר" בכל מקרה אם היו חוקים , התקציב שלהם היה צריך לרדת כבר ל 0 כי ההפקה אמרה שהיא תוריד להם מהתקציב על כל הפרה כזו. כמובן שזה טרם קרה

eli7r

New member
אני אישית אהנה מאוד לראות את זה

המתמודד יוצא מחדר האח עם מעטפה בידו ומתחיל להקריא: דיירים יקרים השבוע הצלחתם במשימה השבועית (לא לנחור במשך חצי דקה) ולכן התקציב שלכם עלה ב 30%(זה מה שהם סיכנו הם יודעים שמעבר לזה לא יצליחו כי אפילו את עצמם הם מרדימים) ולכן יש 3700 ש"ח אבל... 500 יורדים לכם כי 5 אנשים דברו ביום ראשון בלחש 500 יורדים לכם כי 5 דברו אסטרטגיות ביום ראשון 200 יורדים לכם כי 2 בנות דברו בזמן שעשו פן 400 יורדים כי 4 דברו ללא רמקול 300 יורדים כי 3 אנשים דברו על ההדחות ביום שני 400 יורדים כי 4 דברו על הדחות ביום שלישי 200 יורדים כי 2 אנשים דברו ללא רמקול כשהם היו במיטה 500 יורדים כי דברתם הדחות ביום רביעי 100 יורדים כי מישהו דיבר על אסטרטגיות ביום חמישי 200 יורדים בגלל3 שדברו על ההדחות ביום שישי וביום שבת קרה משהו מיוחד 6 אנשים דברו על הדחות מה שאומר שירד לכם עוד 600 מהתקציב ובחישןב מהיר אתם חייבים לנו כסף שבוע טוב שיהיה לכם דיירים יקרים.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אדיר ../images/Emo6.gif

וזו בדיוק הסיבה למה זה לא קורה
אבל מה שאת כתבת זו הקצנה כמובן, אם היו אוכפים את החוקים פעם אחת או פעמיים הם לא היו מגיעים למצב כזה.

טקטי

New member
לאון אמר לה בשקט משהו עליו ועליה..

ככה אני הבנתי. עובדה שהוא שאל אותה אם היא מסכימה שהוא יגיד לצבר.

../images/Emo41.gifמה קרה עכשיו בין שי לרנין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היא נכנסה לחדר של הבנים והוא התחיל להעליב אותה והיא יצאה מהחדר... מה פיספסתי

Jason2

New member
סתם

שתו קצת והתחילו לרדת אחד על השני והכל ברוח טובה.

רנין מצחיקה

אומרת היום ליד אשר: אני צריכה להתחזק יותר בדת שלי, כדי לקבל דברים לכאן בשם הדת. רק ככה משיגים פה דברים. אשר: מה תבקשי? רנין: סרטים ומוזיקה - זו הדת שלי.

למעלה