עידכונים מהבית - 02.09 | יום ה- 32

ExsoTic Cop

New member
תגידו מה עם המנגל של שי והמשימה השבועית?

למה לא היה ?נראה לי נרדמו בהפקה.

GALLL117

New member
ממש תענוג.. אולי כי היא יפה

שלא תפתח תפה והכל יהיה בסדר.. גם הקול שלה התחיל להיות מעצבן

Lomsahne

New member
אשר חצה כל גבול...

לפני כחצי שעה שמעו אותו ברמקול מדבר על שפרה {לא הבנתי עם מי הוא מדבר},עכשיו הוא חשף בפני עינב שהוא היה אצל האח הגדול ודיבר על ה"נבלה"-שפרה... אם בנאדם דתי או לא דתי ככה מדבר מקומו לא המסך שלי בכל אופן.יש גבול לכל תעלול.

TLV GUY2

New member
מקומו בכלל לא בארץ... פנאט, טיפש ופרימיטיבי

בושה וחרפה שיש אשכרה אנשים שמבזבזים על האפס הזה שקל... שילך ויקח איתו את הבית כנסת שלו.

בית הכנסת נמצא בתוך קונטיינר ענק

צריך להעמיס את אשר בפנים, להעלות על משאית ולרוקן בחירייה

למה ההפקה לא מטפלת באשר??

לא מבינה את זה, אשר מתלחש כל הזמן ומסית כל הזמן. אתמול הוא גם אמר שהוא כבר לא יכול לחכות לשבת כדי להעלות את שפרה על הגריל. למה לא מטפלים בזה??? זה לא חוקי

אני גם שמתי לב לכך שהוא קושר קשר

ולטעמי זאת הבעיה העיקרית עם דתיים, והיא הפנאטיות והקיצוניות. לדעתי אשר הוא עובר יותר מכל מתמודד אחר על כללי האח הגדול, למשל כשאינו לובש את המיקרופון בשבתות וכו'

JasPoint

New member
זה בסדר

אתמול שפרה עשתה אותו דבר בשיחה עם צבר ורנין. ושי עושה את זה מתחילת התוכנית, דווקא באשר אתה רוצה שיטפלו?

TLV GUY2

New member
אותו דבר?

אשר מקלל, משמיץ, יורד עליה אישית, על הגוף שלה, על אורח החיים שלה מחוץ לוילה... אני שמעתי את כל השיחה של שפרה עם צבר ורנין והיא לא אמרה שום דבר אישי ומעליב, אלא ביקרה את ההתנהגות של אשר שפגעה בה במהלך השהות בוילה, וגם את זה עשתה עם הסתייגויות ובעדינות כמעט בלי לנקוב שם ולהלבין פני "חבר" ברבים, בשונה מהצדיקים האנאלפביתים אשר ועינב.

JasPoint

New member
כל אחד וסגנונו

בשורה התחתונה שניהם בונים לובי אחד נגד השני. אין לי ספק ששפרה תנצח את אשר אם יהיו דו קרב SMSים בינהם

אשר, כפרימיטיב, הוא חלש אינטלקטואלית

ולכן כשאוזלות לו טענות ענייניות הוא ניגש לפסים רדודים ונמוכים

droriko

New member
נכון ששי ואשר עברו על החוקים,אבל אל תשווה

אשר פשוט אמר את מה שעל ליבו , כדי להוציא את כל הכעס שלו עליה אצל שי הכל מחושב, הוא בראש ובראשונה מנסה לארגן בריתות , אשר לעומת זאת אני בכלל לא בטוח שהוא יודע אם קיים משחק.

אשר לא יודע שיש משחק? גיחכתי

הפרימיטיב זרק את הדת ומשתמש בה כמפלסת דרך בשביל מיליון שקל

droriko

New member
למה לא?

הרי אם היא היתה נשארת הוא ממילא היה מעיף אותה בהדחות שי מחושב, כי הוא קנה את אמון רוב הוילה(הם בטוחים שהוא ממש אוהב אותם ודואג להם) ולאט לאט הוא מסמן מישהו שהוא קצת בעייתי ומסיט את שאר החבורה כנגדו כאילו "עושה את זה בשבילם" ככה הוא עשה עם יוסי והכספת (יוסי הועמד בסוף להדחה אך הקהל הציל אותו) ככה הוא עשה עם נעמה (הועמדה פעם אחת להדחה ,ניצלה על ידי הקהל והתעדה לעמוד עוד פעם להדחה) וככה הוא ילך אחד אחד אחרי ה"בעייתים" וידיח אותם. אצל שי שום דבר הוא לא מקרי.

למעלה