עידכונים מהבית - 02.09 | יום ה- 32

ציטוט חדש

ונסה שיכורה מתה הוא שואל את איתי מה קורה איתה ?איתי אומר שהיא לא מפסיקה לדבר שי אומר"תן לה כאפה שלח אותה לישון"

לפעמים אני חושבת....

1. שלאון התקרב לשפרה, כדי להיות קרוב לצבר (למרות שרואים שעכשיו הוא אוהב אותה) 2.שפרה כן עושה דווקא לאשר, וההפך...שניהם לוקחים את החבל ומושכים לצד שלהם. עד שבסוף זה יקרע...לא ידוע לאיזה צד...
3.האמת....שפרה חכמה, נראית טוב! מודה שבהתחלה אהבתי אותה טיפה יותר. לפעמים אני מרגישה שהיא קופצת....איפה שיתפסו אותה חזק. בהתחלה היא התקרבה לערן...לא הלך...עברה לצבר. נאחזת בשי ולאון. וברקע תופסת את יוסי, איתי ורנין. תגידו שזה לא חזק...הבחורה יודעת לשחק את המשחק בהכי אלגנטיות!!!! היא לא רואה את הבנות ממטר....שמתי
אתמול שכולם כבר היו בחדר זה לא התאים לה.......היא נרדמה. היא אוהבת את השיחות עם הגברים והיא לבד!!!

JasPoint

New member
שפרה באמת לא התחברה לאף בת שם

גם העובדה שהיא ישר רצה לתפוס מיטה בחדר של הבנים מראה שהיא לא היתה מעוניינת להתחבר לאף בת שם. שפרה היא אנטי דת, זה לא קשור לאשר בכלל. אתמול בשיחה עם צבר ורנין היא הביעה התנגדות לברית מילה ואפילו ביקשה מרנין שתבקש מהאח הגדול את "הברית החדשה". שפרה מסכנה עברה מקיצוניות אחת של לגדול בבית חרדי לקיצוניות שנייה של להיות אנטי לכל היהדות. אשר סתם נתקע לה באמצע.

Jason2

New member
אולי כבר תפנימו

שפרה לא דתיה ולא מאמינה וברור שהיא תתנגד לטקסים כמו ברית מילה. זה שהיא ביקשה את הברית החדשה זה רק כדי שיהיה מה לקרוא. גם לי יש את הברית החדשה, את התנ"ך ואת כל שאר המיתולוגיות. אני חושב שאלה ספרים מדהימים אבל אני לא אתחיל להאמין בהם בדיוק כפי שאני לא אאמין בשר הטבעות.

JasPoint

New member
זאת בדיוק הנקודה

אשר הוא לא הבעיה של שפרה, היא מתנגדת לדת בלי קשר אם אשר היה או לא היה שם. אז שיפסיקו להאשים את "הכפייה הדתית" של אשר כי הוא לא כפה שום דבר. מצידי ששניהם יעופו יום ראשון במילא אני מעדיף לראות את האחרים

אריאל5

New member
99% תומכים בברית מהיהודים

ולא כולם מאמינים או דתיים אלא רוצים להיות קשורים לקולקטיב היהודי אני שמח שהיא התבטאה כך כי אם היא תהיה מועמדת להדחה הציבור יזכור זאת אבל רק אם ישנו כבר את החוקים שמצביעים את מי להדיח ולא את מי להשאיר יש סיכוי שהיא תעוף.

Jason2

New member
לא בדיוק

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני קצת יותר מבוגר ויש לי חברים נשואים עם ילדים. הזוגות החילוניים מתנגדים לטקס עצמו אבל בכל זאת עושים את זאת מהבחינה החברתית. הם לא רוצים שהילד שלהם יהיה מנודה. אז הם עושים את זה בבית חולים ובלי כל החפלה שמסביב. אבל אם היה אפשר הם היו מוותרים. אין כאן שום קשר לקולקטיב, אנחנו לא הבורג. ולא מדיחים מישהו רק בגלל שהוא חושב אחרת ממך.

אריאל5

New member
נו אז הם תומכים...

מהסיבה החברתית ואין בעיה שיעשו את זה בבית חולים בלי כל התפילות. ושהרופא יברך. ואם היו הרבה שמתנגדים לברית אז כבר לא היה נידוי זה כבר היה טרנד. בגלל שזה מיעוט קולני מאוד אנשים חושבים שאילו הרבה

גם אני לא דתיה...אבל עדיין

היא יהודיה!!! והיא צריכה לכבד את היהדות שלה! ולא ללכת נגדה!!! חסר שהיא תצעק: "אני מתגייירת" וגמרנו!!!

Jason2

New member
אני מתגיירת?

למה היא צריכה לכבד דבר שהיא לא מאמינה בו? אתם פשוט לא מבינים מישהו שלא מאמין ולא רואה את עצמו חייב לציית לחוקי הדת. זאת מדינה חופשית והיא לא צריכה לעשות כלום!

Jason2

New member
והנה מתחיל אפקט ג'קו אייזנברג

עכשיו כל הפנטים יתחילו לעשות לה רצח אופי.

shvartz2

New member
באנו חושך לגרש את אשר ועינב לגרש

וכמה שיותר מהר. ההפקה נדרשת להתערב במהירות ולהעמיד את אשר במקומו ורצוי במידית.

מדהים לאיזה רזולוציות אשר יורד על שפרה

היה לו מה להגיד אפילו על הטעם של מרק הבצל שלה!

ExsoTic Cop

New member
למה אין להם משימות?למה אין להם על האש?

למה אין להם איזה מסיבה לילית טובה עם מלא אלכוהול שתפעיל לכולם תהורמונים שרדומים אצלהם?ולמה לעזאזל אנחנו צריכים לסבול כל היום את השיחות המשעממות שלהם?? הפקה תתחילו להתעורר אתם מאבדים צופים בקצב.

למעלה