עידכונים מהבית - 02.09 | יום ה- 32

bibaso

New member
אני לא פתחתי עליה שרשור בפורום שלא שייך

אבל אולי באמת יש משהו במה שאתה אומר - אם יעיר לי מנהל הפורום או סתם מישהו שאני מכבד את דעתו - שזה לא לעניין אני אוריד את זה מיד.

יNOT

New member
../images/Emo5.gif סלח לי אם מעתה אני לא אגיב לפוסטים שלך

(אם יכולתי להקיא על גבי הפורום, הייתי עושה זאת )

Ron613

New member
אל תתחסד... תן לאחר לומר את דברו

אפילו זה לא לטעמך.. אתה הופך את זה כעניין קדוש שאסור אפילו להוציא על דל שפתיים סברה אחרת.. סוג של פאנאטיות דתית..

יNOT

New member
משום מה נראה שזה הנושא שהפורום בחר לדון בו

אני הגבתי על זה כבר מספר פעמים, מי שרוצה לומר דברים אילו ואחרים בהחלט רשאי, אם זה לא מעניינם של מנהלי הפורום זה בטח לא ממקומי לשפוט. וזו רק ההרגשה שלי בנושא לא מדובר פה על זכות הדיבור , אלא על משהו אחר...אבל מעבר לזה משעשע אותי שהפורום בוחר להתייחס לדברים שוליים ולא לדברים שקונקרטיים להתנהלות של התוכנית...אז בבקשה תמשיכו לפתוח עוד שרשורים על זה... רק שמי שייכנס בטעות לפורום שלא יחשוב שהגיע למקום הלא נכון.

droriko

New member
זה מה שכתבתי בשירשור ההוא שנמחק

אנשים,בעידוד התקשורת , הפכו את רבין לקדוש , לא פחות מאיך שהנוצרים מסתכלים על ישו או איך שהמוסלמים מסתכלים על מוחמד. כל עירעור הכי קל במשנתו (אם היתה לו כזו בכלל) או בדרך מותו זוכה לקיתונות של בוז ועלבונות .

מגעיל

לא אני ולא את/ה יכולים לדעת את האמת בוודאות על רצח רבין כל עוד אין הוכחה שחור על גבי לבן ויש כל מיני דברים מנגד כמו שאת/ה הבאת הנה. אני כמובן נוטה להאמין לזה שרבין נרצח ע"י יגאל עמיר אבל לא אגיד שאני בטוחה במיליון אחוז כי רק יגאל עמיר ואולי עוד כמה יודעים את האמת בודאות. חוץ מיזה איך אפשר לזלזל ברבין וכבר בלי קשר לדעות הפוליטיות אלא נטו דבקות במטרה, מעטים המנהיגים שהיו כמוהו, כמהים לשלום ולפתרון למצב ולא משנה באיזה מחיר אישי זה יעלה להם.הוא חי את זה, למען זה חי, זה פעם בקרבו ללא הפסק. הנחישות הזאת. אי אפשר למצוא כזו נחישות והקרבה ואמונה באף מקום כמעט.

מדגישה ש

אני מאמינה לגמרי בזה שרבין נרצח ע"י יגאל עמיר, אבל תאורטית אני לא שופטת ולא יכולה להגיד בוודאות רק מהסיבה שלא הייתי שם ואף אחד לא יכול לדעת בוודאות גמורה

מצלמות קלטו את ונסה מנסה לנשק בכח את איתי

חחחח.. המסכן לא יודע מאיפה היא נפלה עליו (למישהו יש תחושת דה-זה-וו?)

insane sanity

New member
רק זה חסר לונסה..!

לראות כל בוקר את הריקוד המקרטע שלו.. את הדיבור המוזר שלו.. את הקרצייתיות שבו.. לא מקנאה בה.. (:)

מיס פיגי

האשה הזו היא חלום בלהות. מתנשאת מאוד.ממש ממש ממש לא סגורה על עצמה בשום תחום. הולכת לאיבוד כשהיא מתחילה עם הקשקשת שלה . אין לה אמירה ואין לה שום ערך מוסף מבחינתי. הגרגרנות שלה עם תקיעת האצבעות לתוך הפה 24 שעות ביממה מחליאה אותי. גם אם איני מסכים עם אשר ודעותיו ו/או הרגליו (לדעתי אין מקום לדתי חוזר בתשובה בדירה בגלל הקשיים האובייקטיבים) לדעתי שפרה סימנה אותו כאוייב ועושה לו דווקא . לדאבוני אשר לא חכם גדול בכדי להכניס לה בחזרה. המלחמה שלה בהוריה נמשכת דרך אשר המסכן (והלא חכם באנדרסטייטמנט). אשמח מאוד אם מיס פיגי תעוף.

דורון

New member
שם כמו גדול

תמונה מראש השנה
מה שכן הוא לא מטעין את הסוללה של המכשיר, מישהו שלא שומר שבת שם את המכשיר בהטענה במקומו.

למעלה