עידכונים מהבית - 02.09 | יום ה- 32

רנין צודקת

בזה שהיא רוצה להדיח את אשר כי הוא מן הסתם גורם לה להרבה אי נעימויות אם זה בקידוש ואם בכללי בכל נושא הדת. ואני לא מאשימה פה את אשר(במקרה הזה), זה הגיוני שהוא יתנהג ככה וגם הגיוני שהיא תרצה להדיח אותו כי לא נח לה עם זה. ואם היא לא היתה יושבת פה בקידוש כולם היו מקללים אותה פה וגם הדיירים לא היו מקבלים את זה. אז היא תקועה באמצע.

אז ככה :

רנין מתלוננת על אפליה . ומעניין מה יכינו באח הגדול לכבוד הקריס מיס ועד כמה כולם כאן בפורום יהיו סובלניים ( כולל אתה ) במידה ויעמידו כנסיה בחצר . כאשר רנין לא תהיה בקידוש יש לכך השלכות אחרות מאשר צבר . וזה דבר שאתה חייב להבין כי בקטע הזה ( וברוב הקטעים בעצם ) רנין נבחנת בזכוכית מגדלת על ידי כולם . מעבר לכך כל הטענות שלך בנויות על הנחות יסוד שמתחילות במילים " אני מאמין " . עם זה אין טעם ואין אפשרות ממש לנהל דיון . אתה מאמין ? אז תמשיך להאמין .

d a n 6

New member
לפי מה שידוע לי זאת מדינת ישראל,מדינת היהודים

למה שיעמידו כנסיה? אם היא רוצה היא יכול ללכת לאח הגדול בלונדון ושם היא תוכל לחגוג בכיף את החגים שלה ולקבל כנסיה והיא לא תצטרך להתמודד עם אנשים שבאים מדתות שונות כי הרי זאת הבעיה שלה-אנשים שלא חושבים כמוהה ושלא חיים כמותה.

על חופש הפולחן שמעת ?

על מדינה שוות זכויות לכל אזרחיה שמעת ? על כך שאסור להפלות אדם על רקע גזע , דת או מין שמעת ? ( אני מאוד מקווה שהתשובה היא חיובית לכל השאלות ) אז גם לאח הגדול אסור . זאת עברה על החוק . אם רנין דתיה אז זכותה לקבל כנסיה בחג המולד בדיוק כמו שלאשר מגיע לקבל בית כנסת .

Q u a Q u a

New member
מזל טוב! נולדה לנו דרמה קווין חדשה!

קוראים לה אשר, ובניגוד לקודמתה, היא עילגת ומקללת בגסות! אשר, אף אחד לא חייב לך כלום בוילה. ניתן להתחשב בך, אבל זו רק אופציה ולא חובה. אתה טרחן ומעושה והגיע הזמן שתחזור לאשתך הכורעת ללדת. די, שיחקת מספיק בלהיות חילוני, שוב הביתה ותישן במיטה חמה ולא תיאלץ לראות בחורות בחזייה (השם ישמור! לא בגד ים חוטיני אלא חזייה אמיתית!), לא אתאיסטים ולא הומואים. לך הביתה אשר וקח איתך את עינב, שניכם רק עושים נזק בלתי הפיך לתדמיתם של הדתיים בארץ, ואני מניחה שאם היו צופים היו מדיחים אותכם מיד.

Q u a Q u a

New member
איפה אלוהים שצריך אותו?

אנא, גאל אותנו (ואת שפרה) מעונשו של זה.

אשר VS שפרה - מלחמת עולמות!

נראה שהם ממש מתחילים לשנוא אחד את השניה, צריכים הכרעה? האחד עושה רושם של בן אדם טוב אבל עם פילות פה מעצבנות (ע"ע יגאל עמיר או תיאורים על שפרה) השניה עושה רושם כאינטיליגנטית ומעניינת אך עם תסבוכות עבר (ע"ע קיצוניות לדת או פתיחות יתר) המלצה - להשאיר את שניהם עד שיהיה פיצוץ!

droriko

New member
העיקר שאתם מטיפים כנגד אנשים מקובעים

(אשר וחבריו הדתיים כביכול אבל כשמישהו מעלה איזשהיא תיאוריה שקשה מד בשבילכם ומזוהה עם זרם אלטרנטיבי (הימנים הקיצונים) אתם ישר דוחים אותה בשאת נפש אינני יודע אם התיאוריה נכונה או לא , אבל אני כן מודה שכמה מהטיעונים נשמעים הגיונים . אפילו עיתון מעריב ,יקיר השמאל, נכנע לתיאוריה ופירסם על גבי 4 עמודים תיאור מפורט שלה, אז כנראהזה אומר שהיא לא כזו איזוטרית בסופו של דבר .......

יNOT

New member
צר לי לומר לך שאם אני אצעק מספיק פעמים

שלא הייתה באמת נחיתה על הירח אנשים יתחילו להאמין גם לזה , הרי אין להם הוכחות לנחיתה על הירח (לפחות אני מאמין שאתה לא היית שם...למרות שלא חסר אסטרונאוטים גם בפורום ) , ואם עוד אנשים אח"כ ייצעקו יחד איתי זה יגיע בסופו של דבר גם לעיתון. (זה הקצנה אבל העיקרון נשאר אותו עיקרון ) אני עדיין לא מבין איך אנשים מנסים לתרץ רצח בדרכים שונות, מה הלאה...האנס, לא באמת אנס?! ......הגנב לא באמת גנב?! וכולנו צדיקים
. הפורום הזה הוא לא הבמה להביע דיעות פוליטיות , וכך גם לא התוכנית, עד עכשיו מדובר במקרה מבודד, במידה וזה יימשך זה יהיה הסתה בכלי התקשורת.

droriko

New member
אז אני מציע לך לקרוא את הטיעונים

הם לא כאלה מגוחכים, אתה מוצא לא מעט היגיון בחלקם בערוץ 2 ,שאף פעם לא נחשד בלאומיות דתית, עשו כתבת תחקיר על רצח רבין וגילו כי היה עוד כדור אחד שלא דווח עליו. אתה מבין? ערוץ 2! יותר מיינסטרים מזה לא תמצא אז ההשואה שלך לאין נחיתה על הירח מגוחכת, ואני לא אומר שתיאוריית הקונספירציה בהכרח נכונה , אני רק אומר שלא לעניין לפסול אותה מבלי להתעמק בה, ועוד יותר לא לעניין לפסול אנשים שמחזיקים בה.

קפרי

New member
יNOT אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד אבל

התגובה שלך כמעט באותם מילים של הבן שלי כשאנחנו משוחחים על נושאים דומים, סתם התלהבתי לרגע (..

bibaso

New member
מה שמעצבן כאן זאת המיסיונרות

מי שמתעניין יכול לגגל על זה (וימצא גם אתרים המביאים הוכחות נגדיות)

droriko

New member
וואלה?

כשניהלו כאן דיון מה יותר חשוב שבת או כיפור אני לא זוכר שביקשת מהחבריםפה "לגגל" על זה גם לא כשהתווכחו על ציניות דתית מול חרדית העניין פה הוא שיש טענות קשות שלך ,בתור ישראלי ממלכתי ,קשה להתמודד איתן ובגלל זה הן עושות לך חררה, זה הכל ..

droriko

New member
טוב בטעות לא הבנתי את ההקשר של ההודעה שלך

אל תתייחס

אז סתם הבעל של טרימבובלר

הסתובב עם אקדח...הוא בכלל לא ירה ולא רצח.... ואם כבר מתחילים בהכחשת האמת אל לנו ללין על שאר המכחישים( מכחישי השואה למינהם למשל) נכון שיש דעות ויש ויש גישות ואפילו אני מוכנה להתפשר על נרטיבים שונים אבל יש אמיתות שאי אפשר להתווכח איתן (מותר לדון עליהן) ואחת מהן היא רצח רבין בידי הרוצח עוכר ישראל (הבעל של ההיא עם השיניים והקסדה)

למעלה