עידכונים מהבית AM ,היום ה-31, 1.10

IDAN30

New member
כן

בתשע בבוקר, עם השיר "בשנה הבאה, נשב על המרפסת..."

yshy

New member
מי לדעתכם יעלה הכי הרבה במשקל מבין דיירי האח?

הם פשוט יושבים ומשתעממים למוות ואוכלים כמו חזירים בלי להוציא שום אנרגיה !!!

אל תצחקו אבל נראה לי ש

קרן,בגלל שהיא אמרה שהיא פעם שקלה 78 קילו ועשתה דיאטה קיצונית וירדה המון במשקל ובגלל זה פשוט נראה לי שמי שיורד בקיצוניות ופתאום מתחיל לאכול מעלה מאוד מהר במשקל ואם לא קרן אז יש מצב ששיפרה כי גם היא אוכלת המון...

שיפרי באמת אוכלת יותר מדי....

כל היום סביב האוכל וגם עינב...ולהן יש ממש נטייה להשמנה, לפי דעתי שיפרה גידלה כמה תאי שומן בישבן מאז שנכנסה לבית, כנל עינב למרות שנראה לי שעינב קצת ירדה בכמות.... עם כולם היו כמו רנין, בתקציב היו קונים מכשירי כושר או ספרים ולא אוכל....למרות שהיא רזה מדי...

דורון

New member
טוב נו אחרי שהעיפו אותו מהייטק

הוא עובר להיות תקליטן
גועל נפש לקלרה שנותנים במה לבן אדם השפל הזה, לא הולך לשם יותר בחיים שלי.

igor p1

New member
נראה לי עכשיו נשמע עליו הרבה

דרך אגב אני איגור הסטלן שיניתי ניק.

יNOT

New member
../images/Emo13.gif זה המעשה שמכובד לעשות

התייחסתי לגילוי הנאות של השינוי ניק.

BeN ShaDe

New member
מישהו יודע לאן נעלמה הדיירת קרן חסיס?

היא בקושי שהורגשה בשבוע האחרון , אם בכלל. כשערן ונעמה היו בבית , היא הייתה בעניינים , אבל עכשיו? אפילו איתי יותר מורגש ממנה.

דורון

New member
כולם נעלמו, התוכנית מתרסקת לא קורה שם כלום

מעניין. הבית כנסת איחד את כולם, חשף אותם לאנשים חיצוניים שלא מתחרים איתם על המיליון והזכיר להם שיש אנשים שרואים אותם. למרות שכוונות ההפקה היו טובות, הם עכשיו חושבים מיליון פעם לפני שהם מוציאים מילה מהפה. כמעט כולם שם מנסים לצאת כמה שיותר טוב מול המצלמות. אני במקום ההפקה נועל מיד אחרי החג את הדלת לבית כנסת לתמיד, מכניס עוד השבוע שלושה דיירים נוספים לוילה ואני מבטיח לכם שלא תראו עוד שניה אחת של שעמום בתכנית.

LANIT1

New member
אני איתך בדיוק כמו שאמרת ומהר להוסיף משהו..

שקט מידי אין שום אקשן.......... חייבים לראות משהו חדש...... בואו נתארגן ונזיז את האח הגדול....... שיתחילו לראות דברים חדשים ומעניינים. לא כך??.

למעלה