עידכונים מהבית AM ,היום ה-31, 1.10

cookies10

New member
../images/Emo47.gifצבר המלך

ויש לי הרגשה שהוא יהייה אחד אחרונים שישאר הוא אדם חכם, מעניין ואציל, דוגמן עולמי ומשום שהוא לא מדבר הרבה, הוא ישרוד הכי הרבה מכוולם במקום המשעמם... ממש לא פשוט...

אני לא יודעת אם הוא מלך אבל

הוא בהחלט מתנהג כמו..הוא אף פעם לא שטף כלים או ניקה...או הוריד מהשולחן וגם שי (אני אני אני..) והנסיכה רנין..תשימו לב כולם עובדים ןמנקים והשלישיה הזאת פשוט לא נוקפת אצבע

אורין18

New member
עם כל הכבוד לך ולהסבר שלך,

החלול השם שאתה גורם בכך שאתה כותב בעצומו של ראש השנה הסברים הלכתים.זה שאתה כותב זה משהו אחד(ואני בעצמי חילוני כך שאין לי שום בעיה איתך בעצם הכתיבה)אבל לתת הסברים הלכתים בעצם ראש השנה באינטרנט ועוד לומר שאשר עושה חלול השם,מכניס אותך לבעיה מוסרית משהו,שלא לומר מוציאה אותך לא חכם במיוחד ו...עושה חלול השם.

יNOT

New member
אין לי דיעה במלחמת הדתות הזו אבל

אין שום קשר בין אדם חילוני שמפרש את הדת לבין חילול השם, אם העובדות שהוא ציין אינם נכונים לי הדת אז תקן אותו. אבל לומר בעייה מוסרית או "חוסר חוכמה" לא נראה לי נכון, כי הוא לא התיימר להיות רב , וחוכמתו היא רק של אדם שמפרש את מה שרואות עיניו ושומעות אוזניו. אם את בקיאה בהלכה ומודעת לטעות שלו. אז תקני אותו , אבל אל תזרוק "דברים" באוויר.

טעית בכתובת ידידי

אני חילוני למהדרין ואני גאה בזה. הטעות הנפוצה היא שרק מי שדתי מכיר את ההלכות, ומי שלא דתי לא מכיר, ועובדה שונסה ושפרה החילוניות מכירות את ההלכה טוב יותר מהרב אשר הטברייני. זה שאני מכיר הלכה אחת או יותר לא הופכת אותי לדתי. ובאשר לחילול השם, זו בעיה של אשר. לי בכלל אין בעיה עם חילול השם. נהפוך הוא.

TLV GUY2

New member
לא יאומן פשוט...

צבר אומר לשפרה במפורש שהוא ניהל שיחה עם הרב בבית הכנסת, שלא קשורה לענייני דת, אלא למה שקורה בחוץ... לא יאומן...

הפורמט נהרס סופי!!!!!!

אם כל הכבוד לחגים ויש כבוד יש גבול למה שאפשר לעשות. מצבר לא ציפיתי לזה ,אם כל הכבוד שמגיע כיפור בשבוע הבא ,צריך לסגור את הבית כנסת. הרב בטוח אמר לצבר מה מדברים בחוץ,מי הפייבוריט, עכשיו בטוח כל הדחה יעמידו את יוסי להדחה,שלדעתי הוא הפייבוריט לזכות. אפשר גם להתפלל לבד לא יקרה כלום,ואם אשר כ"כ רוצה בית כנסת אז שיפרוש ,שילמד מנעמה. חבל שהישראלים הורסים כל דבר טוב.,לא היו יכולים ללכת לפי הנהלים של התכנית הזו.

BeN ShaDe

New member
אני מת ש...

אחד מהדיירים שיעמיד להדחה את יוסי ביום ראשון יגיד "שמעתי שיוסי הוא הכוכב של התוכנית , אז צריך לעשות הכל כדי להדיח אותו כמה שיותר מוקדם". זה יהרוג את ההפקה סופית (טוב , אף אחד לא יגיד דבר כזה).

יNOT

New member
../images/Emo6.gifביקורת מוסיקה היית צריך עוד הוכחות? בבקשה

קרא את הפוסט מעליי. ואוליי גם מתחתיי...

צודק .

קראתי וגם פערתי פה . מי היה מאמין שצבר הוא הנין של הנין של הבעל שם טוב ?! סתאאאאם ! בהחלט חמור , אם כי אם תיקח את זה בהסתכלות הכללית ותיקח בחשבון שהולכים או טו טו להכניס 3 מתמודדים מבחוץ שיודעים וקוראים מי ומה וכל פרט שניתן למצוא על המתמודדים והאהדה שלהם . אז מה שקרה עם אשר וצבר והרב ובית הכנסת לא כזה משמעותי . ואם אתה רוצה את זה ככותרת אז הנה : הכללים באח הגדול ישראל שונים ! וזה מתחיל ונגמר בזה שמכניסים לשם מתמודדים באמצע העונה . אתה יכול לאהוב את זה או לא . אבל לנסות כל פעם לומר שהפורמט המקורי נהרס , זה כבר ידוע מראש ( מהרגע שאמרו שהם מכניסים מישהו באמצע העונה ) .

quarantine

New member
*****למי שפספס****

אתמול אשר אמר לעינב שהרב תפס אותו לשיחה. הרב אמר לאשר שהוא תיכנן לעשות את ראש השנה עם הישיבה הגדולה שלו. אבל הוא חלם חלום ונאמר לו שהוא לא יעשה א ת ראש השנה עם הישיבה אלה אדם חשוב צריך אותו. הוא ראה בחלום את אותו אדם נאה מאוד פנים יפות. למחרת התקשרו מההפקה וביקשו ממנו לעשות את החג עם בית האח הגדול. והוא ניסה להבין מיהם דיירי הבית כדי שידע מיהו הבן אדם החשוב. בסוף מסתבר שמדובר בצבר. הרבי התרגש כשהבין שמדובר בנין של הנין של הבעל שם טוב (שהוא מייסד חב"ד ותורת החסידות)) שזאת נשמה עילאית ביותר. בשביל הרב לעשות את ראש השנה עם צאצא של הבעל שם טוב זה דבר ענק. הרב אמר לאשר אם הוא יכול לעשות שצבר יבוא ואשר אמר שהוא לא יכול לשכנע אותו אם לא יבוא לו. לדעתי הרבה רק חיכה שצבר יבוא בלי קשר לתוכנית לדעתי לא מזיז לו רק העיקר שישהה בנוכחותו.

bibaso

New member
מי ראה ??

קודם צבר אמר לשיפרה שהוא מוטרד ממישהי שלקחה אותו לצד ודברה אתו על משהו. הוא אמר שלא יכול לנקוב בשמה. מישהו יודע למה הכוונה ???

../images/Emo124.gif מבזק חדשות שערוריתי - 14:00!

לאחר שנתקבלה אתמול ההחלטה בבית האח הגדול על איסור לדיירים לדבר על מה שקורה בכותלי בית הכנסת דלף המתמודד צבר על שיחה שהוא קיים עם הרב: צבר: "היתה לי שיחה עם הרב היום שמטרידה אותי" שפרה: "מה הוא אמר?" צבר: לאחר כמה שניות של מחשבה "אסור לדבר על זה" האם אפשר להגיד סופית שהפורמט נהרס?

מצד שני...... הרי יש דיליי בתוכנית.....

ועצם העובדה שזה לא נערך ולא הוצא החוצה, אולי אומר שההפקה כן רצתה שאנשים יראו את זה.....

יNOT

New member
זה לא פעם ראשונה שהם נרדמו במשמרת

שהיו את כל השיחות על בריתות , הם גם לא התייחסו וגם אחרי שהם קבעו חוקים נוקשים של הורדה בתקציב על כאלה דברים ,היו שוב שיחות וגם להם עדיין לא התייחסו

יNOT

New member
לא בהכרח

יש דיליי בשידור בלי שום קשר לכוונות זדוניות, לפעמים גם יש דיליי בשידור בין טלוויזיה אחת בבית לטלוויזיה שניה שמראה אותו ערוץ. סאונד בד"כ מנתקים לך רק מתי שלא רוצים שתשמעי משהו. אם את שואלת לגבי ההפקה האם הם בלי סאונד בחדר שלהם ולכן לא שמעו את צבר שהדליף את הדברים האלה , אז אני לא מאמין, אני משער שפשוט חלמו באותו הרגע, או היו עסוקים בלתכנן משימה או צ'ופר אחר לדיירי הווילה.

bibaso

New member
תודה על התיקון

אני ממש מקווה שההפקה תשדר את זה ותסביר את זה

למעלה