עידכונים מהבית AM ,היום ה-31, 1.10

גם אם אחמניג'ד יכנס בתור דייר חדש זה לא ישנה

לא נשאר כל זכר מהפורמט המקורי מת הפורמט נפטר ז"ל, מאז שהביאו את בית הכנסת הזה נהיה משעמם טיכו, חוצמיזה שהם אמורים להיות מנותקים מהעולם לא? זה ממש נהיה האח הגדול ובניו בע"מ והליהוק ממש מעפן חבורת משעממים יפי נפש השיחה על הפלוץ של יוסי היתה ההיי לייט של השבוע האחרון. קשת נכשלתם ובגדול וטבחתם את פורמט הריאלטי הכי מצליח בעולם.

JasPoint

New member
ארז טל חושב שהוא המציא את הגלגל (המזל)

יש פורמט שהצליח ב-70 מדינות עם חוקים ברורים ונוקשים, אבל בארץ חושבים שהם חכמים יותר מכולם וכופפו את כל החוקים. כל התוכנית נהרסה בגלל החפיפניקיות של ההפקה. הכוונות היו טובות אבל הם פישלו בגדול, חבל. נקווה שתהיה עונה שנייה שבה הם יפיקו לקחים.

דורוN

New member
העונה השניה תהיה גרועה יותר

אם בעונה הראשונה המשתתפים כל כך מודעים לעצמם ולמצלמות,אז מה יהיה בעונה השניה? המתמודדים בעונה הזו לא יודעים בדיוק מה מצלמים וכמה ואיך. עכשיו גם לפחות יש את עניין המסתוריות בקרב המתמודדים של "מה קורה בחוץ?" ,כמה רייטינג יש תוכנית? האם נהיה מפורסמים? בעונה השניה גם זה לא יהיה. אנחנו מדינה קטנה,אנשים מפחדים לעשות דברים. אבל במחשבה שניה,קשה לי להאמין\ שבעונה השניה יהיה ליהוק כה גרוע כמו של העונה הזו.מכאן אפשר רק לעלות.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אשר לא הביא את בית הכנסת

אשר הוא גם לא האדם מהחוץ שדיבר עם דיירי הווילה, כל הכח הזה נתון אך ורק בידיי ההפקה. להאשים את המשתתפים בווילה בהריסת הפורמט של התוכנית זה מגוחך

TLV GUY2

New member
בוודאות כן, ואני ראיתי את זה מההתחלה

מוזר שההפקה לא... עוד הביאו להם שעון הפסיכים האלה...

קמבילי

New member
מה הרס, מי הרס?

כולה שם התוכנית שונה ל"אשר והאח הגדול". למה תמיד תלונות, למה תמיד התקטננויות?

bibaso

New member
"האשר הגדול"

למרות שאני לא מאשים את אשר בעניין.

אפשר לשנות ל"אלוהים גדול" ולתת לו לשפוך

את כל הדת שהוא רוצה, ואז נראה כמה רייטינג יהיה

קמבילי

New member
אבל אבל אבל

היא שרה נורא (בעיניי כמובן). היא עוברת לסגנון מרילין מונרו מלאכותי עם מבטא אמריקאי מודגש ומתחנחן. למה, שפרה, למה, אני הרי אוהבת את שניכם, אותך (די) ואת ליאונרד. אני אפילו שרה אותו.

קמבילי

New member
עוד לא היתה לי הזכות לשמוע

ביבאסו, אתה מדבר ספרדית? הניק שלך הוא מילה בספרדית?

למעלה