עידכונים מהבית AM , היום ה-34, 04.10

THElast

New member
נמאס משפרה, נמאס מצבר, נמאס מרנין

נמאס משפרה וקולה ה"מתנחמד". היא תמיד חייבת להיות ה"מיוחדת/אינטילגנטית/בעלת הדעה השונה/הלא-שגרתית/הפתוחה/האנטי-כל דבר/היודעת הכל". זה מאוס. זה מכוער - זה בעיקר מאולץ. כאילו, כאילו, כאילו. כאילו. כנ"ל לגבי צבר. צבר חייב להראות ולהשמע אינטילגנט, דעתו תמיד תהיה מנוסחת היטב, עם מילות קישור נכונות, פתיחה וסגירת משפט בצורה נכונה - פאקינג תצהיר בית משפט מהלך. את כל זה הוא עושה על חשבון דיירי הבית - אולי הוא חושב שזה יבסס אותו כעו"ד בעתיד? היה מת. ורנין, רנין... כל כך הרבה מילים נאמרו על הנסיעה הערביה. הדרמה-קווין, השחקנית בעלת הטקסטים המוכנים מראש, האנגלית בשקל תשעים שלה, כל בועת ה-narrow-minded שהיא יצרה מסביבה, השירים המאוסים, האופי המכוער, הרכילות וכמובן המשפט הקבוע "אני אומרת לך, באמת - את/ה כמו אח/ות בשבילי (בתוספת נגיעה על הלב וחיוך עלק-חמוד)". אין לי מה להוסיף. על הכוונת בפעם הבאה: איתי החרטטן, לאון המאוס (וחבל, חיבבתי אותו בהתחלה), שי הבהמתי, הישראלי המכוער בהתגלמותו.

THElast

New member
הוא בינתיים על הכוונת...

אני מקווה שהוא ישתפר בשבוע הקרוב. אני באמת מחבב אותו, הוא ילד טוב, אבל הוא מאוד מסכן שהוא נגרר ולא מביא את עצמו בלבד.

cookies10

New member
לאון מאוס כי הוא מתעסק שם עם כולן

כאילו שרק לו מותר והוא זוכה מההפקר מה רק בגלל שהוא דו מיני מתנהג כמו בחורה מותר לו לקפוץ ממיטה למיטה פתאום הוא גם עם ונסה ושניכנס מתחת למים הוא נגע לה והיא צעקה ואמרה לו שהוא חולה נפש אז איזה הומו הוא, הוא צוחק על כולן שם מתעסק חופשי ומתחרמן על הבנות והן חושבות שלא... למה את זה ההפקה מרשה למה לו מותר ולאחרים אסור כל אחד מבני הבית יכול להגיד שהוא דו מיני למה לא... מה הוא שונה מגברים אחרים שהוא מתנהג מגעיל ונשען על השדיים של שיפרה ועינב וגם ונסה והוא עוד יגיע גם לרנין . מתחרמן על הבנות..

שיפרה: "הפואנטה של הפואנטה של הפואנטה היא"

"זו לא הדעה שלי" חח איזה יוסי אמר לה עכשיו שבסוף כל שיחה שלה היא אומרת שזו לא הדעה שלה חח איזה מוזרה היא.. ואז היא אומרת "לפני שמחליטים ללכת לעשות קעקוע שומעים כמה דעות" נו זה אומר שהיא מקשיבה לדעות של אחרים לפני שהיא מחליטה בעצמה..וזה אומר שעכשיו היא מקשיבה כי היא עדיין בכלל לא החליטה מה היא רוצה מעצמה... ושהיא סתם טוחנת דעות באוויר שאני כבר לא מסוגלת לשמוע את הקול שלה ואת התנועות ידיים האינטלגינטיות וההתנשאות של "אני הכי חכמה פה" והשפה הגבוהה הזו שלה.. שאני כבר מתה להעביר ערוץ..רק מלשמוע שיחות מוזרות שלה על פורנו ב-10 וחצי בבוקר...... בלי שום היגיון..וכמה שזה "לא נתפס בראש" הדיבור שלה חופר כזה משעמם היא לא מדברת תכלס דיבור רגיל.. וזה משעמם כזה.. אני לא מצליחה להתחבר לדעות האלה ולאיך שהיא מסבירה דברים

נועה21

New member
כמו שעידו תדמור אמר על שפרה-"לא מאמינים יותר"

בהתחלה נפלנו בהצגה. חשבנו היא מקסימה. האמנו לקול המתחנחן ולחיוכים המאירים. אבל די. בחייאת שפרה די. כבר לא מאמינים לך

droriko

New member
ליאון לפעמים מאוס , אבל לפעמים הוא מפיל מצחוק

תלוי באיזה יום את תופסת אותו

THElast

New member
דבר ראשון, אני גבר.

דבר שני, זה ברור שהוא יגיע לסיבובים האחרונים של התוכנית, על אף שאני לא בטוח שמגיע לו.

Jason2

New member
זה אומר שהחז"ל

שהמציא את המשפט הזה לא אהב אנשים שמתווכחים איתו.

יNOT

New member
גם נכון ../images/Emo6.gif

וגם זה נכון נראה לי רק לגבי דייריי הווילה.

superjets

New member
כל כך קל ללכלך

זה שכל מה שיש לך להגיד זה הכפשות מעלה חשד מי הוא הישראלי המכוער.

למעלה