עידכונים מהבית AM , היום ה-34, 04.10

מיקאלה1

New member
יוסי חכם על אחרים - נראה אותו אם היה רווק היה

עושה משהו, לדעתי הגברים - כובשים את יצרם גברים גברים.

יוסי אמר אתמול בשיחה עם שי

שאם לא המצלמות, ואם לא אשתו שרואה, היה מזמן מזיין את כולן שם. אם באמת היה עושה את זה, אין לדעת.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

נו יופי , זה אומר שאין לו באמת כבוד לאשתו, ושכל השהות שלו בווילה הוא משחק בשביל המצלמות.
אז שיעשה יותר ופחות יידבר.

roaic

New member
למה סתם להשמיץ..יא אפס אחד!!!

אתה סתם מוציא שם רע לאנשים!!!!!!!!!! יוסי לא אמר דבר כזה. מה שכן הוא אמר לשי זה שאם הוא היה רווק ,אז הוא היה הרבה יותר "חכם" בהתנהגות שלו מכל הרווקים בוילה הזו.(הוא אמר איזשהי מילה "לחנונים"..לא זוכר מה).....ואם הוא היה רוצה הוא היה מתקתק בנות פה חופשי...אם הוא היה רוצה. ולא היה מתנהג כמו איזה "חנון" או שפוט שלהן.(כמו שחלק מהבנים בוילה....) אבל בחיים הוא לא אמר שמדובר על עכשיו!!! או שהוא חושב על בגידה או שבא לו בכלל על מישהי בכיוון הזה. ממש ממש לא! מדובר על זה שאם הוא היה יוסי בובליל לפני 30 שנה.....רווק וצעיר כמו כל אותם הרווקים. אז למה סתם ללכלך??..יא אפס אחד!

droriko

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

לא יודע ההודעה הזו קרעה אותי לגמרי , לדעתי צריך להאדים אותו

droriko

New member
נו זה ברור

ה-4 פופיקים שלו עושים את זה לבנות חבל על הזמן

quarantine

New member
לקחת חלק קטן במשפט

הוא לא אמר לגבי אישתו שרואה הוא כן אמר שאילו היה רווק וצעיר ולא נשוי והוא לא היה קשור לאף אחת אז הוא היה מזיין שם חופשי כי אין לו למי לתת דין וחשבון אם הוא רווק וצעיר.

תעשו לי טובה שיפרה חופרת בנושאים משעממים עם

איתי..... לא יודעת מה זה כל הנושאים על הבוקר והדיבור הזה שלה כאילו היא אינטליגנטית סתם חופרת.. אני בקושי מבינה מה היא באה להגיד ומה הפואנטה שלה בכל שיחה.. בע אני נרדמת איפה וונסה? חחחחחחחחחחחח או יוסי?

droriko

New member
למה לעזזל ההפקה לא נותנת משימות??

על זה אמורה ליהות בנויה התוכנית, וכל מי שצפה בגירסאות אחרות של האח יסכים איתי .

cookies10

New member
שיפרה והכאילו כאילו שלה

אם באמת אחותה עובדת בהפקה אז כל התוכנית מזוייפת... כי אסור להביא אנשים עם פרוטקציה, לא אמין.. לדוגמה יוסי אומרים שהוא שתול מההפקה ומקבל גם כסף רב בשביל להשתתף, ועכשיו גם שיפרה ומי יודע מה עוד נגלה על קרן איזה קשרים לה יש עם ההפקה... אני רק רואה את שיפרה אני מפסיק לראות את האח הגדול אני כבר לא יכול לשמוע כל מילה שניה בכאילו... היא הדביקה אותם במחלת הכאילו שלה... לאון אומר כאילו, איתי אומר כאילו, רנין אומרת כאילו ברמות כל מי שמדבר עם שיפרה הרבה, נידבק ממנה מהכאילו שלה... מעניין שצבר לא נידבק ממנה... טוב אסור לו להשתמש במילה כאילו בבתי משפט

gevaz1

New member
איתי מתרחק מוונסה ומתקרב ל.....

שיפרה. נצמד אליה כל אחה"צ. זה זמני כיוון ששיפרה יודעת איך להרחיק ממנה לפי התור את החברים. הדרמטיות שבה והתגובות הצבועות שלה גורמות לגילוי שבעצם היא די "עושה הצגות" רוב הזמן וממש לא אמיתית.

אחותה של שיפרה עובדת בהפקה של התוכנית..

זה מה שהיה כתוב בפורום של קשת של התוכנית.. יש לה קרובת משפחה בהפקה של התוכנית נו כנראה - יש לשיפרה פרוטצקיות..אני ממש לא יודעת איזה פרוטקציות..אולי זו שמועה אבל זה משהו שקראתי בפורום של קשת..

למעלה