אתה סתם מוציא שם רע לאנשים!!!!!!!!!! יוסי לא אמר דבר כזה. מה שכן הוא אמר לשי זה שאם הוא היה רווק ,אז הוא היה הרבה יותר "חכם" בהתנהגות שלו מכל הרווקים בוילה הזו.(הוא אמר איזשהי מילה "לחנונים"..לא זוכר מה).....ואם הוא היה רוצה הוא היה מתקתק בנות פה חופשי...אם הוא היה רוצה. ולא היה מתנהג כמו איזה "חנון" או שפוט שלהן.(כמו שחלק מהבנים בוילה....) אבל בחיים הוא לא אמר שמדובר על עכשיו!!! או שהוא חושב על בגידה או שבא לו בכלל על מישהי בכיוון הזה. ממש ממש לא! מדובר על זה שאם הוא היה יוסי בובליל לפני 30 שנה.....רווק וצעיר כמו כל אותם הרווקים. אז למה סתם ללכלך??..יא אפס אחד!
הוא לא אמר לגבי אישתו שרואה הוא כן אמר שאילו היה רווק וצעיר ולא נשוי והוא לא היה קשור לאף אחת אז הוא היה מזיין שם חופשי כי אין לו למי לתת דין וחשבון אם הוא רווק וצעיר.
איתי..... לא יודעת מה זה כל הנושאים על הבוקר והדיבור הזה שלה כאילו היא אינטליגנטית סתם חופרת.. אני בקושי מבינה מה היא באה להגיד ומה הפואנטה שלה בכל שיחה.. בע אני נרדמת איפה וונסה? חחחחחחחחחחחח או יוסי?
אם באמת אחותה עובדת בהפקה אז כל התוכנית מזוייפת... כי אסור להביא אנשים עם פרוטקציה, לא אמין.. לדוגמה יוסי אומרים שהוא שתול מההפקה ומקבל גם כסף רב בשביל להשתתף, ועכשיו גם שיפרה ומי יודע מה עוד נגלה על קרן איזה קשרים לה יש עם ההפקה... אני רק רואה את שיפרה אני מפסיק לראות את האח הגדול אני כבר לא יכול לשמוע כל מילה שניה בכאילו... היא הדביקה אותם במחלת הכאילו שלה... לאון אומר כאילו, איתי אומר כאילו, רנין אומרת כאילו ברמות כל מי שמדבר עם שיפרה הרבה, נידבק ממנה מהכאילו שלה... מעניין שצבר לא נידבק ממנה... טוב אסור לו להשתמש במילה כאילו בבתי משפט
שיפרה. נצמד אליה כל אחה"צ. זה זמני כיוון ששיפרה יודעת איך להרחיק ממנה לפי התור את החברים. הדרמטיות שבה והתגובות הצבועות שלה גורמות לגילוי שבעצם היא די "עושה הצגות" רוב הזמן וממש לא אמיתית.
זה מה שהיה כתוב בפורום של קשת של התוכנית.. יש לה קרובת משפחה בהפקה של התוכנית נו כנראה - יש לשיפרה פרוטצקיות..אני ממש לא יודעת איזה פרוטקציות..אולי זו שמועה אבל זה משהו שקראתי בפורום של קשת..