עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

droriko

New member
אבל עובדה שאתה בעמדת מיעוט

רוב האנשים כן צוחקים מזה . חוץ מזה שכל עוד לא יורדים על מישהו מכותבים הפורום זאת לא עבירה על החוקים.

bibaso

New member
אבל הוא צודק

יותר מדי אנשים "ננעלו" על מישהו ורק עסוקים בללכלך. - זה מבאס את הפורום (מעבר לאיך שזה נראה) כי אז אין דיון אמיתי.

יNOT

New member
כנרהא שאין להם יותר מדיי על מה לדון

אז מעדיפים לתקוף את שיפרה ואת הצלחת שלה
היה נדמה לי שאחד ממנהלי הפורום אמר רק אתמול שהוא ייתערב במקרים כאלה....או שזה רק מתי שזה קשור לתמונות.....לא זוכר.

אני למדתי

שאי אפשר לשנות את העולם ואי אפשר לסתום פיות אפשר רק להקפיד על ההתנהגות של עצמך והמילים שיוצאות לך מהפה. לכן המלצתי אלייך הקפד על דרך ארץ גם בפורום, ומי שנכנס למילים לא יפות איתך - אל תרד לרמה שלו. ואם זה לא ויכוח שקשור אלייך ומישהו יורד לרמות נמוכות או יורד על אחד המתמודדים- הבלג. כי אז אתה תסבול בגלל התנהגות של אחרים, ורק אתה תסבול מזה.

ואני למדתי

שאם זה הלך הרוח וזה מה שאנשים מחפשים כאן . אז אולי אני לא נמצא במקום הנכון ואין לי מה לחפש כאן . נשאיר את הבמה לאלה שמתלהבים מהאפשרות להכפיש . אני מקבל את זה כזכות להשתתף בפורום , אבל לא בכל מחיר .

droriko

New member
את תישאר לכתוב כאן במכל מקרה

פשוט כי בוער לך לנהל דיונים על האח הגדול , ועובדה שעשית את זה חודש וחצי למרות כל החרא.

לכן אני אומרת שתהיה איפה שטוב לך

ואם אתה מרגיש שהלך הרוח לא מתאים לך אז תחפש מקום אחר. אני אומרת את זה בשיא הכנות אני עזבתי פורום שמאוד אהבתי בגלל שהאנשים שם היו תוקפים ומתלהמים ולא היה לי נעים להיות שם יותר. אז אני רק אומרת שאי אפשר לשלוט על הפיות של השאר או לשנות אותם, אפשר רק להחליט על עצמך איפה טוב לך ואיפה לא.

droriko

New member
יש לו בעיה אבל

אין לו פורום אחר ללכת אליו, שאר הפורומים של האח הגדול הם תת רמה.

אז זה הרע במיעוטו

שוב אני אומרת: אין לך אפשרות לשלוט על מה שמסביב רק להחליט מה טוב לך. אם הוא רוצה להתפשר ולהבליג על על מה שלא נעים לו פה שימשיך לגלוש, ואם זה לא מתאים לו, שלא יגלוש פה. זה כזה פשוט!!

bibaso

New member
אז זה אומר שזהו הפורום האפשרי האחרון

ואנו חייבים לנסות להגן עליו, לפני שיהפוך להיות גם תת רמה

droriko

New member
יש כאן מנהלים

והם צריכים למחוק הודעות אישיות כנגד משתמשים בפורום ורק כנגדם. אני לא רוצה שנגיע למצב שבן אדם יחשוב פעמיים אם לרמוז שעינב בובליל טיפשה (ואפילו לא בקטע של לצחוק עליה) רק בגלל שהוא חושש שימחקו לו את ההודעה. זה יסרס לגמרי את הכתיבה כאן.

bibaso

New member
אז זו בדיוק הסיבה שביקורת מוסיקה מנסה לשכנע

הוא לא קרא למנהלים למחוק

אני לא רוצה שיהיו אי הבנות .

לא קראתי בשום צורה למחיקת הודעות או לסתימת פיות אני מעלה את העניין בפניי הפורום ולא בפניי המנהלים של הפורום . משום שאני חושב שמתחילה להיווצר כאן בעיה . אני לא מתנחם במשפט " שם זה יותר גרוע " כי זו נחמת עניים . אני התחלתי לכתוב כאן לאחר ששמתי לב שיש כאן אנשים שניתן לנהל איתם דיון גם כאשר שוררת אי הסכמה ואפילו מחלוקת . דיון שמתנהל בצורה מכובדת . אני לא מאיים על אף אחד בכך שאני טוען שאם כך הם פניי הדברים אז אני לא אכתוב כאן . זה רק ביטוי של חשיבה שהיא לגיטימית בעיניי לאור דרך ההסתכלות שלי על הדברים . ההנאה שלי מכניסה לפורום נפגמת בגלל מה שטענתי בתגובה המקורית שכתבתי כאן . אני מאמין שאני גם לא היחידי ולכן החלטתי לפרסם את זה בפורום . וזאת על מנת להעלות את הנושא לדיון . וכן , גם על מנת לנסות אולי להרגיע קצת את הקו המיליטנטי שהפורום הזה מאמץ לעצמו לאט לאט .

זה נכון רק

כאשר אני חי בעולם שרק אני קיים בו . המשפט הזה של " רק אתה אחראי על ההנאה של עצמך " . כי אם אני יוצא לפארק עם המשפחה ורואה שהפארק מזוהם משום שאנשים לא טרחו לנקות את הזבל שלהם . אז זה פוגם לי בהנאה ולי באופן אישי אין מה לעשות חוץ מלנקות את הפארק . היות שההנאה שלי לא נובעת מלנקות את הפארק אז ההנאה שלי לא תלויה רק בי .

shy6

New member
זה פורום של תוכנית ריאליטי בערוץ 2

לא תוכנית על רכבות בערוץ 8. אני באמת לא מבין אותך. אז אנשים פה כותבים "צבועים" על משתתפי התוכנית.ביג דיל. יחסי האנוש בין כותבי הפורום מעולה,אנשים לא מקללים ומכפישים אחד את השני. אני נהנה לקרוא פה. תכנס לפורום של קשת ותראה מה זה זוהמה.

למעלה