עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

ש liRon

New member
צבר לדעתי קיבל קולות גם מתומכי בובליל שרצו

להעיף את שפרע,ופעלו באסטרטגיה מוטעית -להצביע גם לצבר וגם לוונסה. וזוהי כנראה אחת הסיבות מדוע ונסה עפה-בנוסף לעריכה ....

morPUMA

New member
"יא וולי" כל שניה? כל שניה? ../images/Emo46.gif

אוי עינב הזאת מתחילה ממש להרגיז אותי ממש אהבתי אותה עד לא מזמן, אבל מה זה זה? היא חייבת לשים לעצמה גבול. יא וולי איזו ילדה... יא וולי!

redflower1

New member
רק בזכות אבא שלה היא נשארת

ההתנהגות של עינב מבישה, אני בעד יוסי ונגד עינב היא מגעילה אותי

davidlev0255

New member
יש סיכוי למלחמת ש' בש'? שפרה מול שחר על אוכל?

אוי זה היה ענק אתמול!!!!!!!!! שפרה עם הציניות והוא עם העצבים שלו שפרה את חמודה לפעמים

davidlev0255

New member
אתמול היה לקט - ןאז ראו שהם מכינים תקציב

במהלך הדיונים , שי רצה שיבולת שועל - ולא היה תקציב , או שזה לא היה בתפריט, ומי שהתנדבה להסביר לו הייתה שפרה , שאמרה את זה בקול המעצבן והמתנשא שלה בשילוב עם הסריגה , והדיבור הרגוע מאוד שלה, זה היה מאוד מעצבן , ואז שי כעס עליה, ואמר שהוא רוצה רק שיבולת שועל , , והיה דו שיח היא אמרה שיעלה את זה לתקציב האישי - הוא לא יודע מה זה , ובמקום לשאול הוא תקף את שפרה ואמר לה , "את חושבת שאני מוגבל , דברי ברור , דברי איתי" (הוא ערס כשהוא צועק), שפרה לא התרגשה , ודיברה בציניות אוח היה מגניב שהם רבים , שני הרעים הללו...

sprinter

New member
עינב אתמול בשיחה עם רנין: מה זה WINDOWS -האם

עינב למדה בתיכון (עד איזו כיתה?) -ואם כן אז זו תעודת עניות למערכת החינוך באשקלון ! פשוט לא יאומן !!

S n o o k e r

New member
שרנין שאלה את עינב אם יש לה תעודת בגרות...

עינב ענתה לה שכן ושהממוצע שלה הוא 96 בלי בונוסים, כדי להוציא אותה טיפשה היא שאלה את איתי מה ממוצע הציונים שלו והוא ענה לה שלא היה לו תעודת בגרות והוא השלים מאוחר יותר.

gwini1

New member
שחר רב עם שפרה על שיבולת שועל כאילו

היא רצחה את אמו בדם קר
מתוך הכתבה של סמדר שילוני ב- ynet סתם בנאדם מעצבן השחר הזה. כל הזמן מתלהם. ראיתם איך עינב וצבר דיברו אחרי ההדחה אתמול ששחר מנסה לשנות את ההתנהגות שלו ומה הוא חושב שהם פתאום ישכחו את כל מה שהוא עשה עד עכשיו?!

אתמול נבחרה חמישיית הגמר

יוסי,עינב,שפרה,צבר, ליאון ובסוף יוסי זוכה. הדרך היחידה להעיף את שפרה או צבר היא אם הם עולים נגד יוסי וליאון ביחד. כל 6 הדיירים האחרים הם תפאורה - נועדו למשוך זמן למספר הדחות עד לגמר

למעלה