עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

Lomsahne

New member
איזה מזל...

שצבר נשאר-וואי אני כל כך כל כך כל כך שמח שהוא נשאר ואני אפילו לא אתחיל לתאר את התחושה אחרי ההדחה של הערב. הוא השחקן שמשחק בצורה הכי יפה את המשחק ואני הכי נהנה לראות את המהלכים שלו שהם מהלכים לא מלוכלכים ולא מגעילים אלא הוא משחק את המשחק הכי יפה שיש. את כולכם חיים בסרט ואני שמח שחטפתם היום כאפה לפרצוף עם הסרטים שאתם חיים בהם-אני רואה שעוד לא יצאתם מהם אלא רק החלפתם אותם, נקווה שזה יקרה בקרוב.

Martha

New member
מהלכים?

איזה מהלכים הוא עושה? אני שואלת ברצינות. אני לא צופה בתוכנית באופן קבוע. עד כמה שהבנתי - הוא מתנהל ברגוע. לא מזעזע את האוירה בבית והרצון להדיח אותו היה אך ורק כדי לגרום לשיפרה להחלש (מה שלדעתי היא נותן לה יותר כח).

בהלםם

New member
עוד קצת רקע על צבר...

הראו בגיא פינס את צבר בפרסומת לחדש כושר בתמורה קיבל מנוי לשנה - כנראה משם באו השרירים

a10a

New member
היי זה משהו שאני מצאתי כבר שלשום..

באמת הראו את זה??? הוא גם פירסם את יקבי בינימינה... מעניין אם גם זה יופיע איפשהו... תזכרו שאני אמרתי את זה...תרו גם בהודעות שלי ותראו שכבר אמרתי על המכון כושר לפני גיא פינס!

a10a

New member
רשל"צ == הערפדים...למה??

כי כל לילה רק בשעות המאוחרות ש הלילה הם יוצאים לחצר ומתחילים עם הליכלוכים שלהם ועם התיכנונים וההתאמות שלהם.... לכן מעכשיו אני קוראת להם הערפדים.. הם ממש חיים בסרט שאף אחד לא רואה אותם בלילה ולכן מחליטים להוציא את האנשים "האמיתיים" שהם! אגב עכשיו נזכרתי שיוסי אמר על שפרה שיש לה צחוק של עטלף..חחחח איזה מצחיק..כנראה באמת יש לו חושים חדים...חחחחחחח תרגעו זה בצחוק.

סאמוואן

New member
את יודעת מה יהיה יותר כיף??

אם רנין,שפרה וצבר יהיו מועמדים יחד עם יוסי שבוע הבא...זה בכלל יהיה הפרק הכי טוב שהיה אי פעם באח הגדול... אבל בואו נהיה מציאותיים שבוע הבא קודם כל החדשים יעלו על הגריל..

שבוע יהיו חצי חדשים וחצי וותיקים על הגריל

זה יהיה מעניין לבנתיים שפרה מתחילה להתחבר לחדשים .... זה כבר טוב בשבילה ....!

סאמוואן

New member
את לא באמת חושבת שהחדשים קונים

את התחנחנויות שלה נכון?? הם ראו מה היה בבית לפני שנכנסו והם יודעים טוב מאוד איך לשחק איתה את המשחק...

Lomsahne

New member
../images/Emo18.gifאזהרה:

כל דבר שנכתב על ידי משתמשת זה מוקצן,מוצא מהקשרו ונכתב במטרה מסוימת. אנא קחו את דבריה בערבון מוגבל {יותר נכון אל תתיחסו}.

אחוני

New member
משימת "זה לא קורה לי" שתהיה מחר...

הבנו שזאת משימה של 48 שעות משימה שבה יקרו דברים ברחבי הבית והדיירים אמורים להתעלם מהם ושי אמור להכנס מתישהו הרי ברור שיתנו להם עד 6 פסילות בערך כמו במשימת ונסה אז יש מצב שהם ירשו לעצמם פסילה וידברו עם שי אין מצב שרנין לא תעפעף עפעפיים מצועפות ותגיד ברוך - "שושייייי" :) ושי כמנהגו יתדרך את הפמליה כשברקע נעימה מהסרט "הסנדק" זה יהיה ממש מסקרן לראות או אפילו יוכל לשתול איזה מכתב אל מתחת לכרית של רנין (ראה ערך מכתב האבן מתייסיר) רק לדמיין את זה צומח למנדראג' שלא כתוב באף ספר מד"ב או שמא ההפקה מספיק חכמה להמנע מכל זה?????? :-\

למעלה