עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

ssst20

New member
|* שירנושנושינושי-מושתלת שיפרה -לא להתייחס../images/Emo41.gif

דודויו

New member
שלא ישכחו את מורשת שי....

נו בטח, ההפקה רוצה שאף אחד לא ישכח את המורשת ששי השאיר אחריו. אם לרגע צבר ושפרה שניצלו בזכות ההפקה המגמיתית ששכחו מהמרושת שלו, מחר זה כבר זה יזכיר להם טוב טוב... וירגישו גב ששי איתם מאחורי המסך רואה הכול וצריך להתגאות בהם. ואני שואל למה דווקא שי ? האדם הכי שנוא שהיה בוילה ? למה לא ונסה? למה לא אשר? למה לא קרן ? למה לא ג'ני ? למה לא בוריס ? למה לא נעמה? למה לא מיקי ? למה לא ערן ? למה דווקא שי ?????????????? לא רוצים להיזכר בוא, הוא לא מעניין אותנו יותר! העפנו אותו כבר ולא כדי שתחזירו לנו אותו לאיזה משימה מפגרת......אני מפסיק לראות את התוכנית השבוע ! ההפקה עושה מה בא לה, מישהו מקפח על ההצבעות ?? בטוח היה משהו מסריח שם...... שולחים SMS לחינם והם שמים עלינו זין..... רואים ערוץ 20 רואים שידור חי... ומה הם עושים ? עובדים עלינו בעיינים בערוץ 2 לפי איך שהם רוצים לערוך את זה.... מישהו פעם ראה בערוץ 2 את אחת השיחות הליליות הקבועות של צבר המסיט על אסטרגיות ?? כי אני רואה את זה כל יום ! צבר לא מספיק להסיט את לאון רנין וכולם אחריו...... הדבר היחיד שהוא כן עושה שם זה זה לשחק על אסטרגיות. אבל את זה משום מה לא מראים.... כי חוץ מזה צבר לא עושה כלום הוא משעמם בטירוף ואין לי מושג מי מעדיף להמשיך לראות אותו בוילה.... במיוחד שהייתה אפשרות להשאיר את החרמנית ונסה שבטוח היה איתה יותר מעניין.

למה? אולי כי

ונסה רק תעיר את האצבע הקטנה של איתי ואשר יזיז קצת לעינב אבל לא יותר קרן לא מעניינת אף אחד ובטח לא ג'ני. בוריס, חה. נעמה עוד יותר חה. מיקי.. אולי אבל כבר שכחו שהייתה, וערן... קרן בחוץ אז מי בדיוק אכפת לו שם.. שי שנוי במחלוקת. היה דומיננטי. החברים שלו מתגעגעים אליו, במיוחד לאון ורנין. לאון יתפלץ כשיראה אותו, בעיקר בגלל ההדחה, לאון רגיש ויהיה לו קשה להתאפק, גם לרנין יהיה קשה להתאפק - וזו בעצם המטרה של המשחק לא? לשים מולך מישהו שתהיה חייב להגיב אליו. עינב גם תחוויר כשתראה את שי, לאחר שהעלתה אותו וטענה שיבדוק מי החברים שלו. בקיצור- הולכים לרוץ קטעים!!!

בוני1010

New member
מילה על הניתוחים האסטרטגיים של צבר

שגורמים לי לחשוד שהוא היה היועץ המיוחד לענייני אסטרטגיה של דן חלוץ בימי מלחמת לבנון השניה. שרלץ טוענים שהחדשים ובעיקר אינה רמזו להם שאין מצב שואנסה תעוף היום. מכיוון שהתחזית הזו התבדתה צבר מסיק ש: א- או שלחדשים אין מושג מכלום והם לא מבינים לא את המשחק ולא את הלכי הרוח בקרב ציבור המצביעם. ב- אינה פשוט שיקרה להם כדי לבלבל ולהחליש אותם. הבעיה ששתי האופציות שהוא חשב עליהן מוטעות. החדשים ידעו בדיוק מה חושבים בחוץ ואינה לא שיקרה כשהיא רמזה שואנסה לא תעוף. זה בדיוק מה שהיה אמור לקרות. מה שהחדשים לא לקחו בחשבון זה שמרגע כניסתם לבית הם איבדו את כל היתרון שהיה להם של ראייה מקיפה של כל ההתרחשויות ושהקירבה שלהם לאירועים צמצמה את שדה הראייה שלהם. הם לא ראו איך מה שקורה בין ואנסה ליוני טורף את כל הקלפים והופך את ואנסה לדמות כל כך שלילית. הם ראו מעט כמובן, אבל לא הבינו את המשקל של מה שראו, ואת הקש ששבר את גב הגמל הם לגמרי החמיצו (הדברים שואנסה אמרה לאיתי בסוויטה שהראו שהיא בחרה בו רק על מנת להציל את עצמה ושההתעללות שלה בו לא היתה אי-הבנה אלא שיטה. האופציה שצבר לא לקח בחשבון היא האפשרות שבשבוע מאז שהחדשים הגיעו הנוכחות שלהם (בעיקר של יוני) יכולה לשנות כל כך הרבה בבית ובחוץ

blur2

New member
או שאולי אינה קראה בפורום הזה

וחשבה שזה מה שרוב הצופים חושבים. אאאאאאאאאאאאאא. לא.

מסכימה- למעט השורה האחרונה

החדשים לא בדיוק טרפו את הקלפים. יוני לא עשה דבר, ה 'בעיה' הייתה של ונסה. שניחא, לקחה את איתי לסוויטה כחלק מ'להיות בסדר', אבל לא ידעה לסתום את הפה שלה. בהחלט היה חשש שצבר יעוף, אך ונסה הקלה עליו בכלל שמשכה את הכעס כלפיה. למען ההוגנות, וגם בגלל שהחדשים פחות מעניינים בעיניי.... אני מקווה שהם יצאו קודם... ואז יתחיל שוב המשחק האמיתי. מעניין שיש מתח, מעניין שיש אסטרטגיות, ואפילו מצחיק לראות את הצביעות של עינב, איך בכל פורום שהיא יושבת היא מרכלת על אלה שלא נמצאים לידה. כשמישהו מבין המשתתפים (בעיקר החדשים) יעלה על זה. היא תעלה על טיל. לעת עתה היא משחקת את המשחק יפה מאד.

החדשים לא יודעים שההפקה רוצה את שפרה וצבר

ונסה לא היתה אמורה ללכת העריכה המגמתית ביום שלישי גרמה להצבעה לצבר תזכרו שצופים רבים לא רואים את ערוץ 20

בדידותו של הרץ למרחקים ארוכים

מהיום הראשון יוסי נלחם רק בבדידות רשל"צ לא מעניינים אותו הוא לא עסוק בכלל במחנאות, כי הוא יודע שהתאגדות היא חסרת כל תועלת לטווח הארוך. היא חייבת להתפרק מתישהו וההכרעה היא אך ורק של הצופים. מחנאות היא עולם האשליות המתוק של החלשים, של אלה שלא יכולים לשאת על גבם אפילו את עצמם

rosedal

New member
סביר להניח ש"יפסלו לשידור" את המשימה

אז ביומיים הקרובים צפו להפסקות בתדירות גבוהה ביותר.

blur2

New member
יש סיבה שבגללה עינב מנקה ושחר יושב ומסתכל

עליה? מה לא נכנס כלום מהנאום שלה אתמול?

sprinter

New member
משמיצי שיפרה בפורום זה השיגו שיא עולמי בשקרים

משמיצי שיפרה בפורום זה השיגו שיא עולמי בשקרים והשמצות - ולכל אלו נוסף גם דמיון פורה ואירועים מצוצים מהאצבע . ----האם לא מזכיר אירועים בהיסטוריה בהם הופעלה טכניקה זו כלפי העם שלנו !

clearer

New member
ספרינטר

אני בעד שפרה וצבר - בגדול... אבל יש צדק בדברים שנאמרים כאן. שפרה לפעמים מתנהגת ברוע. וכמישהי שרואה הרבה מאד את ערוץ 20, זה נכון וזה קיים.

תפסיקי לשנות כינויים כל הזמן אני יודעת בדיוק

מי את! ותפסיקי לגבות על ההפקה אחרי מה שעשית אתמול בפורום תתבישי לך! הבנו כבר שאתם רוצים את שפרה בגמר ולא משנה מה היא תעשה (תקלל, תסתובב ליד אשר עם חזיה, תעשה דווקא, תשפיל, תתנשא, תחרים, ועוד) אתם לא תראו רק תראו אותה בוכה כל הזמן, תראו כאילו שהיא וצבר זוג מאוהב-מה שלא נכון לחלוטין תאכילו את הקהל בשקרים שלכם תזרקי פה "ספויילרים" בלעדיים ואח"כ תבקשי למחוק את ההודעות שלך גועל נפש זה מה שיש לי להגיד לך!

clearer

New member
האמת חייבת להיאמר -

אני בגדול בעד שפרה וצבר, יותר בעד צבר, פחות בעד שפרה - אבל, על אף זה שאני יותר נוטה לכיוונם, אני רואה את הדברים הרעים שאתם רואים בהם: הרוע של שפרה, הריכולים של שפרה, ההתנשאות שלה - היא אכן אדם קצת "רע" - אבל, אומרים שאין אדם רע, יש אדם שרע לו - וכנראה רע לה מאד בחיים. בקיצור, העובדה שצבר ממשיך את "מורשת שי" - מראה על טיפשותו, יש לשניהם הרבה תכונות שליליות, עדיין הייתי בעדם, בגלל משהו אחר שהם מביאים, ובגלל שהם לפעמים נחמדים ומעניינים מאד. אותי לפחות. האמת חייבת להיאמר: אתמול, היתה עריכה מאד מגמתית כנגד ונסה, זה חייב להיאמר! הראו אותה באור שלילי, ללא צדק ממשי, ובריכוז מקסימלי, את צבר הדגישו רק לטובה, את שפרה גם וגם. אבל נגד ונסה זה היה מובהק ומוגזם. ההפקה רצתה אותה בחוץ.

מסכימה איתך, ואחרי אתמול אני כבר לא צופה

בתוכנית. גם כשאני מנסה לצפות אני מיד מרגישה דחייה אין לי את אותו רצון, אותה הנאה וחשק נגעלתי עד עמקי נשמתי איזה רוע יש בהם?! הפכו את האדם הכי אמיתי שיש שם למפלצת ואת האדם הכי מפלצתי לאדם הכי טהור ורגיש אין לי מילים לתאר את הגועל בחיי

ssst20

New member
אני לא חושבת שאנחנו משפיעים על משהו

שיפרע תישאר גם אם היא תהיה לבד בהדחה.. מי אמר דן מנו?

S n o o k e r

New member
הסיבות ששפרה וצבר נשארו...

1. עריכה מגמתית מאוד לטובת שפרה וצבר ונגד המתמודד שעומד מולם (שי, יוסי, ונסה ועוד). 2. עיתונות מעפנה שכותבת כתבות בגנות יוסי ועינב ולטובת שפרה רק על סמך צפייה בתכנית בערוץ 2. 3. כל מי שהצביע שפרה הצביע גם לצבר, למרות שלדעתי הוא פגע בה. 4. ההפקה רוצה את ש"צ, ניתן להבין זאת על ידי הצלתם מהדחה במקרה של אשר ועינב וגם התעלמות מעבירות שביצעו ובהם גם תיאומי הדחות.

למעלה