עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

קפרי

New member
כולנו פחות מסוגננים כשאנחנו לא מסדרים את

המילים ולא שמים לב למצלמות, אבל עדיין הבסיס נותר וחדי עין יראו זאת.

לא צריך להיות חדעיין כדי להבין ששפרה מסוגננת,

אבל גם לא צריך להיות חד עיין כדי לראות שיש לה אגו עצום שרק יזיק לה בעתיד. הסתירה הכי גדולה שלה מתחילת המשחק היתה שהיא מקבלת אדם כמו שהוא, וכמובן שהיא לא, אבל עכשיו זה שונה וזה עובד בדיוק לפי הסיפור עם הקנקן והאגו שבובליל סיפר ששי עוד היה שם, אנלוגיה חזקה שהוכיחה את עצמה עם צבר ועכשיו גם עם שפרה, שזה בקיצור שהאגו שלהם נשפך החוצה, והם צריכים לעשות דברים כדי למלא אותו בחזרה, או פשוט למלא אותו באויר עם השיחות הנסתרות שלהם או להתחבר לאנשים וככה הוא יתמלא באמת. יוסי בובליל תאר באנלוגיה די-בסגנון-שלו, מה זה "אגואיסט" כשהוא מייחס ובצדק את המושג הזה לשפרה וצבר, שלא מתקרבים לאף אחד שם חוץ מהמעגל הסגור שלהם. למרות שיכל לקצר ולומר "צריך לשמור על אגו פחות הרבה פחות ממנת המשכל שלך" וחבל שדברים כל כך מהותיים בחיים זרים לחברייך(האמנם?) שפרה וצבר...

אני בהלם ממה שקורה פה

אני ממש לא מבינה את עינב! אני מתה עליה ועל אבא שלה (וחייבת להוסיף- גם על איתי), אבל למה היא ככה??? החדשים בסדר גמור איתה, אף אחד לא אומר משהו רע עליה והיא הורסת הכל! הולכת לצבר ושיפרה כאילו לא אמרו כלום כל הזמן הזה, מדברת יותר מידי עם רנין ולאון הצבועים (כמו שלאון אמר היום כאולי היא נולדה כגבר) ומדברת איתם על החדשים... שתתעורר כבר!!!!! ואיך שהיא דיברה על הניקיון בבית, למה היא לוקחת הכל על עצמה?!?!?!? בסוף ישנאו אותה הדיירים החדשים ויעיפו אותה לעזאזל. לא טוב... מקווה שיוסי יבין את זה ויבר איתה למרות שהוא אמר שהוא לא אהב שהיא דיברה על הנקיון. ובלי שום קשר אני מתה על איתי, כזה מקסים שאי אפשר לתאר ולא, לא מפריע לו שוונסה יצאה
מאמי אחד, עכשיו הוא יותר שמח ועליז ברוך השם
נשמה מתוקה

juspan

New member
נדמה לי שיוסי דיבר על זה מקודם עם מישהו

מהחדשים, על הקטע שעינב נטלה את הפיקוד על הכלים והניקיון ושאנשים לא אוהבים את זה. מקווה שיגיד לה על זה משהו מחר. (וכדי שלא יקפצו לי כאן , "הוא בכלל דיבר על שפרה!! לכלכך עליה בלה בלה," כתבתי שנדמה לי, שמעתי בחצי אוזן...) ולגבי איתי, תהיתי על זה מקודם, אם באמת זה לא מפריע לו שוונסה הלכה, רווח לו וכו', או ששוב זה הכל בגלל היחס המעליב הרגיל שהוא זוכה לו, ושלאיש ממילא לא באמת אכפת ממנו ולכן הוא אפילו לא מסוגל לעבור את תהליך ה"אבל" הראשוני שכל הבכיינים עוברים שם כשחבר מודח. אין לו באמת למי לספר, עם מי להיפתח ולבכות, הרי אפילו וונסה נתנה לו חיבוק סמלי כמו לכולם עם טפיחות על הכתף... הוא כן ככה דיבר קצת עם יוני על זה, אבל בינינו זה לא הבנאדם הנכון בכלל לתהליך הזה. והנה שפרה עכשיו חשה. "אתם לא יודעים באיזה מקום נעים אני נמצאת עכשיו בראש שלי" "כאילו הכל בסדר... וזה לא היה ככה".

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gifעצוב כמה שזה נכון...

זה מה שאני לא אוהבת בהדחה של ונסה שעכשיו איתי ירגיש ממש לבד..כאילו לפחות כשהיא הייתה הייתה לו אוזן קשבת ומישהי לעשות איתה שטויות והם באמת היו חברים טובים ואהבו אחד את השני...עכשיו אני חושבת שהוא הולך להיות ממש בדד..חוץ מאולי להיות קצת עם יוס ועינב...אבל באמת כואב לי עליו...המתוק הזה.

איתי יהיה פורח ממחר

ממש לא נראה לי, איתי יהיה הרבה עם עינב (כבר רואים את זה), הוא יהיה יותר שמח ולא פגוע לא יודעת אם שמתם לב איך הוא היה עם עינב במטבח, שיחק דמקה, צחק ונהנה. נכון שזה קצת קשה לו אבל קצת כי יש לו את עינב בצד שתמיד תהיה איתו ואתם עוד תראו, הוא יודע טוב מאוד למה וונסה יצאה ולא בחרו להשאיר אותה- כולם יודעים את זה שוונסה שיחקה איתו ובגלל זה היא יצאה ואם הוא חכם הוא צריך לדעת שאוהבים אותו ובגלל זה העיפו אותה. אגב, איכס רנין איכסססס רק מדברת דברים רעים כל היום, היא לאון שיפרה וצבר ועוד הכי הכי מצחיקקקקקקקק ששיפרה וצבר בטוחים שאוהבים אותם בחוץ!!! הם לא מודעים שהם לא עפו עד עכשיו בגלל ששהמודחים האחרים שהיו איתם היו יותר מגעילים מהם (במיוחד שי) מסכנה שיפרה כשהיא תצא החוצה, כמה שונאים אותה... ממש כולם, משהו מדהים אני לא אתפלא אם היא תצטער על זה שהיא באה לתוכנית והינה לאון אומר שיוסי משוגע

סאמוואן

New member
אני מאוד מקווה שאת צודקת בקטע הזה

כי יהיה לי ממש עצוב לראות אותו לבד ומדוכא...

קפרי

New member
עדיף לבד וטוב, ונסה הייתה חייתית איתו והוא לא

יהיה לבד, יהיה מי שידאג לו, בטוח.

hen96

New member
נו ועכשיו שיפרה צבר רנין ולאון מדברים על עינב

ויוסי .......יש לו כח ...... הם רק לא מבינים כמה הם טועים, חושבים שהחדשים לא יודעים מה בחוץ חושבים מה הם חושבים שחודשיים הם היו במקום סגור ומנותק מהמציאות?

קפרי

New member
למה? חגית דיברה עם יוסי בעטיה של עינב איך

שנכנסה, יוני הצביע נגדה ואינה אמרה על גבי העיתון שהיא יכולה "אפילו עם עינב" להסתדר, יודע לדבר בסגנונה ולזרוק כל היום באויר, "כפרה, אני מעכו" אמרה וזה לא מעיד על כך שהתכוונה לחיובי

בטח שהותיקים יהיו עכשיו יד אחת, הם ידיחו את

החדשים, הראשונים שיעמדו להדחה הם אינה הזנזונת ושחר הגורילה, טוב שכך, ואני מ קוה עכשיו שהפורום יחפש שעיר לעזאזל אחר, שפרה כל כך אהודה על אוהבי האח הגדול, ומקוה שזה ילמד את מסיתי הפורום לקח , בכך שהם עושים צחוק מעצמם שהם מנסים בלי סוף להפיל את שפרה אבל לא הולך להם,

קפרי

New member
מה את רוצה כאילו? של"צ לא הצביעו נגד הבובליל

ודווקא יוסי הצביע לצבר (כי הוא עלול, בעתיד...) אז מי בסדר כאן?

k7y

New member
אתה חי בסרט יוסי לא הצביע על צבר הוא

הצביע נגד שיפרה ונגד ונסה.

אלונה 41

New member
צועניה 24 אני מקווה שזה רק תרגיל במנהיגות

גם בתחילת המשחק (של הותיקים) עינב היתה עצבנית והיה חשוב לה להראות נוכחות. זה נכון מה שכתבת- עינב עושה טעויות בימים האחרונים, שחר היה בעדה והיא משחקת באש. אבל אני מאחוריה, כי היא לא הצביעה לשפרה ולצבר, נתנה להם את מילתה שהיא מעדיפה אותם, ועמדה במילה. אני מאוכזבת מחוסר היכולת שלה להבחין בעובדה שרנין וליאון הם המסוכנים ביותר עבורה, ואני מאוכזבת שהיא לא מבינה לעומק- עד כמה צבר ושפרה בזים לה. יוסי ניסה אתמול להסביר לה שרנין מסוכנת והיא לא הקשיבה לו. כשיוסי קילל את שפרה וצבר עשה מזה הפקה - מי שהעיד ששמע את יוסי מקלל אלה רנין וליאון. ההלשנה הזו אפילו לא נלקחה בחשבון ע"י יוסי ועינב, חבל. אני בעדם.

jrkob

New member
כי המישחק עכשיו הוא ותיקימ לחדשים!

וזה מה שיעניין ומעניין את עיני עכשיו ובשבוע הקרוב

davidlev0255

New member
איתי מדהים, למרות שחשבתי שהוא מתנסה בהתחלה

הוא ממש נחמד (אבל קצת פראייר ובוק)

למעלה