אח שלו אמר בהתחלת התוכנית : לאון הוא אדם שקשה להסתדר איתו. הסיבה שהוא נראה כל כך נחמד ומסתדר עם כולם זה בגלל שזה נוח לו אסטרטגית להיות "ההומו הנחמד של הדירה" וטו לא. תחפשו אנשים שמכירים אותו, אני בטוח שהם יגידו אחרת.
אח שלו הביא מטענים שהוא הביא מהבית.. שיכול להיות שהם נכונים ויכול להיות שלא. השאלה היא איך הוא מתפקד בבית אם הוא הצביעות שלו מתבטאת בכך שהוא נחמד לכולם כדי לזכות..בחישוב מהיר נראה לי כמו תכנית מעולה עם השקעה כדאית
כולם שם רוצים רק לזכות , והם יישקרו אחד לשני , ייתחנפו אחד לשני , ויעשו קונצים למצלמה (כמו שמישהוא אחר העיר כבר ) ונכון זו הדרך אם הם רוצים להישאר בווילה
יוסי אוהב את לאון ומקבל אותו איך שהוא במיוחד שיש אנשים בגילו (של יוסי) ובמנטליות שלו שעדיין סגורים בראש ולא יכולים לדבר עם הומואים. אז לאון בסופו של דבר בחר ביוסי? אתה אומר שהוא לא צבוע? מי תמיד יורד על לאון אם לא ערן ושי? שי תמיד יורד עליו על המייק אפ שהוא שם וערן תמיד זורק לו מילים ומשפטים לא בסדר. אבל יוסי שלעולם לא העליב אותו ורק קיבל אותו כפי שהוא אז לאון בוחר בו. התאכזבתי מאוד מלאון כי עכשיו אני יודעת שאפשר לסובב אותו על אצבע. ואני מאמינה ששי וערן עבדו עליו בלי שירגיש שיבחר את יוסי...לא מתבייש...הרי הוא חבר טוב של עינב...אתה עוד אומר שהוא לא צבוע???? אין אמונה באף אחד..
וכל הומור עצמי? ליאון מצחיק בטירוף הרג אותי מצחוק כשסיפר על בעלה של אחותו (שהוא ערבי) כשהחבר'ה שאלו אותו - "במה הוא עוסק" (הגיס) ליאון ענה: "הוא בין עבודות..." ואז הוסיף: "בין גניבת מכוניות למכירת סמים" אין אין על היציאות שלו
ככה שי יכול להצביע על מי שהוא רוצה בנוסף יש לו את לאון שיצביע על יוסי. כמו לתפוס שני ציפורים באבן אחת. לזה התכוונתי. ואיך שי עבד על לאון? בזה שהוא יותר מתקשר איתו ומי יודע מה עוד הוא עושה בלי המצלמות. יש לפעמים לא משדרים ה-כ-ל...
צודקת, זה לא היה בסדר מצידו להצביע ליוסי, ורואים שיוסי מחבב אותו ולא יורד עליו. אבל... אני לא חושבת שאף אחד השפיע עליו, אני חושבת שזה הרצון שלו להתחבב ולהכנס למעגל הבנים. אולי לקבל נקודות או אולי הוא חשב שהם יצביעו ליוסי.
פעמיים להדיח את בוריס.. ולא רק זה - היא דיברה עליו עם מיקי שהוא כמו אויר ועלה נידף ועוד.. אז לה מותר להדיח את אח של לאון .. אבל אם הוא מדיח את אבא שלה זה לא בסדר.?! בסך הכל הרבה אנשים שם חושבים שאם הצעירים ישארו ו"ההורים" ילכו יהיה יותר כיף ויותר חופשי שם.. אין שום קשר לצביעות .. אף פעם לא הייתה בין יוסי ללאון שיחה יותר מדי עמוקה