לא, זה לא רק נגד יוסי ועינב, יש לי לאמר גם על
אחרים, אלא שאני רואה איך האובססיה ליוסי ולעינב עיוורת. כמו למשל משהו כתב באחד הפעמים שליוסי מגיע לזכות כי הוא באמת זקוק לכסף, באמת? מי אמר? מאין לו לדעת מה מצבם של האחרים? רק על פני השטח וברור מאיליו שהוא האחרון כי: א. קבלני שיפוצים טחונים ושיהיה לו לבריאות, (גיסי קבלן שיפוצים ותודה חיי מצויין). ב. הוא לא צריך לממן לימודים לבת שלו כמו הצעירים האחרים בתוכנית ואם את סטודנטית יודעת מה זה. ג. אשקלון הרבה יותר זולה מהיכן שאני גרה במרכז (ותאמיני לי אני יודעת כי כל המשפחה שלי שם), והרבה צעירים מהתוכנית חיים במרכז. ג.הצעירים בתוכנית שאני רואה - כל אחד נלחם בדרכו בדיוק כמו יוסי וכמו עינב ולא פחות!!! להביא מליון, לפני לימודים, חתונה, נסיעה לטיול בעולם וכו' וכו'. ולכן אולי הם זקוקים יותר. דבר נוסף-העיוורון לשטויות שהוא עושה על המסך, והוא אמר בפירוש שיעשה כל שטות כדי לשרוד ושהוא לא שם על דיירי הבית (מרגיז שעל כך לא נאמר עליו מילה רעה שהוא אנוכי או משהו כזה ואילו על אחרים ולא אפרט כאן מי -הוקמה מהומה וירידות חופשי ונוטרלו, מה שלא לגיטימי לאחד לא לגיטימי לכולם), מזכיר לי את ההערצה של הנוער בימיו של ששי קשת וצביקה פיק כשהייתי צעירה וזה לא כי אין זכות למשהו להעריץ את יוסי או יש רע בזה אבל זכותי גם להביע את דעתי בפורום מהצד של התובנה שלי ולהגיד שהדברים נראים לי מוגזמים, כי כולם, לא רק אני, הרי אני פוגשת אנשים ולומדת בכתה של אנשים שצופים מידי פעם בתוכנית (מכל שכבות גיל ), וכולם מסכימים שעינב מאוד וולגרית בהתנהגות שלה, מאוד (אשתדל לעדן) לא מנומסת כשהיא אוכלת, כשהיא מדברת עם טון לא נעים וגם היא מרכלת, אני לא היחידה שאומרת שיוסי "דפוק" ועושה שטויות אבל גם ממזר ולא כזה תמים כפי שאנשים הכתירו אותו כאן, יש הודעות כמו אתמול כשעיינתי בפורום ולא האמנתי איך נכמרו רחמי כולם וזה גרם לי להדליק וראיתי בחור מבוגר עם פנים חתומות של מבוגר עייף ואולי אפילו קצת מאוכזב מהשימה אבל בהחלט עם נכונות ונחישות לעשות אותה, לא ראיתי שום אי שביעות רצון או הסתייגות ולא תלונה כי אף אחד לא כפה עליו, אז אם כאב למשהו על המשימה זה למעריצים שאיבדו פרופורציות כי יוסי והבת שלו היו יותר מתמיד, בטוחים, שלווים ומרוצים. לאט לאט התוכנית הופכת למשעממת ובאמת יש מקסימום את השטויות של יוסי (שלא למטרות התוכנית של המקור) או של משהו אחר מידי פעם, מה שגרם לי כאן לצפות זה הרצון להשוואה מערוץ איטליה וגם אז לא למדתי והייתי בחופשה מהעבודה. אבל כל אחד וההעדפות שלו וכפי שרבים מכם מעריצים את יוסי ו/או עינב, אני במובן מסויים לא אוהבת אותם יש לי עדיפות לאחרים שם אם כבר, שי להם סטייל קצת שונה.(ואני גם אדם מאוד פשוט וממשפחה מאוד פשוטה אך צנועה מאוד)