עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

הם לא בחרו ביוסי..

שכשהם נשאלו מי רוצה להיות מספר 1 אז הוא אמר "אני".. כל אחד אחר יכל להגיד שהוא רוצה להיות מספר 1 ואז הוא היה ראשון.

יניב,על אף אחד זה לא היה מצחיק כמו

על יוסי! קורעות אותי מצחוק התגובות שלו...

eli7r

New member
אני ממש "אוהבת" ת'רעיון שלא תהיה פרסומת סמויה

זה כ"כ מטומטם שזה משפיל.... ליאון יוצא עם שקית חטיף ביד היא בצבע כתום רשום עליה במבה אבל את שם החברה מכסים מדבקה נו באמת....למה נראה להם שאני לא אזהה. כשעשו את הספירת מלאי היה אפשר לראות שהורידו לבקבוקי חלב את התוויות נו באמת.....

יNOT

New member
../images/Emo9.gif זה דיי מובן אבל בכל זאת טיפשי

הם לא רוצים לעשות פרסומת למי שלא נותן חסות, אבל הכי חכם היה לפנות דווקא לאלה שייתנו חסות, ככה היה אפשר לראות אותם מסתובבים כל הזמן עם במבה(במקרה הזה) וגם הם היו מרוויחים מהפרסומות. במקום הם סגרו עיסקת חסות נראה לי רק עם משהו של מיים והטלפון ה...לא זכור לי. אוליי יותר כסף אבל גם מבלבל את הצופים וגם נראה כמו שיווק אגרסיבי במקום שיווק סמוי שהיה יותר הגיוני בתוכנית ריאליטי.

ExsoTic Cop

New member
רעיון להפקה למחר בעקבות משימת התולעים

מחר ההפקה צריכה לעשות הפוך..ואני אסביר שיוסי יכנס לחדר מחר לעבוד לשים לו בחדר המון שוקולדים ואוכל ושהוא בחדר ההפקה תגיד לו בגלל שאספת אתמול הכי הרבה תולעים מגיע לך פינוק ולומר לו שאסור לו לומר לאחרים שהוא קיבל את הפינוק או שהמשימה נכשלה.בזמן זה יוסי חושב שאחרים עובדים והוא נהנה לו וכולם מסתכלים עליו בסלון חח יכול להיות ענק לראות אם יוסי יעמוד בפיתוי ויגלה להם שהוא קיבל פינוקים בזמן שהם "עבדו".

ExsoTic Cop

New member
תחשבו בהגיון מסכן יוסי למה שיעבוד עוד יום?

תנו לו גם להנות ולאכול כמו שהאחרים עשו היום בזמן שהוא יחשוב שכולם "עובדים". אם מחר הוא שוב יעבוד כמו חמור זה פשוט ביזיון להפקה.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif נכנסת ממש לראש של ההפקה

זה באמת מה אתה רוצה לראות , את יוסי אוכל בונבונים בחדר סגור כל היום , בעוד האחרים שוב מפרידים חול? אתה מוכן לשבת שעה ,שעתיים רק מול המסך ולראות רק את זה?!
הם צריכים ליצור עניין אמיתי בתוכנית הזו ומהר

קפרי

New member
איזה חמודים המצביעים הצעירים, יותר אפילו

מיוסי עצמו, כי הם כל כך מרחמים עליו, ולא מבינים שהלו, הבן אדם אין לו בעיה עם זה בכלל, והוא אמר בפרוש שיעשה הכל!!! כי אחרת, היה מסרב, תאמינו לי הוא לא כזה חלש ואם הבת שלו "שד משחת", סביר להניח שגם הוא וכמו שאומרים בערבית טריפוליטאית, ראבק, הבן אדם רוצה מיליון!!!!!!!!!!! ומוכן לעשות ה כ ל כמו שאר החבר'ה רק שהם ברמה אחרת והוא אחרת.

קפרי

New member
לא, זה לא רק נגד יוסי ועינב, יש לי לאמר גם על

אחרים, אלא שאני רואה איך האובססיה ליוסי ולעינב עיוורת. כמו למשל משהו כתב באחד הפעמים שליוסי מגיע לזכות כי הוא באמת זקוק לכסף, באמת? מי אמר? מאין לו לדעת מה מצבם של האחרים? רק על פני השטח וברור מאיליו שהוא האחרון כי: א. קבלני שיפוצים טחונים ושיהיה לו לבריאות, (גיסי קבלן שיפוצים ותודה חיי מצויין). ב. הוא לא צריך לממן לימודים לבת שלו כמו הצעירים האחרים בתוכנית ואם את סטודנטית יודעת מה זה. ג. אשקלון הרבה יותר זולה מהיכן שאני גרה במרכז (ותאמיני לי אני יודעת כי כל המשפחה שלי שם), והרבה צעירים מהתוכנית חיים במרכז. ג.הצעירים בתוכנית שאני רואה - כל אחד נלחם בדרכו בדיוק כמו יוסי וכמו עינב ולא פחות!!! להביא מליון, לפני לימודים, חתונה, נסיעה לטיול בעולם וכו' וכו'. ולכן אולי הם זקוקים יותר. דבר נוסף-העיוורון לשטויות שהוא עושה על המסך, והוא אמר בפירוש שיעשה כל שטות כדי לשרוד ושהוא לא שם על דיירי הבית (מרגיז שעל כך לא נאמר עליו מילה רעה שהוא אנוכי או משהו כזה ואילו על אחרים ולא אפרט כאן מי -הוקמה מהומה וירידות חופשי ונוטרלו, מה שלא לגיטימי לאחד לא לגיטימי לכולם), מזכיר לי את ההערצה של הנוער בימיו של ששי קשת וצביקה פיק כשהייתי צעירה וזה לא כי אין זכות למשהו להעריץ את יוסי או יש רע בזה אבל זכותי גם להביע את דעתי בפורום מהצד של התובנה שלי ולהגיד שהדברים נראים לי מוגזמים, כי כולם, לא רק אני, הרי אני פוגשת אנשים ולומדת בכתה של אנשים שצופים מידי פעם בתוכנית (מכל שכבות גיל ), וכולם מסכימים שעינב מאוד וולגרית בהתנהגות שלה, מאוד (אשתדל לעדן) לא מנומסת כשהיא אוכלת, כשהיא מדברת עם טון לא נעים וגם היא מרכלת, אני לא היחידה שאומרת שיוסי "דפוק" ועושה שטויות אבל גם ממזר ולא כזה תמים כפי שאנשים הכתירו אותו כאן, יש הודעות כמו אתמול כשעיינתי בפורום ולא האמנתי איך נכמרו רחמי כולם וזה גרם לי להדליק וראיתי בחור מבוגר עם פנים חתומות של מבוגר עייף ואולי אפילו קצת מאוכזב מהשימה אבל בהחלט עם נכונות ונחישות לעשות אותה, לא ראיתי שום אי שביעות רצון או הסתייגות ולא תלונה כי אף אחד לא כפה עליו, אז אם כאב למשהו על המשימה זה למעריצים שאיבדו פרופורציות כי יוסי והבת שלו היו יותר מתמיד, בטוחים, שלווים ומרוצים. לאט לאט התוכנית הופכת למשעממת ובאמת יש מקסימום את השטויות של יוסי (שלא למטרות התוכנית של המקור) או של משהו אחר מידי פעם, מה שגרם לי כאן לצפות זה הרצון להשוואה מערוץ איטליה וגם אז לא למדתי והייתי בחופשה מהעבודה. אבל כל אחד וההעדפות שלו וכפי שרבים מכם מעריצים את יוסי ו/או עינב, אני במובן מסויים לא אוהבת אותם יש לי עדיפות לאחרים שם אם כבר, שי להם סטייל קצת שונה.(ואני גם אדם מאוד פשוט וממשפחה מאוד פשוטה אך צנועה מאוד)

rosedal

New member
יוסי יהיה המרוויח הגדול מהמשימה

מהמשימה הזאת. עזבו אתכם עניין מוסרי או לא. זה משחק!! תקלטו זה לא החיים האמיתיים. זה שלא עלו להם דילמות זה מה שגרוע וכאן הגועל, אבל לא על עצם ההחלטה של להמשיך במשימה. יוסי יכול להיות שייקח את זה בכיף כי התקציב גדל והוא עבד כאחד בשביל כולם וגם הוא ירוויח עוד סיגריות, מה שנחוץ לו מאוד . אני מקווה בשביל הדיירים שיהיו חכמים ואנושיים ויידעו לפצות אותו כמו שצריך. את הקהל בבית הוא קנה כבר לפני המשימה ובטח שאחריה ואין מצב שיעיפו אותו בקרוב. בקיצור יוסי הרוויח מכל העניין. חוץ מזה שלפחות הוא עושה משהו וגם שומע מוזיקה בסבבה. כולה תולעים, לא זה מה שמפחיד את יוסי.

בסוף אני לא אהיה המומה לגלות

שיוסי המצחי'קול.....יודע שהוא היחיד שעובד (ובזכות זה הוא יקבל חסינות) ושהוא משחק איתם את המשחק שלהם. מה הוא לא שם לב שהוא היחיד שמספר מה בדיוק קורה במשימה???

tomerit

New member
גם אני חושבת שהוא יודע.

הוא לא הפסיק לדבר על זה טרח לדבר על זה עם כל אחד ואחד

היתה שיחה בין נעמה וערן על "הדחות"..

ובאמצע הם עברו למטבח.. יוו.. אין דברים כאלה..

ערן ונעמה כמו אחרים עושים מהאח הגדול צחוק..

הם דיברו בפרוש על הדחות.. האח הגדול קרא להם לחדר שלו.. אחרי זה הם באים לכולם ומסבירים להם על מה מותר לדבר ועל מה אסור לדבר, משחקים אותה שהם לא ידעו שאסור לרמוז על הדחות, נו באמת.. , אין דברים כאלה.

למעלה