עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

הם רק שמעו את המשימה והתפלצו

הוא עוד תופס את התולעים עם האצבעות ח ח ח ח ח

erez801

New member
יוסי יצא "מהמפעל"

אין לו מושג מה קרה, החבר'ה ממשיכים במשחק..

קפרי

New member
עמל לטכנולוגיה, עובדים עם הראש היום, כולם

רוצים את המיליון ככסף קל גם תמורת חשיפה 24 שעות! ומוכנים לעשות ה-כ-ל בשבילו אפילו לאסוף תולעים, אפילו לראות את האבא אוסף ולשתוק, אפילו לדעת קוד של כספת וכו'. לא ראיתם אף פעם את התוכניות האלה שאנשים אוכלים תולעים, בולעים טיקנים ומתפלשים בכל מיני איכסה פיכסה עבור כסף? אולי הוא לא נגעל ויש כאלה (הבן שלי יכול לגדל אותם) ואולי הוא מוכן להתאפק תמורת הפרס, לא רואה בזה משהו מיוחד

יניבל1

New member
שאלה חשובה

נכון כל שעתיים אמורים להיכנס 2 אנשים ל"מפעל" . עכשיו החברים ממילא לא אמורים לעשות את זה (חוץ מיוסי) . נניח שהשעה עכשיו 8 ויוסי ער , ועכשיו זה התור של איתי וצבר . איך הם יצליחו להתחמק ממנו כל השעתיים? הרי אם הוא יראה אותם בבריכה או בסלון או בחדר יקלוט אותם . מה הם מתכוונים לשבת בתאים ולגרבץ שעתיים?

Lomsahne

New member
מה נסגר? למה כולם עובדים על יוסי ?

יוסי היה שם שעתיים בזמן שכולם היו בבריכה ואז כשיוסי יצא לא היה אף אחד ושאחד אחרי השני הם יצאו הם אמרו לו שהם היו שם שעתיים ? הם לא היו שם חמש דקות אפילו ? מה נסגר? מישהו הבין מה קרה?

Lomsahne

New member
עכשיו הבנתי קראתי את ההודעות פה...

אני לא מבין מה כל כך נורא בזה שהם לא מגלים לו ? זה שהם צוחקים עליו זה משהו אחר וזה מגעיל אבל זאת המשימה וזה לא היה מכוון כלפי יוסי והוא דייר כמו כל אחד בבית ודרך אגב זה רק יעשה לו טוב הם יראו את זה ככפרה על מה שקרה עם הכספת...

Mia6

New member
התוכנית הזאת מחליאה אותי!

בהפקה יודעים שיוסי אהוב הציבור (לפי כמות ה-SMS והתמיכה בפורומים השונים) וברור שיכאב לתומכיו לראות אותו מבצע משימה משפילה שכזאת בזמן שהחבר'ה הצעירים צופים בו ואוכלים שוקולד. המשימה הזאת תיחקק אצלנו בזיכרון ואז כשיגיע הרגע להציל אותו מהדחה – אנחנו נסמס בהמוננו. את ההשפלה יכולים בכל רגע נתון לעצור דיירי הבית "המקסימים" שספק אם היו שומרים על שתיקה במידה ואחד ה"מקובלים" היה נמצא שם במקום יוסי! עצוב איך כולם (ללא יוצא מן הכלל) משקרים לו בפרצוף מבלי להניד עפעף.

עצוב ביותר..

בעיקר אחרי החפירות שלהם על כמה שהם נאמנים לערכים ולעקרונות שלהם, זה רק מראה כשכמגיעים לרגע האמת של להוכיח באמת במעשים שיש להם ערכים, הם מפילים את עצמם כל כך כל כך מהר בלי כל יסורי מצפון, לא ייאמן..כמו שכתבת הם יכולים לעצור את ההשפלה בכל רגע נתון..והם לא מעלים את זה על דעתם אפילו, הם יכלו לנסות, להתלבט, לבקש משימה אחרת, כלום, נאדה, הם רק היו עסוקים באיך הם יצליחו לעבוד עליו, וצבר השקט והשומר על עצמו התגלה כנחש הכי גדול שחשב הכי הרבה איך להתליח לעבוד עליו

Lomsahne

New member
בואנה אנשים אתם נסחפים...

מה אתם חושבים שיוסי רוצה שהם יגלו לו והקניות ירדו ב35 % ולא יהיו לו סיגריות ? תאמין לי שהוא מעדיף שהם ישקרו לו ושהם יזכו במשימה .... חוץ מזה למה זה כל כך לא מוסרי ? בגלל שזה אדם מבוגר? ואם זה היה אחד מהבנים אז זה היה בסדר? נכון הוא בנאדם מבוגר אבל פה הוא מתמודד כמו כל אחד והוא בחר להכנס לשם...זה ששי צחק עליו זה באמת מגעיל בעיני... אני אישית לא ראיתי את צבר מדבר על איך לעבוד עליו או בכלל שמישהו דיבר על זה כי עד לפני רבע שעה בכלל לא הבנתי את המשימה אז או שלא שמתי לב שאפחד לא דיבר על זה בכלל או שהם באמת לא דיברו על זה...אם צבר אמר משהו אז בוא ותספר מה הוא אמר ואל תזרוק סתם דברים לאוויר,בכלל הוא היחידי שבכלל לא הוציא מילה וניסה לשחק אותה איך היה בחדר עם התולעים עד לבינתיים לפחות,וגם אם מישהו משחק אותה זאת המשימה אני לא רואה פה משהו לא בסדר? זה לא שהם בחרו ביוסי מתוך ידיעה שזה מה שיקרה אחרת אחד הבנים היה מתנדב תאמין לי שעדיף לכולם שהם לא יגוועו ברעב ובלי סיגריות וזה לא גם שיוסי תלית שכולה תכלת למרות שאני מת עליו...

יניבל1

New member
ההודעה שלך אבסורדית

את אומרת "ההפקה הזו מרושעת ומעוררת גועל אז בואו נדפוק אותה ונשלם לה אלפי שקלים כל שבוע כדי להציל את יוסי ! "

Mia6

New member
לא ציפיתי מעינב לנהוג אחרת...

במשך שבועיים רצופים התעללו באבא שלה על לא עוול בכפו והיא יצאה להגנתו רק פעם א-ח-ת! את האירוע הספציפי הזה שידרו בפריים טיים וזה יצר רושם מוטעה על הבחורה.

קפרי

New member
נכון, כי לי בדמיוני היה כואב על משהו ממשפחתי

אם הייתי רואה שהוא "ילד" טוב כזה ועובדים עליו, לא חושבת שיכולתי לסבול, מצד שני אולי זה לא מה שאתם חושבים? אחרת, האבא עלול להתאכזב מביתו כשיגלה...

יNOT

New member
לא כיף לך, תביעי מחאה ../images/Emo9.gif ואל ת SMSסי

אם כבר קלטת, או את חושבת שזו המטרה, אז תצביעי ברגליים ובשלטים, וגם ב SMS ותאמרי שאת לא פראיירית.

יניבל1

New member
לא יודע כן מוסר לא מוסר

אני רואה עכשיו את השיחה בין יוסי לאשר שמשחק את השותף שלו ל"מיון תולעים" או איך שלא קוראים לדבר המוזר הזה ואני לא מפסיק להיקרע כמו מטורף, אני עושה במכנסיים! (רגע אבל למה אני משתף אתכם בבעיות הרפואיות שלי? מה זה שייך עכשיו? )

יניבל1

New member
טוב אני מודה שגם יל נמאס

למה דווקא על יוסי עשו את הקטע הזה? לא שהוא יותר מוסרי מהם , ובטח גם הוא היה יושב איתם מול הטלוויזיה וצוחק אבל לא היה עדיף אם היו עושים את זה למישהו עם אגו מנופח כמו שי או ערן? או נעמה
קיצר ההFUCKה כשלה בפעם המי יודע כמה.....

Mia6

New member
מה אבסורדי בדיוק?

כתבתי שלדעתי המשימה הזאת נועדה לשריין את ה-SMS של תומכי יוסי גם בשבוע הבא (ויש ה-ר-ב-ה כאלה). לא כתבתי שאני הולכת להצביע עבורו... מודה שהבנאדם נגע לליבי מהרגע הראשון ושעזרתי להציל אותו בשלוש פעמים הקודמות אבל בהפקה הגזימו לגמרי ולכן לא יקבלו את תמיכתי מעכשיו והלאה.

דורוN

New member
אחרי המשימה הזו

אני בספק גדול אם יועמד להדחה בשבועיים הקרובים.

למעלה