עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

יו אני נקרעת!!

עינב-אשר-יוסי מדברים על קרן ונעמה עינב באטרף של הדיבור פתאום קרן באה אז עינב אוטומטית שינתה נושא ודיברה בשיא הרצינות על משהו אחר חחחחחח הרגה אותי!

יוסי סיפר להם

שנעמה באה אליו עם השאלה הזאת "מה היא רוצה ממני זותי נפלה עליי עם השאלות על שי, מאיפה הביאה אית זה"" (במבטא יוסי) ואז אשר אמר שהיא מעצבנת אותו (נעמה)ועינב אמרה שהיא שמעה את כללל השיחה שלה עם ערן ועוד כל מיני לכלוכים עליה ועל קרן.

יניבל1

New member
אני רק מקווה בשביל אשר

שהוא לא יסתובב עם השניים יותר מהרגיל. הם גם ככה כבר מתחילים להיתפס כגוש. הסיכוי היחיד של אשר לשרוד זה ליהות אאוטסיידר. יענו אחד שמתחבב על כולם אבל לא משוייך לשום קליקה . לקראת הגמר כשכבר אתה חייב קליקה כי לא נשארו הרבה אנשים שיעשה ת'עבודה. עד אז שיעשה חיים ולא יתעסק בכל הבוג'ארס.

קפרי

New member
נסיכת הנילוס22 -איזה רכלנים אה? בייחוד אשר

הדתי, ויוסי הטוב, (אני רק מחקה את ההערות של הגולשים הלא הוגנים כאן על שאר הדיירים )

Funk18

New member
רק שתעלה עוד פעם אחת להדחה

וואלה אני זין אם היא לא עפה על טיל, כוסעומו היא וקרן, כמה הן בוחשות אלה, עושות סיבובים על כולם הן עושות.

יניבל1

New member
נעמה וקרן הנחשיות עושות על יוסי אמבוש

מתיישבות לידו בבריכרה , ומנסות לסחוט ממנו השמצות על שאר חברי הוילה. יוסי כמובן מסרב לשתף איתן פעולה ונמנע מללכלך על אנשים(למרות שיש לו מלאה על חלקם , והוא עצמו אמר שהוא משאיר את זה בינו לבין האח הגדול). עם זאת הוא אמר על שי שהוא מנסה ליהות בסדר עם כולם למרות שאצל האח הגדול (בהדחות) הוא מדבר אחרת , אבל עם זאת הוא גם אמר שהוא עצמו עושה את זה ושזה הכי לגיטימי אז זה לא נחשב ממש ליכלוך. אני רק מקווה שהנחשיות לא יבואו לשי ויוציאו את מה שיוסי אמר מהקשרו.

ראיתם את הפרומו עכשיו בערוץ 2?

מה יקרה שהדורבן יגלה שהוא קורבן-ואז רואים אותו יוצא מהחדר עבודה ואומר צריך לשטוף ידיים חח

יNOT

New member
חחחח ../images/Emo4.gif

אז הוא קורבן, אז במה זה תורם לתוכנית? שצוחקים על אדם מבוגר?! שייראו שכל דיירי הבית צבועים?! איפה החלק המעניין בסיפור?!
(בטח ייתגלה רק בתוכנית המרכזית
)

יניבל1

New member
זה מה שצבר אמר

וכשצבר אומר כזה דבר מהסוג הזה צריך להקדיש לכך רצינות מסויימת , בכל זאת מדובר באדם שלא מעט טוענים שהוא שתול. מעניין לראות מה יהיה מחר.

כל המשימה הזו נראית לי מוזרה....

שמצד אחד יוסי יוצא קורבן ומה פה הקטע? או שהם צוחקים עליו....והוא צוחק עליהם. שהוא יודע את מה שהם יודעים. מוזר ומעניין..........................

d a n 6

New member
חחחח יווו איזו קורעת עינב

איך היא מחכה אנשים...בעיקר נקרעתי מאיך שהיא חיכתה את שפרה זה היה ענקי!!!

מחקה אנשים

לא הספקתי לראות את כל החיקויים כי ראיתי בדיוק את הדו"ח היומי שגם שם היא הביאה בחיקויים טובים מצחיקה זאת

נו באמת במאי מפגר!!!!!!!!!

כולם בחדר אחד ועינב עושה צחוקים והוא מראה לנו את ג'ני לא עושה כלום!!!

N o a m V

New member
קרעה אותי גם

אך שהיא עשתהאת וונסה והסיפור עם הנמר שהיא חירטטה ואבא שלה עם לוסי מוסי ופלוסי.....

יניבל1

New member
אתה יודע מה החיקוי הזה אומר

כשעינב חיקתה את שיפרה זה נראה הכי תמים. אבל בעצם היא אמרה פה במפורש ששיפרה היא פלצנית שמשתמשת במילים גבוהות כדי להישמע חכמה (לראשונה בתוכנית שמישהו מלכלך עליה אגב). וזה שאנשים צחקו מזה , זה אומר שהם בעצם מסכימים איתה . זה בשביל כל אלו שחושבים שכולם בוילה מתים על שיפרה, ושהיא המלכה של הוילה או משהו כזה.

למעלה