עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

eli7r

New member
התשובה של איתי לא נכונה

אני תכף אעשה תרשים ואראה לכם אותו

eli7r

New member
הקובץ

טוב אז הנה הקובץ שהבטחתי עשיתי רק 10 סדר הופעת העיגולים הוא כנגד כניסת האנשים לחדר אם לא הבנתי נכון את התשובה של איתי אז תגידו לי במה טעיתי

הכחול הרביעי אמור לעמוד בין האדומים לכחולים

אתה שמת אותו בין 2 אדומים .. וכך כל השאר .. בין האדומים לכחולים ולא בין 2 אדומים או בין 2 כחולים

eli7r

New member
אבל למה איך הוא יודע?

הוא הרי לא יודע מה יש לו על הראש

eli7r

New member
אבל למה איך הוא יודע?

הוא הרי לא יודע מה יש לו על הראש וגם אם שני אדומים נכנסים לחדר ראשונים וכל אחד עומד בקצה מה אז? ואם נכנסים 49אדומיםראשונים לחדר מה אז?

eli7r

New member
הא אוקי הבנתי עכשיו את הטעות שלי

סבבה זה נכון.... חידה יפה, אני הולכת מוצ"ש עם חברות שלי לבית קפה יהיה לי כמה חידות לספר להם (בתקוה שהן לא מכירות אותן, את זו עם המתג אני מכירה מאז שאני בת 8 ככה שאני מאמינה שגם הן). מישהו זוכר איזה חידות עוד היו מלבד זו של איתי עם הכובעים ושל צבר עם הבקבוק מים (ושל איתי עם השפן שזו בהחלט לא חידה).

ואי קשה איתך.. ../images/Emo122.gif כנסי אני אנסה יותר לאט

מי שנכנס לא יודע איזה כובע יש לו אבל הוא רואה את הכובעים של האחרים. הנה דוגמא: אדום נכנס עומד באמצע. <אדום> עוד אדום נכנס עומד לידו. <אדום אדום> עוד אדום נכנס עומד לידו <אדום אדום אדום> נגיד כחול נכנס עוד בין האדומים לכחולים ומכיוון שאין כחולים הוא עומד בקצה <אדום אדום אדום כחול> עוד כחול נכנס הוא עומד בין האדומים לכחולים <אדום אדום אדום כחול כחול> וכל מי שנכנס עומד בין הכחול לאדום (איפה שהכוכבים) <אדום אדום אדום *** כחול כחול>

eli7r

New member
כנראה פספסת את ההודעה שכתבתי מעליך שהבנתי בסו

נעמה נחש!!! מנסה לגרום ליוסי ללכלך!

אני מקווה שהוא לא יפול בפח למרות שנראה לי שכן! איך היא חופרת ושואלת שאלות!! מגעילה!!!!!!!

היא גרמה לו לכלכך על מיקי ומי זאת איתה קרן??

כמו 2 מכשפות נעמה בכלל עם השמיכות שהיא שמה עליה והכוס נס והסיגירה שדבוקים לה ליד!

למעלה