עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

ובנוסף....

שי אמר לערן: "שנעמה וקרן הן לא טלית שכולה תכלת...ושצריך להזהר" וגם נעמה וקרן החליטו בחדר שהן משחקות איתם את המשחק. וקרן אמרה לנעמה: שהיא היחידה שהיא סומכת עליה!!!! (לבנתיים) ערן גם נלחץ מכל הסיפור...במיוחד מאז שרנין לא מדברת איתו. הם חפרו לעצמם בור...חחחחחחחחחחחח

שאלה למחשבה!!

אם יכולתם להיכנס לוילה, מי הבן אדם הראשון שהייתם רוצים לדבר איתו ? מה הייתם אומרים לו??

מיכלי127

New member
אני חושבת שהייתי הולכת לדבר עם בובליל

גם כי נראה לי שהשיחה איתו יכולה להיות מאוד מצחיקה.. וגם כדי להגיד לו שאיזשהו מקום הוא מקור לצחוק, וזה לא נראה לי המקום בישבילו, ושישאיר לבת שלו לטפל בעניינים שבתוך הוילה

יניבל1

New member
אני יכול להגיד לכם

שאם אני יושב עם חברים שלי ונניח מספרים חידות אחד לשני , אז אנחנו ממש מספרים את החידות מה שהולך שם עכשיו זו אנרכיה מוחלטת, בן אדם לא מסוגל לסיים לספר חידה, כל 2 משפטים מישהו עוצר אותו בשביל הערה מתחכמת זהישמע לכם מוזר כי זה בסך הכל לספר סיפורים מטופשים שהרוב מכירים גם ככה, אבל הקטע הזה מעיד לדעתי בצורה הכי מושלמת על האופי של החבר'ה האלה - אגואיסטים, קולנים ,קשקשנים, ונפוחים מחשיבות עצמית(חושבים שמה שיש להם להגיד יותר חשוב מהחידה עצמה ובגלל זה קוטעים אותה) הם פשוט חבורה בהמות , ואם הייתי איתם בוילה הייתי מעדיף לספור כל היום תולעים מלבלות איתם .

eli7r

New member
ושי פשוט מעצבן אותי......

די כבר לצחוק על יוסי ממציא חידות אז מה? קודם תענה על משהו ואז תדבר

יניבל1

New member
וגם באמצע שערן סיפר סיפור הוא זרק את התשובה

כי הוא שי הוא כל כך חכם ומגניב כזה

הוא די מעצבן

מה גם שהחידה של יוסי הייתה טובה, הגיונית, אבל בגלל שהוא גאון ולא הבין אותה אז החידה לא בסדר. והוא חייב כל הזמן לצעוק? כאב ראש עשה לי, רק אותו שומעים. מעצבן!!

eli7r

New member
ונסה פשוט מטומטמת

מה הקטע של החידה שלה? נכון שזו חידה אבל זה באמת רק למבינים בסוסים

eli7r

New member
ששי יסתום כבר את הפה....

כמה הערות ביניים? כאילו הוא הכי חכם בעולם.... שישלחו אותו לאח הגדול ושישאר שם....

eli7r

New member
ומי שהבין את התשובה של לחידה של איתי

זו עם הכובעים שיסביר לי אותה כי בדקתי את זה וזה לא נכון.

כל מי שנכנס עומד בין הכובעים כחולים לאדומים

התשובה נכונה. גם התשובה של ג'ני היתה נכונה.

למעלה