שתעוף כבר קיבינימט
י יNOT New member 18/9/08 #29 איזה חוסר רגישות ../images/Emo12.gif אני מתחיל להתבלבל בינך לבין "תוכן פוגענ"י
J Jason2 New member 18/9/08 #70 נראה לכם שיתנו לה לעזוב היום? הם ישכנעו אותה לחכות עד יום ראשון כדי שיוכלו לשדר את זה בחי. ומי שחושב שלא בדקו את המסרים של החבר של רנין גם תמים, יש כבר פרומואים לזה.
נראה לכם שיתנו לה לעזוב היום? הם ישכנעו אותה לחכות עד יום ראשון כדי שיוכלו לשדר את זה בחי. ומי שחושב שלא בדקו את המסרים של החבר של רנין גם תמים, יש כבר פרומואים לזה.
L lightflake New member 18/9/08 #32 יציאה נוספת אדירה עכשיו: "למה שתעזוב עכשיו? שתחכה עד יום שני ונדיח אותה"
ק קפרי New member 18/9/08 #49 אולי כשיזכה יפתחו בשבילו תוכנית שתיקרא: הליצן היומי התחמן. והנה עשיתי לי אוייבים עכשיו בפורום...
י יניבל1 New member 18/9/08 #59 למה שתיהיה לו תכנית משלו? את יודעת שהם מלקטים את היציאות האלה ממהלך כל היום או כל השבוע, זה לא שכל שניה הוא זורק אותן.
למה שתיהיה לו תכנית משלו? את יודעת שהם מלקטים את היציאות האלה ממהלך כל היום או כל השבוע, זה לא שכל שניה הוא זורק אותן.
L lightflake New member 18/9/08 #38 ועוד יציאה עכשיו: כולם משכנעים את רנין לא ללכת ואז יוסי שואל את רנין "מתי את הולכת? בלילה?" רנין: "לא, בבוקר" יוסי: "אה נו אז עד שיצלצל הפעמון, תשאירי לנו תמצית"
ועוד יציאה עכשיו: כולם משכנעים את רנין לא ללכת ואז יוסי שואל את רנין "מתי את הולכת? בלילה?" רנין: "לא, בבוקר" יוסי: "אה נו אז עד שיצלצל הפעמון, תשאירי לנו תמצית"
מ משגרת המחשבות New member 18/9/08 #41 נראה לי שלא היה חסר הרבה שיוסי היה מתנדב להסיע אותה הביתה בעצמו- תוך וידוי שהיא אכן חצתה את הסף וסגרה אחריה את הדלת...
נראה לי שלא היה חסר הרבה שיוסי היה מתנדב להסיע אותה הביתה בעצמו- תוך וידוי שהיא אכן חצתה את הסף וסגרה אחריה את הדלת...
ק קפרי New member 18/9/08 #50 ולא כי הוא טוב, כי גם הוא רוצה להשאר לבד ויעשה הכל, הכל כמו כולם (טוב כמעט כולם).