עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

מישהו עדיין סופר את מספר הפעמים שהיא איימה

לעזוב? כי אני כבר הפסקתי... אלוהים כל כך נמאס לי מהמפגרת הזאת. זה כל כך שקוף שהיא לא תלך. וגם דיירי הבית ברוב טמטומם עוד ילכו לקראתה ולא ידיחו אותה כי היא כזאת מסכנההההה ורגישהההההה וחמודהההההה. פחחחחחחחח

kiksky

New member
לא נראה לי

היא נשברת יותר מידי בקלות ומתישהו כל העניין הזה ימאס על שאר הדיירים.

Q u a Q u a

New member
היא פשוט בלתי נסבלת

פיתחתי רמת תיעוב לא נורמלית אליה היא באמת שחקנית מבטן ומלידה ומה הקטע של שיפ? היא מאכזבת אותי ברמות בתשומת לב ובפוציניו מוציניו הזה לרנין, עושה לי ממש בחילה

kiksky

New member
נשארת!

אבל נראה לי שיעמידו אותה להדחה, כי לכולם נמאס מהדרמות שלה.

קמבילי

New member
נחשו מה? רנין החליטה להישאר!

איזו הפתעה (דא) אך אל דאגה, השבוע היא בטוח מועמדת להדחה, ובעקבות זה הדרמה קווין תיתן עוד מופע של היסטריה, והפעם תפרוש סופית. אז השבוע רנין, נעמה, כנראה גם קרן וערן מועמדים להדחה. הצופים בבית ידיחו את נעמה. בכל מקרה רנין תפרוש. בשבוע הבא: ערן מועמד להדחה, ומודח על ידי הצופים בבית.

אמן!

היא אמרה שהיא החליטה להשאר? או שהתעלמו כאילו לא קרה כלום? רק שמעתע את ג'ני אומרת "איזה כיף שרנין נשארת".

קמבילי

New member
שמעתי מעט מחיאות כפיים

ונעמה ששוחחה עם ערן אמרה לו: "היא נשארת", ושניהם עשו פרצוף.

Punkd1

New member
בטוח שהמניפולטורית נשארת ?!

איזה אסוןןןן שתפרוש כבר המטורפת הזאת ...

יניבל1

New member
מה ההתלהבות? מה הציפיה הגבוהה?

נניח שהארבעה מועמדים להדחה כן? אז לכאורה זו סיבה למסיבה אבל את יודת שקשת הטיפשים ידבקו בשיטה של הצבעה למי שאוהבים ואף אחד שם לא אהוב יותר מדי , אז ההצבעה תיהיה שרירותית לחלוטין וכמו שבוע שעבר פתאום תגלי את נעמה עולה עוד פעם שלב (ובעקבותיה רנין) ערן וקרן מעצבנים, אבל הם לא מתקרבים בכלל לרמת הגועל של השתיים

d a n 6

New member
לא יודע אם זה נכון אבל

בפורום האח הגדול נאמר שנתנו לרנין לדבר עם משפחתה ואם זה נכון צריך להתלונן על כך ולהעיף אותה כי ההפקה חורגת בכל אופן אפשרי בשבילה.

למעלה