עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

איך הם שמחים לצאת לעבודה-אפילו יוסי שמח

למרות שהוא לא יודע שהוא היחיד ואחרי שניה כולם יצאו לבריכה

יניבל1

New member
תכלס איך שאני חושב על זה

המשימה הזו ממש על הפנים כאילו יוסי בעצמו אמר לעינב שלא מזיז לא לעשות את המשימה ומצידו שגם יביאו לו נחשים (וזו הבת שלו, לא תגידו מישהי זרה שהוא בא לסבן) אז נראה לי שגם אם הוא היה מגלה שהוא היחיד שעושה את זה בשביל הקופסת סיגריות, הוא היה שם זין וממשיך לעשות את העבודה ולשיר שירים

יניבל1

New member
ההפקה היתה צריכה לבחור אחד/ת מהפרימדונות

כזה שאם היה מגלה שהוא עושה את העבודה המחרידה לבד , הוא היה שורף את כל הבית (ולא חסרים כאלה בבית )

דורוN

New member
הפקה חובבנית

נעמה וקרן היו מושלמות למשימה הזו. יוסי היחיד שם שמחפש אקשן, הוא אומר את זה כל יום. אז למה דווקא לו נתנו? ב הוא גם היחיד שממש מכור לסגריות, אז אפשר לפתור את בעית המוסריות בלהגדיל לו את מנת הסגריות השבועית. כמו שהדיירים יעשו ויצאו צדיקים מבחינתם. במשימה של היום צריך להביא איזה טוויסט, עוד יומים כאלה זה באמת סתם.

זה לא ייאמן מה ששמו להם שם בחוץ בבריכה

הם עושים כיף חיים ויוסי עובד לו בשמן ממין ברגים

דורוN

New member
ההפקה רוצה שזה יגרום להם יסורי מצפון

אבל זה לא. וזה גם לא אמור לגרום. כתבתי גם למה למעלה.

מה שכן המשימה הזו תביא את יוסי לאנשים

האחרונים שיישארו בווילה כי לא יעזור אם האנשים בווילה יעמידו שוב להדחה את יוסי, הקהל בבית אוהב אותו וגם במשימה הזו לא משנה כמה הוא תמים-למרות שתכלס אין לו איך לגלות שהוא עובד לבד- רק אם הוא ייצא באמצע המשימה. יוסי בובליל יהיה באנשים האחרונים בווילה!!!

קפרי

New member
לי היה ברור מי יקח את המיליון אחרי שגיליתי

איך הולך עם ההצבעה, כמה שיותר חברים, ילדים, ומשפחה וכמה שתעשה יותר שטויות ואין הגבלה לסמס-יש סיכויי גדול יותר. זו הסיבה שעם השקל של ההצבעה קניתי מסטיק ונהנתי יותר.

קפרי

New member
באמת חבל, אולי היה קצת יותר אקשן אמיתי שמתאים

לתוכנית ולא רק תוכנית בידור (לגוון)

קפרי

New member
אתמול כשזיפזפתי הוא אמר משהו לעינב על כך

"אז מה, אפילו נחשים.." ועינב חייכה.

בסוף יתברר שצבר הוא רוצח סדרתי כמו דקסטר

יש להם המון מן המשותף, שניהם מנותקים מהרגש, שניהם לא צריכים סקס בחיים, לשניהם חיבה לאוכל...

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אני לא מבין לאן זה הולך...

מה אח"כ ייתנו ליוסי כסא נוח ומסגי'סטית בזמן שהוא יצפה בכל האחרים עושים איזושהיא עבודת כפייה?!
בשביל מה? בשביל שיירצו להדיח אותו שוב? ההיגיון של המשחק נדפק לגמרי

למעלה