עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Saladin

New member
זה עניין של זמן

עד שיתחילו להוציא רמיקסים עם פניני בובליל ובראשן "מוסי, לוסי ופלוסי". אני דורש תמלוגים! גם הצחוק של איתי קורע.

michalc9

New member
עינב בובליל מלכה!!!

מי שפספס את סשן החיקויים שהיא עשתה עכשיו, לא ראה שחקנית מוכשרת מימיו.

Jovencita linda

New member
היא גדולה מהחיים

התפוצצתי מצחוק בעיקר שהיא חיקתה את ונסה. אין זה היה ענק. מוכשרת!

מייליי

New member
אוף חבל שפספסתי את עינב

ותודה על הלקט של בובליל הוא הורס אותי חחחחחחח

Aeon

New member
אין דברים כאלה../images/Emo70.gif

היא אפילו חיקתה את בוריס והיא חיקתה אותם טוב לאללה !!!!!! בדרנית היא צריכה להיות כל הלילה צחקתי...............

no nick 1989

New member
וואי היא קרעה אותי לגמרייי

עם החיקוי של ונסה יואו זה היה ענקקקקק

יניבל1

New member
משהו שחייב להאמר

את כל ההתרחשויות שאתם מתארים שקרו הלילה לא יצא לי לראות האמת (מצאתי לי עיסוקים אחרים) ונראה לי שטוב שכך ואני אסביר כל מה שיפה במריבות זה שזה קורה באופן נקודתי, יענו שכולם בסדר אחד עם השני , ורק 2 או 3 או אנשים מתקוטטים ביניהם,בדרכים כאלה או אחרות. ברגע שכולם שונאים אחד את השני וכולם מלכלכלים אחד על השני , זה מאבד מהערך שלו-אינפלציה . חוץ מזה שזה גם הופך את כל העסק למלאכותי לחלוטין , הרי אם כל ה-14 היו ביחד בצבא או בתיכון זה אף פעם לא היה מגיע למצב שכולם שונאים את כולם וכולם זוממים נגד כולם , זה חרא .

אח עם איזה שיר מעירים אותם : איי איי הבוקר בא

אז לעבודה ו- 3, 4 ...[יאללה למיון תולעים]. אמן שהתולעת הראשית תעוף היום... :) ולאון מוסיף לשיר : "אתה חייב את זה לעצמך , אתה חייב למשפחה , אתה חייב לשפוך הרבה זיעה "...

יניבל1

New member
תשימי לב

שבהתחלה כשהיו שמים שיר(נניח "כשאת בוכה את לא יפה") כולם היו ישר קמים בתלהבות . , כאילו התחילה איזו מסיבה או משהו. ועכשיו ממשיכים לישון כאילו אריק אינשטיין לא קיים בכלל (חוץ מכמה שבאופן קבוע קמים בשעה הזאת , אבל זה כנראה קטע שלהם גם מחוץ לוילה) זה מראה על מיאוס מוחלט של הדיירים מהמקום הזה, ועברו כולה שבועיים!

למעלה