זה כן הראי של החברה הישראלית וכל מעריציהם
תראה את מי האנשים אוהבים? את גרסת יצפאן הרדודה. כמעט ראיתי ניצוץ בעיני הכותב/ת דרך הפורום שגילת שעינב קוראת ספר וכתבה על כך בהתלהבות, ראשית אסור להם, שנית, זה לא חלק מהחיים של האדם הממוצע? ובקשר לאמון של יוסי, הוא לא פגע באמון עם עניין הכספת כשעדיין לא ידע היכן יהיה מקומו ורק שבוע עבר? מילא, אחרים זורמים עם הרצון שלו להיות במשחק אבל עניין הכספת היה מוסתר וידוע רק בחדר של האח הגדול וכפי שאתם לא שוכחים לאחרים את השטויות, אני קלטתי את האדם הזה מהשבוע הראשון, שבעט בהכל: החופש שעלול היה לפגוע בבת שלו, הרצונות שלו לעומת רצונות הכלל והכי עצוב שהוא הודה שלא מזיז לו אף אחד מהדיירים שם כי הם לא מצביעים, אלא הקהל בבית. הוא מספיק מתוחכם וממזר מכדי לרחם עליו, אני מצטערת ואולי תשנא את אשר אני אכתוב כאן: אני לא שונאת את יוסי כי אין לי ולא מכירה אותו אבל, בזה לו, להתנהגות המטופשת שלו, שאומנם עושה צחוקים: גם מהשטויות של יצפאן אני צוחקת והוא חקיין מעולה (למרות שיש רכילות שהוא איש מאוד לא נחמד במציאות) אבל זה לא מראה על אינטליגנציה. יוסי עבורי הוא כמו שיכור תאוותן, לא יותר. לשבת מול המסך, לצחוק על השטויות שלא ראויות בקהוא (כהוא ) זה לנצח. אתה מזכיר אמון-הוא אדם מבוגר בלי מוסר, איבד את אמון הצופים והדיירים על השבוע הראשון, אז על מה אתם לנים בכלל, גם אותו שמעתי מרכל כמו כולם ומדבר שטויות על מין שהוא לא יכול אבל היה רוצה אלא שהוא מול מצלמות וכו' וכו'. אם המטרה של ההפקה הייתה להכניס אב ובת, יוסי יכל לסרב והבת יכלה ללחוש לו לעוף, אבל הם מוכנים להיות ולעשות ולזכות במיליון! אז שיאכלו אותה! אל תשכח שיוסי התנדב ולהתנגח בו ובאחרים זה חלק מהמשחק. זה מזכיר לי הקבלה של תלמיד מאוד מאוד עצלן בכיתה או נעדר זמן רב ומבקש שיתחילו מהתחלה, הכתה תתנגד ובצדק כי הם לא אשמים. יוסי נכנס עם רצון לכל המעגל הזה ועושה הכל כדי לקבל מיליון-אז אם הוא רוצה, שיאכל את הכרה וישתוק. בקשר למי מגיע, אני לא מצביעה אחרי השבוע הראשון כי כתבתי ואכתוב שוב, חבל על שקל בעבור כלום, אבל למה ליוסי מגיע יותר? הצעירים שם לא עשו עוגות ופיצות והדיחו כלים וניקו שירותים וריכלו וצחקו? המכורים ליוסי לא רואים את זה. וגם, למה יוסי צריך את הכסף יותר כפי שהיה מי שכתב כאן, הצעירים לא לומדים? לא רוצים לעשות טיול לדרום אמריקה אחרי שירות או לימודים? לא רוצים להתחתן? ובכלל.... כל טוב שיהיה לכם!!!