עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

קפרי

New member
הנה תגובה:

הבת שלו שם נהנת בדיוק כמו כל החבורה. הוא צעק ראשון שהוא רוצה להתנדב (תאוותנות) הוא לא מתענה, להפך, עושה זאת ברצון מתוך ידיעה שאף אחד לא שם לו אקדח ברכה. הוא עושה נקיונות בבית כי הוא משחק, ומי שמשחק , כמה שיותר- עשוי לזכות. אבא שלי למשל, לא היה משתתף בכלל גם כי הוא זקן וגם כי הוא לא ליצן וגם לא בעלי שגילו חמישים כי לא מתאים להיות עם הצעירים שם. יוסי מרגיש נוח עם הגיל שלו בידיעה שהוא יפריע אולי לביתו, יהיה בין צעירים שאולי לא ירגיש נוח, יבוא למשימות, לשיעמום, לתחרות גם אם היא מגעילה, לא הסתייג מכלום. רנין איימה לפרוש- גם יוסי יכול, אלא מה, הוא תאב לקחת את המיליון בכל מחיר אז שיעבוד מותק, מה חשבת? גם לזכות וגם לשבת על התחת כל היום?

Antonio Montana

New member
עדיין,

אין שום קשר לעובדה שפוגעים באמון שלו, משפילים אותו ועובדים עליו בקור-רוח (בעזרת כישורי משחק כפי שראינו). אין לי ספק שיוסי בובליל הוא כעת האיש שהכי ראוי לנצח את המשחק. בלי שום קשר לעובדה שזו תוכנית, שואו-טיים, רייטינג, משחק, בלה-בלה-בלה. בתכל'ס חבורה גדולה של אנשים עובדת על אדם הרבה יותר מבוגר מהם, וזה דוחה. לגבי הבת שלו אין מה להגיד, זה עצוב. אבל זו הייתה המטרה מלכתחילה של ה"הפקה" כשהם הכניסו לשם אב ובת, ובכלל, מטרת ההפקה - שאנשים יפערו פה ויגידו "איזו התנהגות גועלית". רק שלא יגידו שזה ראי לחברה הישראלית.

קפרי

New member
זה כן הראי של החברה הישראלית וכל מעריציהם

תראה את מי האנשים אוהבים? את גרסת יצפאן הרדודה. כמעט ראיתי ניצוץ בעיני הכותב/ת דרך הפורום שגילת שעינב קוראת ספר וכתבה על כך בהתלהבות, ראשית אסור להם, שנית, זה לא חלק מהחיים של האדם הממוצע? ובקשר לאמון של יוסי, הוא לא פגע באמון עם עניין הכספת כשעדיין לא ידע היכן יהיה מקומו ורק שבוע עבר? מילא, אחרים זורמים עם הרצון שלו להיות במשחק אבל עניין הכספת היה מוסתר וידוע רק בחדר של האח הגדול וכפי שאתם לא שוכחים לאחרים את השטויות, אני קלטתי את האדם הזה מהשבוע הראשון, שבעט בהכל: החופש שעלול היה לפגוע בבת שלו, הרצונות שלו לעומת רצונות הכלל והכי עצוב שהוא הודה שלא מזיז לו אף אחד מהדיירים שם כי הם לא מצביעים, אלא הקהל בבית. הוא מספיק מתוחכם וממזר מכדי לרחם עליו, אני מצטערת ואולי תשנא את אשר אני אכתוב כאן: אני לא שונאת את יוסי כי אין לי ולא מכירה אותו אבל, בזה לו, להתנהגות המטופשת שלו, שאומנם עושה צחוקים: גם מהשטויות של יצפאן אני צוחקת והוא חקיין מעולה (למרות שיש רכילות שהוא איש מאוד לא נחמד במציאות) אבל זה לא מראה על אינטליגנציה. יוסי עבורי הוא כמו שיכור תאוותן, לא יותר. לשבת מול המסך, לצחוק על השטויות שלא ראויות בקהוא (כהוא ) זה לנצח. אתה מזכיר אמון-הוא אדם מבוגר בלי מוסר, איבד את אמון הצופים והדיירים על השבוע הראשון, אז על מה אתם לנים בכלל, גם אותו שמעתי מרכל כמו כולם ומדבר שטויות על מין שהוא לא יכול אבל היה רוצה אלא שהוא מול מצלמות וכו' וכו'. אם המטרה של ההפקה הייתה להכניס אב ובת, יוסי יכל לסרב והבת יכלה ללחוש לו לעוף, אבל הם מוכנים להיות ולעשות ולזכות במיליון! אז שיאכלו אותה! אל תשכח שיוסי התנדב ולהתנגח בו ובאחרים זה חלק מהמשחק. זה מזכיר לי הקבלה של תלמיד מאוד מאוד עצלן בכיתה או נעדר זמן רב ומבקש שיתחילו מהתחלה, הכתה תתנגד ובצדק כי הם לא אשמים. יוסי נכנס עם רצון לכל המעגל הזה ועושה הכל כדי לקבל מיליון-אז אם הוא רוצה, שיאכל את הכרה וישתוק. בקשר למי מגיע, אני לא מצביעה אחרי השבוע הראשון כי כתבתי ואכתוב שוב, חבל על שקל בעבור כלום, אבל למה ליוסי מגיע יותר? הצעירים שם לא עשו עוגות ופיצות והדיחו כלים וניקו שירותים וריכלו וצחקו? המכורים ליוסי לא רואים את זה. וגם, למה יוסי צריך את הכסף יותר כפי שהיה מי שכתב כאן, הצעירים לא לומדים? לא רוצים לעשות טיול לדרום אמריקה אחרי שירות או לימודים? לא רוצים להתחתן? ובכלל.... כל טוב שיהיה לכם!!!

ROOM

New member
לא אמין

24 שעות ביממה, הם הבטיחו - שנראה כל מה שהם עושים ועל מה הם מדברים (חוץ מבשירותים). בסוף המשימה של יוסי, במשך 5 דקות ואולי יותר, לא ראינו כלום ולא שמענו כלום חוץ ממנו. זמן טוב לתת הוראות לשחקנים. תשאירו במחשבותיכם סיכוי קטן לכך שכל העסק מבוים.

shiiiiira

New member
מה ניסגר עם רנין??

היא תמיד מחפשת בעיות! אוקי, סגרת את העניין עם הבנות וכולם למה לדבר עכשיו עוד פעם עם שי ולפתוח עוד פעם את השיחה על ערן חאלס! למה כל הזמן לחפור?? שי עם האופי שלו אומר לכל אחד מה שהוא רוצה שיגיד לו ונישבר לו כבר מרנין! חח "אני לא ניפגע פה מאף אחד רק אם את או ג'ני תשקרו לי או ערן" נו באמת.. רנין, תפסיקי כל הזמן לפתוח את הסיפורים האלה, מצד אחד קשה לך ואת רוצה שכל הסיפור הזה יגמר, מצד שני שהכל רגוע את מחפשת שיחות עם אנשים, דייייייייי כמה אפשר??

דורון

New member
שימו לב איך איתי מצוטט כמעט לכל שיחה בוילה

גם עכשיו בשיחה בין רנין, ג'ני ושי איתי בא להאזין. הוא בא כמעט תמיד לצוטט לשיחות כאלה.

יניבל1

New member
במה זה תורם לו בדיוק?

הוא לא עושה עם זה שום דבר מילא אם הוא היה סכסכן כמו מיקי או נעמה

AG המקורי

New member
האם בשביל רנין הפרו את החוקים?

ההפקה נכנעה לגחמות שלה שוב ונתנה לה לטלפן למשפחה שלה כדי להתייעץ אם להישאר !!! אתם עוד קוראים לזה משחק ??? האם החברה באנגליה לא יכולה לתבוע אותם ?הרי יש כללים למשחק הזה שכולם שומרים חוץ ממנה כמובן.

למעלה