עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

יניבל1

New member
דווקא יוסי מצהיר כל הזמן שהוא לא אוהב אותו

או יותר נכון נזהר ממנו. הוא כבר קלט את צבר מההתחלה ("מי שלא מהבדיחות שאני זורק אליו נראה לי חשוד")

משהו שאני מקווה

אני מקווה שיוסי ייקח את המיליון פשוט מגיע לו אחד האנשים הכי טובים שיש... הוא מצחיק,חכם עושה צחוקים אני מקווה שיזכה.

קפרי

New member
מצחיק כן בגלל הטיפשות והפשטות שלו,האם זאת

רמה? השתגעת? טוב? מה פתאום???!!!! א. איך את/ה מכיר אותו, שנית, רק השבוע הראשון עשה את הרושם ורושם של רמאי אי אפשר לתקן. בנוסף, תאמין/ני לי: הוא הכי פחות צריך את המיליון, אפילו לבת שלו הוא לא צריך לממן לימודים למרות שמהשיפוצים הוא מרוויח יותר מיפה. אגב: מי שחכם יודע לחשב אחוזים ויודע לדבר עברית תקנית הוא לא עלה אתמול לארץ! ועוד משהו, הוא כל כך ממזר שמשחק אותה כל היום כי בראש שלו-מ י ל י ו ן, הוא בטח הולך ולוחש לעצמו: "מיליון, מיליון על ה...כל החברים כאן!! מבטיחה שאם יתנו לו משימה ויבטיחו לו להשאר שוב, יסכים. הוא לא תמים, לא חכם, לא אמיתי, סתם שיכור סתלבטן שחושב רק על המיליון כמו כולם אבל מצליח יותר בתחמון. אז למי שמגיע- הצעירים שבחבורה, יוסי כבר מסודר, תאמין לי .

KroKodil1

New member
נעמה מתסיסה את קרן ורנין נגד שלישיית הבנים

היא ראתה אותם יוצאים מחדר הבנים במשך שעתיים בלילה... ופותחת ת'פה שלה נגדם

הכפרה

New member
אני עדיין לא מבינה איך נעמה שמעה את השיחה של

שי ערן וצבר, מי אמר לה??

KroKodil1

New member
היא בחדר איתם

אז שמה לב שיצאו בפעם הראשונה לדבר, כלומר מדברים נגדה... ובמשך שעתיים שלמות.

הכפרה

New member
אז היא שמה לב שהם יצאו לדבר בכלל בחוץ

איך היא יודעת מה היה בשיחה?

KroKodil1

New member
כי מבחינתה זו פעם ראשונה

שלא משתפים אותה בשיחה... זה די הגיוני. הם מנסים לצרף אליהם את ונסה... מעניין אם ונסה תחליט להצטרף לבנות או לחבורת הבנים, שם נמצא צבר "אהובה"...

הכפרה

New member
לפי מה ששמעתי מימנה אני חושבת

שמישהו סיפר לה משהו, כי היא ממש ידעה הכל בפירטי פרטים וונסה הכי מתוקה שיש, לא לכאן ולא לשם, לא צבועה ולא רכלנית!

KroKodil1

New member
ונסה עושה את עצמה יופי

לא רוצה להתבלט ורק לאחר ההדחה היא תלך לצד ה"מנצח". ושמעתי את כל השיחה בגלל זה עניתי...

הכפרה

New member
יופי של חשיבה, בינתיים כולם צבועים עם כולם

אין אף אחד נורמלי שעולה לי בציפיות! אפילו לא יוסי התחמן,גנב, "סתלבטן" הזה! לאון ניחשב הכי בנורמל..

KroKodil1

New member
לאון הכי נורמלי...

אבל גם ג'נין לא מסתבכות במלחמה. הן רק יהיו חייבות ללכת על צד מסוים.

הכפרה

New member
ג'נין עולות לי על העצבים, כל מילה שניה שלהם

זה "צביעות" צביעות" "כולם צבועים" "נימעס לי מהצביעות" "אני לא יודעת למה להאמין" יאאאאאאללה בסוף הם יוצאות הכי צבועות שיש.. תשימי לי, כל מי שאומרת "שונאת צבועים" וכל המילים האלה בסוף היא יוצאת הצבועה הכי גדולה שיש! שימי לב שרנין תמיד מחפשת לפתוח נושא שיחה של מה הוא אמר, ולמה הוא עשה ככה, וזה ככה..כאילו הסיפור תמיד ניסגר והיא תמיד פותחת את הסיפור מחדש כדי לדבר ולרכל ולשחק אותה תמימה לצד לא יודעת למי להאמין.. ג'יני כל הזמן עם התמונה של חבר שלה מנשקת אותו שהמצלמה מתקרבת אליה, לא עושה כלים ולא עוזרת בבית חוץ מאתמול.. דיי חפרתי, זה ממכר יותר מידי, מה יש לי??

יניבל1

New member
זה שליאון לא מעורב זה לא בהכרח נזקף לזכותו

זה בגלל שהוא טיפש וחסר דעה ואמביציה . זה הבן האחרון שתצפה שיארגן לך שם בריתות ומניפולציות . חוץ מזה שנראה לי שהוא הגיע לוילה רק כדי להראות לעולם את "כישורי המשחק" שלו , וגם סתם בשביל להנות (במנטליות שלו הוא ילד).

יש בזה משהו...

אבל עדיין בזכות זה הוא יגיע רחוק!!! שמת לב שקשה לאנשים לסבול את הרעים והאגואיסטים. בגלל זה הם עפים מהר מאוד........

למעלה