עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

biסk

New member
מה הקטע עם נעמה ועינב?../images/Emo134.gif

הן לא אמורות להיות יריבות?בדו"ח היומי של ה18 לחודש הן ממש חברות,אפילו נראה שהן בסוג של ברית. מתי כל זה קרה?

sapie

New member
הן די התקרבו ..

אחרי השיחת " פיוס " שהן עשו בינהן ושהן שמו את כל הקלפים על השולחן הןדי התקרבו .. מה גם שזה אינטרס של נעמה לצרף את עינב לבנות .. ואז יהיה עוד קול נגד הבנים, אני מקווה שעינב תיהיה מספיק חכמה כדי לא לשמוע לה.

rosedal

New member
שיחה מדהימה בין יוסי לרנין

לכל מי שחושב שיוסי לא חכם, יש לו טעות חמורה. יוסי מבין עניין, קולט ומעבד כל נתון שנראה לפניו. הוא יודע לייעץ ומדבר בצורה יפה שפשוט כיף לשמוע את השיחה בינהם. אני מצדיע להפקה על הליהוק ספק מזל שהיה להם עם יוסי.
בשיחה,יוסי מייעץ לרנין איך לפעול ואיך להתנהג בבית האח הגדול. מקווה שהיא תיקח את הטיפים שלו ותעשה איתם משהו, למרות שאני בספק לכך. יוסי מסביר איך פעל להיות בולט ומה עשה לשם כך. הוא טקטיקן ברמות. רואים שהכל מחושב אצלו ואני מוכן לחתום שה216 85 היה סתם צחוקים שהוא רצה לעשות וגם הצליח. יוסי גם אומר שהישג מצידו יהיה להישאר חודשיים וכל שבוע להיות מועמד להדחה ולחזור. ויותר מאשר לזכות בפרס הגדול. אחרי השיחה המרגיעה הזאת ליוסי יש עוד 2 סמסים ממני. בנוסף ל3 שכבר יש לו. שלא יחשוב לרגע שאנשים יתעייפו מלשלוח לו SMSים.

דורון

New member
אחת השיחות הכי חשובות ששמעתי כל התוכנית הזאת

מדהים לראות כמה יוסי מבין את המשחק הזה. הוא מוכן לכל מהלך, טקטיקן ברמות הכי גבוהות. ברור לי שבשניה שהוא עוזב את הוילה אני מפסיק לראות את התוכנית הזאת. אף אחד שם לא ראוי למיליון יותר ממנו. בקשר לרנין, היא פשוט מפחדת מה יגידו במגזר שלה. כל שניה שואלת אותו אם היא מופיעה בצורה מכובדת לפי דעתו בטלוויזיה. לפי דעתי הוא מאוד הרגיע אותה.

קמבילי

New member
רנין מפחדת איך היא מצטיירת בעיני תייסיר

מה שפרח מזכרונה הוא העובדה שהיא ביישה אותו לעיני כל עם ישראל. מרגע שהיא נכנסה לבית היא לא הפסיקה לספר על האהבה הענקית שלהם כביכול, וברגע שהאהבה הזאת עומדת במבחן היא נכשלת. רנין רצה לספר לאנשים בבית מה תייסיר כתב לה לעיני כל עם ישראל כמובן, אומרת שחוצפה מצדו לכתוב דבר כזה, עושה דרמות וצומי, ונשארת בבית.

כי הוא באמת חוצפן!!

היא שמה, נאמנה לו ואוהבת אותו, וההוא בא לה עם הודעה מימי הביניים - "תצאי עכשיו", הוא זה שנכשל במבחן, לא היא, הוא ידע לאן היא הולכת, והוא צריך לסמוך עליה, מה זה החוצפה הזו משגר לה הודעות מוצפנות. לפחות שיהיה מספיק גבר כדי להגיד את זו מול ארז טל וכל המדינה.

קמבילי

New member
זה לא ממש משנה מי מהם נכשל

תכלעס היא ביישה אותו לעיני כל עם ישראל וכל "המגזר", וזה יותר גרוע מבגידה. יכול להיות שהוא לא היה מסוגל לראות אותה שם בביקיני בין הבחורים ורצה שתחזור. זו גם זכותו, במיוחד אחרי הצהרות האהבה שלה וההצהרות שהיא פוחדת כי היא לא יודעת מה הוא חושב, ואם הוא לא היה מסכים היא לא היתה מגיעה לתוכנית. לי יש הרגשה שזה לא בגלל עניינים שבינו לבינה אלא בגלל מה שאומרים עליה במגזר ו/או בגלל הבושות שהיא עשתה והתגובות בציבור על ההתנהגות שלה. אם זה כך, הוא כתב מתוך דאגה. בכל מקרה אין לה סיכוי להגיע לגמר אפילו אם היא תפסיק עם הבכיות שלה, כי היא לא מעניינת. המעניינים והאהודים הם יוסי, שפרה וליאון. עצם זה שהיא יוצאת מנקודת הנחה שהיא יודעת למה כתב מה שכתב מפדחת אותו. עכשיו אני רואה אותה שוכבת במיטה ומדברת אליו באנגלית. תבטח בי כמו שאני בוטחת בך, בבקשה תבטח בי וכולי, אני לא אסלח לעצמי אם אאבד אותך, אני אוהבת אותך, בלה בלה בלה. רק לשמוע את האנגלית הדלה שלה מעלה לי את הסעיף.

ריאליטי צ'ק .

תגידי מתי עשית ריאליטי צ'ק לעצמך ? ( והכוונה היא לא לבדוק האם ניתן לראות תכוניות ריאלטי אצלך במקלט הטלביזיה ). אם תאייסיר החליט לשלוח לה הוראה והיא לא צייתה לו מיידית אז היא ביישה אותו ? באיזו תקופה את חיה ? והאם זו זכותו ( כהגדרתך ) לא להיות מסוגל לראות אותה בביקיני בין הבחורים ? האם זאת זכותו לקבועה לה מתי לפרוש מהתכנית ? האם זאת גם זכותו לקבוע לה נניח האם ללכת ללמוד באוניברסיטה ? אני מקבל את הרושם שלא משנה מה רנין תעשה היא לא תהיה בסדר . ושכאילו יש לה אחריות על הבחירות וההחלטות של החבר שלה . מה היא האמא שלו ? את מסתכלת על ה-"מגזר" כהגדרתך בסנוביות מסויימת . את חושבת שכל ה-"מגזר" פרימיטבים ומחזיקים באותן הדעות . היית פעם ביישוב כמו נווה שלום ? כי לא ברור לי על סמך מה את קובעת את הקביעות הגורפות הללו שלך . כל ההודעות מחולקות ל2 : או הודעות הסתה ונאצה כנגד רנין . או הודעות הערצה עיוורת כלפי שפרה . אז קודם כל העולם לא מורכב משחור לבן ו " טובים " ו " רעים " . ודבר שני ... טוב בסדר , הבנו ... בחיי שאת חופרת כמו נעמה ועם אותו אוצר מילים והחלטיות שהשד יודע מהיכן היא באה .

Lady in red2

New member
באמת, כ"כ הרבה הודעות שנאה לרנין ../images/Emo31.gif

מה הבחורה עשתה לכם רע? אני לגמרי מסכימה עם ההודעות של ביקורת מוסיקה. היא נאיבית, באה מבית מגונן לסביבה זרה לה לגמרי (לא מבחינת העובדה שהם יהודים, אלא כל התככים שהולכים שם). היא לא פגעה באף אחד ולא צבועה ומניפולטיבית. סה"כ בחורה רגישה שניצבת בפני הרבה בעיות וזה לא פשוט מבחינתה.

יניבל1

New member
אם יש לה בעיות נפשיות והיא באמת מסכנה

אז שתלך לטיפול למה שהטיפול יבוא על חשבון ההנאה שלי מהאח הגדול?

אורישקי

New member
אם יש לך בעיות נפשיות ואתה באמת מסכן

אז תלך לטיפול,למה שהטיפול יבוא על חשבון ההנאה שלי מגלישה בפורום? ועכשיו ברצינות,לא נמאס לך לחפור?

בהלםם

New member
מלך!../images/Emo45.gif

עד הגמר הוא יקבל ממני את כל הSMSים! יכול להיות שאם ההפקה היתה עושה ליהוק יותר מוצלח של האנשים אז יוסי היה מגיע לגמר לפחות והטוב ביותר היה זוכה אבל משום מה הביאו אנשים ככ חסרי מודעות עצמית כללית חברתית בגדול שכחו שהקהל בבית הוא מי שיקבע בסוף מי יקבל את המיליון במקום לשחק משחק של הצגה לקהל בבית לחשוב תמיד מה אנחנו נחשוב הם חושבים על מה המתמודדים בוילה יחשבו! ברמות שלא יאומן הם משחקים תמשחק בינהם רבים אחד עם השני מרכלים אחד על השני ושוכחים שאנחנו רואים הכל!!? אולי ההפקה עשתה משהו טוב אחד שגרמה להם לשכוח מהמצלמות..או שלא בקיצור יוסי היחידי שבאמת משחק עם הקהל ולא מעניין אותו בכלל משאר המתמודדים

../images/Emo45.gif אני איתך../images/Emo70.gif

גם אני אמרתי לכולם...הקטע של התאריך לידה, הוא עשה את בכוונה. הוא ידע שזה יצחיק וימשוך תשומת לב של האנשים בבית. הוא מעולה..........!!! האמת בלעדיו התוכנית לא ממש שווה.

יוסי לא זכר את התאריך של עינב

אז כדי "יעני" לזכור הוא אמר: 21685 ולדעתי הוא אמר את זה ככה כדי למשוך תשומת לב!!!

rosedal

New member
דוגמא לכך מהרגע:

יוסי בסלון נח בשקט על הספה, מאזין לשיחה של צבר ושיפרה. ופתאום קוטע אותם במשפט של 'אל תבנו תוכניות כי אלוהים צוחק עליכם'. הבן אדם כל הזמן במשחק! פשוט גדול!!

BeN ShaDe

New member
יצא לי לקלוט את השיחה הזאת.

אחרי שבוע שראיתי אולי רבע שעה של "האח הגדול" , יצא לי לתפוס היום בבוקר את השיחה של יוסי ורנין. וכל מי שחושב שיוסי דביל - אז כן , הוא לא האיש הכי חכם בעולם , אבל יש לו מוח והוא יודע איך לשחק במשחק. העצות שהוא נתן לרנין נועדו כדי לשפר את המצבה והוא דיבר יפה מאוד בניסיון לעזור. כל הכבוד יוסי. הבנאדם פשוט מלך ואם הוא יילך הביתה , המון צופים יפסיקו לצפות בתוכנית וכמובן שההפקה יודעת את זה מצויין. רנין פוחדת לדעתי רק בגלל התגובות של המגזר הערבי בבית שלה שתחזור מהתוכנית ויוסי היום ניסה לעזור לה. אם היא תשמתש בעצות שלו - זה יהיה רק לטובתה והיא תוכל להשאר כמה שיותר עוד במשחק. אה , ויוסי מלך.

קמבילי

New member
שמעתי את השיחה, שיחה מדהימה ויוסי גאון

הוא גם הגון וגם פיקח, ובנוסף לזה יש בו תמימות וחוסר מודעות עצמית. זו היתה שיחה סופר נבונה. הוא איבחן במדויק את מצבה של רנין והציג בפניה מראה מדויקת. הוא אמר לה שהיא נתספת כילדותית וחלשה, הוא אמר לה שהצופים בבית לא יצביעו בשבילה כי במילא אמרה שהיא רוצה ללכת אז למה להצביע, והוא אמר לה שכל מי שרץ לנחם אותה ולשכנע אותה להישאר עשה את זה מתוך אינטרס. לאף אחד לא באמת איכפת אם תלך, הרי זה אחת פחות. הטמבלית מדי פעם ניסתה לענות לו בשירים הרגילים שלה "אתה לא מבין, באתי מבית מאד מגונן, אני לא בנויה למשחקים האלה", אבל הוא השתיק אותה צ'יק צ'ק: מה בית, איזה בית, כאן לא בית.בסוף היא ישבה והקשיבה לו ולמדה מזה הרבה, ונראה לי שתנסה להשתפר. אותי זה מבאס כי אני כבר לא אחבב את רנין, ראיתי אותה ברכלנותה, בצביעותה, בבכיינותה ובדיבורים האינסופיים החוזרים על עצמם שלה על עצמה. אני מקווה שתועמד היום להדחה, אם כי הסיכויים פחתו, יש כמה כרישים גדולים יותר שיש להדיח. ואיפה יוסי פספס לחלוטין: רנין אמרה שצבר "נשמה טובה" ויוסי הסכים אותה לגמרי.

למעלה